Saturday, September 8, 2012

Årsaker til hvorfor du bør slutte å røyke

Røyking kan hekte deg fordi sigaretter inneholder nikotin som er svært vanedannende. Men blir hekta er ikke en unnskyldning for hvorfor du ikke kan slutte å røyke. Røyking har vist ved flere forskere å være stor trussel mot ens helse, som er grunnen til at det er ingen grunn hvorfor ikke bør en som allerede er koblet til den slutte å røyke.


Det er tøft å slutte å røyke. Folk prøver minst 2 til 3 ganger før de kan til slutt slutte å røyke. Det krever hardt arbeid og mye innsats, men hvis du er virkelig bestemmes deretter du kan slutte å røyke for godt.


Hvorfor slutte å røyke?


Det er minst fem grunner til hvorfor du bør slutte å røyke.


* Først hvis du slutte å røyke, vil du definitivt leve lenger og bedre.


* Sekund, hver gang du røyker, du tar ca 5 til 20 minutter av livet ditt. Din sjanse til å få lungekreft, hjerneslag eller hjerteinfarkt øker Hvis du ikke slutte å røyke.


* Tredje, mennesker du leve med, særlig barn, vil bli sunnere bare hvis du slutte å røyke. Faktisk, er andre hånden røyk mer farlig enn den faktiske røyke brukere får fra røyking.


* Fjerde, hvis du slutte å røyke, vil du ha ekstra penger å bruke på andre ting enn sigaretter.


* Og til slutt, hvis du er gravid, sjansene for å ha en sunnere baby er mer sannsynlig Hvis du slutte å røyke.


Så neste og mest avgjørende spørsmålet er "hvordan jeg sluttet å røyke?"


Her er fem måter som kan hjelpe deg med å slutte å røyke:


1. Få klar og forberede deg til undetake Avslutt somking-programmet? Angi en dato for sluttet å røyke. Endre ditt miljø ved å bli kvitt alle sigaretter på steder du hyppig og ikke la folk å røyke i nærheten av deg eller din hjemme.


2. Få støtte og oppmuntring. Studier har vist at du har bedre sjansene i slutte å røyke Hvis du kan få støtte fra familier, venner og kollegaer.


3. Lære nye ferdigheter og virkemåten. Alltid huske på at målet ditt er å slutte å røyke, så distrahere deg fra oppfordrer av røyking. Endre din rutine i ditt første forsøk av programmet sluttet å røyke. Gjøre noe for å redusere stress for eksempel tar et varmt bad, mosjon, eller lese. Planlegge noe å gjøre hyggelig hver dag.


4. Få medisiner og bruke det på riktig måte. Medisiner kan hjelpe deg med å redusere trang til å røyke. Fem godkjente medisiner som kan hjelpe deg å slutte å røyke er: Bupropion SR, nikotin tannkjøtt, nikotin inhalator, nikotin nese spray og nikotin oppdateringen.


5. Vær forberedt for et tilbakefall. Hvis du slutte å røyke, sjansene for et tilbakefall er høy. De fleste relapses inntreffer etter 3 måneder av avslutte, slik at se opp for situasjoner som kan utløse du komme tilbake til røyking som alkohol, andre røykere, vektøkning og depresjon.


Alle kan slutte å røyke så ikke nøl med å i det minste forsøke å sluttet å røyke også.


Sluttet å røyke nå, og jeg garantere deg en sunnere, bedre og lenger levetid.

No comments:

Post a Comment