Monday, September 3, 2012

Betydningen av vitaminer til kroppen din

Kroppen trenger en minimumsmengde vitaminer og mineraler hver dag å være sunn og fungere riktig. En balansert kosthold leverer vanligvis tilstrekkelig vitaminer. Alvorlige lidelser kan imidlertid fortsatt utvikle Hvis dietten ikke oppfyller kroppens behov. Symptomer på en mangel på vitaminer og mineraler vises vanligvis når mangel er allerede i et relativt avansert nivå.


For eksempel lider personer som ikke har nok av vitaminer A, B1 og B2 av regelmessige tretthet, mental eller emosjonelle forstyrrelser, tap av appetitt og chapped lepper, blant andre.


Vanlige årsaker til disse vitamin manglene inkluderer dårlige matvaner, alkoholisme, følelsesmessig stress, uriktig absorpsjon av vitaminer og mineraler (vanligvis på grunn av leveren eller intestinal lidelser), inntaket av medisiner som forstyrrer inntak av vitaminer og mangel på eksponering for sollys.


Hvis du stadig føler svak og lider av kroniske helserelaterte bry, kan det være kort vitaminer kroppen din trenger for å fungere riktig. Leger vil vanligvis foreskrive komplettere det adresserer mangel på vitaminer og mineraler i kroppen. Men også huske på ikke å overdrive det, som en overkant av vitaminer kan også være skadelig.


Trenger du fortsatt ta vitaminer, selv om du opprettholde en sunn diett? Svaret er Ja. Riktig type mat forbruk bør ledsages av høyre vitaminer og mineraler. Vitaminer tjene som buffere i tilfelle at kostholdet ikke oppfyller kravene til daglig fullt. Sikkert du kan ikke beregne hvor mye vitaminer og mineraler som kroppen tar med hvert måltid du forbruker. Og selv om fleste tar vitaminer å unngå vanlige mangel-relaterte sykdommer, ikke alle produkter tilgjengelig imøtekomme til kroppen din krever. Det er de som fortsatt mangler det du trenger.


Nøkkelkomponentene som du må se etter i et supplement er vitaminer B6, B12, D, E og folic acid. Bortsett fra å være kosttilskudd, har disse såkalte B-vitaminer vært kjent for å bidra til å bekjempe visse typer kreft og hjerte plager. Mens det er fortsatt ingen presentere sammenhenger mellom kreft og en daglig inntak av B-vitaminer, har studier som foreslår sine forebyggende krefter bidratt til å heve betydningen av daglige doser av vitaminer og mineraler i systemet vårt.


Standard RDA-nivå vitaminer kanne lett være kjøpt over skranke til en fornuftig pris. Ja, den gamle troen på at en riktig kosthold er nok til å holde deg gående har blitt en myte. Det er på tide å investere i vår helse. Om vi innrømme det eller ikke, trenger vi vitaminer. Sikker, det føre til ekstra kostnader, men når vi virkelig tenker på det, vitaminer er trolig den billigste typen forsikring lett tilgjengelig i markedet akkurat nå. Hvem er vi til å si nei?

No comments:

Post a Comment