Wednesday, September 12, 2012

Guerrilla helse Tactics: 5 irritabel Tips For A sunnere, lykkeligere du

Emnet for sunnhet bekymre seg synes ofte plaget med motstridende råd, eller selv oppvarmet kontroversen. Vitne siste Cruise-skjold hendelsen, som vil uten tvil opptar flere kapitler i fremtidige helse og ernæring tekster. Så hva å gjøre om dette råd-riddled og splittende-feltet når du vil finne ut hva du kan gjøre for å bedre din egen helse? Vi foreslår at du gjør et lite forskning, lese ulike meninger og grunner gitt for dem, og deretter gå med hva du være trygg på.


Selv om jeg er verken en lege eller helsepersonell omsorg profesjonell, jeg har studert mye om virkningene av ulike typer personlige vaner, vitmains, etc., og deres kjente konsekvensene for helsen. Så her vil jeg tilby hva jeg hensyn som velprøvd tips for virkelig å forbedre din egen helse i svært praktiske og effektive måter.


1. Spise yoghurt og en banan hver dag. Yoghurt har live kulturer i den, noe som betyr "gode bakteriene" som kroppen din trenger helt, og som noen koffein drikke eller alkohol vil tendens til å redusere eller eliminere. Elektrisitet og anti-biotics drepe disse av også. Fungerer dette gode bakteriene som millioner av ørsmå janitors, spise og rengjøring bort alle slags rusk som kan flyte i blodet eller kroppen. Du må erstatte disse daglig for å bli frisk i det lange løp, og yoghurt er en av de enkleste kildene både for dette og for kalsium. Du kan også kjøpe acidophilus melk på matbutikk, eller pro-biotics fra din lokale helse mat lagre.


Bananer inneholder kalium, et mineral som er nødvendig for mange kroppsfunksjoner, inkludert muskel utvikling og opprettholde riktig hydration, og som kan – og ofte gjør – lider ozonlaget fra miljømessige og kosttilskudd faktorer. Så, som de sier, går bananer.


2. Spis frisk – ikke tilberedes eller hermetisk - grønnsaker og frukt hver dag uten å lykkes. Når du varmer en grønnsak til over 120F grader, begynne enzymer de inneholder å bryte ned. Disse enzymer hjelpe fordøyelsen prosess, som er den sentrale delen av god helse. Det finnes andre måter å få enzymer i kostholdet, men spising frisk frukt og veggies forblir den beste måten.


En flott måte å nyte din daglige dose av enzymer kommer av "saftpressing." Dette er blitt litt av en helse mani i det siste, og en stor en kan man si. Du kan kjøpe en god juicer for om $200 eller så, eller for mindre Hvis du ikke tankene handelen-jakt etaten. Prøv e-bay. Til "jucie," du bare aktiverer juiceren og ting frukt og veggies ned sjakten. Juiceren deretter fungerer aggressivt dem over, gir bare juice i dem ut nederst sjakten å fylle din kopp.


Fersk frukt og veggie juice er deilig, og det vil virkelig hjelpe forbedre helsen i mange liten måter. Prøv å kombinere ulike juice "partnere", inkludert appelsiner og gulrøtter. De går godt sammen. Og Ja, damer, vitaminer og mineraler i frisk frukt og veggie juice kan hjelpe gir huden din en sunnere, mer ungdommelig tone. Og anti-oxidants de tilbyr overløp med andre helsemessige fordeler også.


3. Øvelse For moro skyld. Finne et spill eller idrett du liker, og gjøre det i 10 minutter en dag. Mine barn elsker det når jeg jage dem rundt parken – så jeg gjøre. De ler og vi alle utøve, men outruns ingen "claw." Studier Vis, tid og igjen som folk flest ikke utøve fordi de tror de ikke har nok tid. Men dette er tull. De fleste folk avfall mer enn 10 minutter en dag bare chatter.


Starte langsomt Hvis du er nybegynner, og går lett. Kanskje bare gå til 10 minutter på en komfortabel tempo. Bare gjøre noe. Øvelse 10 minutter vil hver dag øke alle aspekter av din helse, starter med systemet ditt hjerte. Når du føler deg trygg med ditt nivå på helse, må du angi noen kortsiktige mål. Deg tid, og se om du kan gjøre det "bare litt" lenger eller raskere. Hvis det er for vanskelig, sakte ned eller tilbake av litt. Nyt din oppgave. Det kan være morsomt.


Studier viser også at du utlede langt mer fordel fra å utøve Hvis du gjør det med mellomrom. Hvis du går for ti minutter gange sakte for å varme opp til den første minutt, og fart det opp med litt burst for neste minutt eller to, deretter sakte ned for å slappe av og hvile for din neste, raskere intervall. På denne måten du er aldri mer enn ett minutt fra et hvilested, og du føler deg ikke så mye press for å utføre. Intervalltrening (eller it) har bemerkelsesverdig fordeler (i forhold til mer "steady state" trene) – inkludert redusere stress. Så gå litt hardere tirsdag i øvelsen rutine, og litt enklere på onsdag. Deretter plukke opp tempoet på nytt på torsdag. Tren med mellomrom.


4. Hold i huset svært ren til alle tider, spesielt bad og kjøkken. Dette er hvor bakterier pleier å akkumulere. Alle husene har noen smuss- og mold i seg. Skitne hus har mye mer enn ren de, og over lang hale til mye mikro-søppel i luften vil tendens til å føre til alle slags allergi problemer og andre skadelige bivirkninger. Holde tannbørster godt isolert når du ikke bruker dem, og lagre dem i et rom enn på badet. Det kunne fortelle deg hvorfor, men noen av dere kanskje spise. Tillit meg, bare gjøre det.


Hvis omstendighetene gjør det for vanskelig å holde huset er svært ren, ansette en vaske-service. Helse er verdt prisen. Og vask hendene – og barna dine hender – ofte hele dagen. Denne enkle øvelsen kan redusere sykdom-relaterte "down time" med så mye som 50% eller mer


5. Dette kan virke litt rart på først, men det er god logikken bak den. Prøv ikke å bruke varmeapparatet eller conditioneren i dine kjøretøyer mye, spesielt hvis du reiser på landlige og støvete veier. Luften blåst i drosjen (og blåst i ansikter og lungene av fører og passasjerer) har ingen FILTRE. Dette er nøtter, men det er sant. Bare tenke på det for et øyeblikk.


Motoren din har en air-filter i det fordi smuss slag under panseret og kan tresko opp mekanisk verk. Derav filteret. Men den samme skitne luften blåser over motoren og inn i drosjen av kjøretøyet, du trenger ikke å traversere et filter før det når din lunger.Yikes.


Det er ofte ganske skitne – spesielt hvis du bor i nærheten av en byggeplass eller skitt veien, og denne skitt kan akkumuleres i lungene, og muligens enda blodet. Jeg aner ikke hvorfor ingen synes å ha tenkt på dette når de bygget kjøretøy vi stasjonen, spesielt når så mange nå tilbringer utallige timer commuting – sitter bak rattet, med varmeapparatet eller a/C sprengningsarbeid unna. Jeg vet om noen studier på dette emnet heller, men sunn fornuft, sier "ikke blast en jevn strøm av skitt inn i lungene over lang tid."


Hvis du kan, i stedet for å bruke varmeapparatet, sette på ekstra klær, eller en svært varm jakke. Hvis du kan, i stedet for å bruke a/C, er det bare å rulle ned det Vinduer() å avkjøle seg – eller drikke litt kaldt vann. Og husk, øvelsen hjelper holde oppholdet systemet renset også, så ta denne råd seriøst og setter det i praksis.


Personlig helse rangerer svært høy blant dine personlige eiendeler, så ta det alvorlig nok for å tilbringe litt tid tenker på det, og gjør noe for å forbedre den. Starte med våre "store fem". Du vil være glad du gjorde.

No comments:

Post a Comment