Friday, September 7, 2012

Trist Tales Of Adult akne

Tales of adult akne har vært en stille, bare fortalt som whispers og en uheldig få LED av den, noen kan også nekter å vise seg til verden. Manifestasjon av adult akne har blitt anerkjent under åttiårene, når yuppie-generasjon har standardisert av det som skal bli hip urban livsstil fri for adult akne og andre lesjonene.


Selv om adult akne er et estetisk problem som er ganske utbredt i den virkelige verden, nesten 25 prosent av menn, og om lag 50 prosent av kvinner fra tjueårene, og selv i sine fifties kan fortsatt oppleve å ha adult akne. Ansiktet er vanligvis det første stedet for adult akne skal vises, og kan også skjemaet i deler av kroppen bare deres betydelige andre vet hvor.


Så mye som fleste tenåringer med deres økende smerter, hva slags vridd skjebne som kan gjøre voksne skjelve med frykt på grunn av adult akne? Har de LED nok da de var yngre og tvunget til å douse seg med hver legeundersøkelse formel det er å kurere adult akne?


Så mye som dagens medisinsk gjennombrudd kan tilby in the 21st century, adult akne, så mye som teenage akne, fortsatt har ingen kur skjønt leger og Hudspesialister tror sine røtter kan spores til hormonal ubalanse. Et annet tillegg til årsaken av voksent akne kan bli funnet på hvordan vi faktisk lever, det meste på diett, stress, vitamin mangel og evolusjonær biologi. Nei, vi er ikke slå i monstre. Alt de kan foreskrive er at produkter på akne markedsført for tenåringer kan også bli brukt av voksne.


Sosiale problemer faller offer for adult akne, forårsaker angst og depresjon blant venner og familie likt. Hvem kan bare gå inn i en sene klubb når sitt ansikt er dekket i adult akne? Det kan være en forfengelighet ting for dem som ønsker å skille seg ut å bli lagt merke til, men adult akne er en bekymring som vil definitivt gjøre deg ut som en luke. Huden klinikker fryde at de gjør tusenvis av (pesos) fra folk til å hjelpe dem med å kvitte seg med sine adult akne. Kosmetiske produkter som grunnlag, rødme og slikt holdt flyr av hyllene som kvinner finne måter å skjule arr forårsaket av adult akne. De sier at "Dommer ikke en bok av coveret', men ville det bare bety at bare heldig de ikke har lidd adult akne. Som vi lever i en generasjon der superficiality kan være omtrent alt, er adult akne blitt en hindring av et flertall av voksne som ønsker å se presentabel.


Vi har ennå til å finne den ultimate kur for adult akne, og mens svaret er ennå å bli funnet, bare forebygging er den beste kur for adult akne.

No comments:

Post a Comment