Tuesday, September 11, 2012

Oh, Nei! Jeg har Backne! Vedvarende mysteriet bak tilbake akne

"Backne" er gate slang for tilbake akne. Og mens den sammentrekning klart opprinnelsen er ukjent, kan det sies at det kommer fra det faktum at nesten alle i verden har, på ett punkt i sitt liv, opplevd å ha tilbake akne. Faktisk er tilbake akne universell nok til fortjener sin egen sikt.


Tilbake akne vet ingen spesifikke mål. Det afflicts folk fra aldre ti til førti; noen ganger selv år etter at. En masse teorier har blitt introdusert til hvorfor tilbake akne skjer. Dessverre, men ingen har vist seg for å være den direkte årsaken til tilbake akne. Men før vi kommer inn i den, la oss se først hva som utgjør tilbake akne.


Tilbake akne skjer når såkalte sebaceous glands (eller kjertel som oppretter oljeaktig substans) produsere en ut over olje. Vanligvis lider menn av tilbake akne, spesielt i løpet av puberty, der skyting androgen nivåer påvirke sebaceous glands og føre dem til å overproduce, clogging hud porene. Slike clogging tiltrekker bakterier; Dermed er tilbake akne født. Og tenke deg tilbake akne bare vises ikke på en persons tilbake; Det kan også overflaten på buttocks.


Noen mener at tilbake akne er forverret av bruk stramt klærne og konstant varme eksponering, som tillater ikke huden å puste. Men siden vi er fullt kledd mest av tiden og det er uunngåelig at vi sitter, er det umulig for oss å forhindre tilbake akne bevisst. Derfor, det ville være bedre hvis vi bare fokusere på måter å kontrollere dem.


Huden på vårt tilbake er tykkere enn andre steder i kroppen; så tilbake akne er mer sta enn ansikts akne og er mer motstandsdyktig mot behandling. Enkel tilbake akne problemer kan behandles med medisiner som selges over disk. Prøv et rengjøringsmiddel som inneholder salicylic eller glycolic syre. Et tynt lag med benzoyl peroxide med mellom 2,5% og 5% konsentrasjon kan også hjelpe adresse tilbake akne problemer. I tilfeller der pus har dannet, kan du se en dermatologist umiddelbart. Legen din vil foreskrive den riktige behandlingen for tilbake akne betingelser.


I motsetning til ansikts akne, er ikke tilbake akne vanligvis ervervet via arv. Ingen klar grunn for tilbake akne har vist til dato, men bare for å være på den sikre siden, prøv å unngå å bruke irriterende vaskemidler og fabric softeners med klærne, opprettholde en sunn diett og holde deg ren og følelsen friske alltid. Husk: tilbake akne velger ikke sine mål. Gammel eller ung, mann eller kvinne, svart, hvit eller asiatiske, ingen er spart fra ødeleggelse tilbake akne er bundet til å spre. Det er best å være varsom enn beklager.

No comments:

Post a Comment