Sunday, April 1, 2012

Hvorfor noen kontorstoler er bedre enn andre

Vi ta noe for gitt i livet. Ta for eksempel puste. Det er den mest avgjørende funksjonen som holder oss Live; faktisk er det tegn som er at vi er i live! Ennå, puste skjer automatisk at vi sjelden er klar over det før vi kommer over en artikkel som dette som minner oss på at puste den rette måten er viktige for god helse.


La oss diskutere en annen menneskelig aktivitet som du er involvert i 90% av vår waking tid og ennå vet så lite om - sitter. Du sitter ved frokostbordet, i bilen, og deretter igjen på jobb i våre kontorstoler. Du kom tilbake i kveld å sitte eller slouch før TV-apparatet. Med så mye for å sitte rundt, er det helt riktig å være sikker på at vi sitter rett!


Kontorstoler - utseende alene er ikke nok


Arbeid har endret seg over årene slik at de fleste karriere i dag ikke innbærer at for mye bevegelse eller faktiske fysiske øver. Mesteparten av arbeidet er gjort på et skrivebord, i fronten av datamaskinen. En holdning vi sitter feil eller en feil kontorstol kan være skadelig for helsen.


Det kan føre til smerte eller skade til baksiden, nakken og føttene. Det kan også føre til sykdommer som sykdom og carpal tunnel syndrome. Alle disse er vanligvis betegnes som ikke-ved uhell skader på arbeidsplassen, fordi de er forårsaket av normal og rutinemessig aktiviteter som en del av jobben.


Det viktigste du bør gjøre for å hindre slike skader er å være klar over hvordan du sitte og korrigere sittende-holdning. En god kontorstol kan gå en lang vei i å hjelpe deg å sitte rett.


Stolen kan ikke være for komfortabel fordi det tillater kroppen å slouch lett, å skape problemer. På den annen side, kan ikke kontorstol være for hardt enten. Mens du velger et kontor stolen, må du fokusere på disse aspektene og ikke bare ser ut eller komfort av stolen.


En hele ny vitenskap er viet til studiet av menneskelige evner og helse i forhold til arbeidet krav. Dette kalles ergonomi.


Men selv om du har den ytende ergonomi vennlig kontorstol i verden, er det ikke en klok idé å holde sitter i det for hele dagen! Statisk aktivitet i lang tid er ikke bra for baksiden.


Du må flytte ut av stolen i minst 5 minutter hver time. Flytte rundt, gå litt, og kanskje gjøre noen strekker øvelser. Den fysiske fitness vil sikre riktig beskyttelse mot tilbake skader.

No comments:

Post a Comment