Wednesday, February 29, 2012

Hvordan lindre din akne Problem

Akne bringer enorme problemer til tenåringer. Tenåringer som har akne føle isolert, stygg og usikkert. Hvem ville ikke når overalt hvor du ser, eneste klare skinned folk er satt på sokkelen.


Du har prøvd hver Akne produkter ut i markedet, men ingenting ser ut til å fungere. På dette punktet føler du at din sosiale liv er dømt, men gnage ikke fordi akne ikke vil bo alltid Hvis du tar de riktige handlingene tidlig.


Første steg å ta er å forstå hva akne virkelig er, og derfra kan du gå til nødvendige tiltak i herding, eller i det minste redusere din akne problem.


Akne er begrepet for plugget porene (whiteheads og blackheads), kviser og klumper dypere (nodules) som skjer i armene ansikt, hals, bryst, rygg og øverst. Akne skyldes bygge opp av overflødig hudfett og død hud i en pore. Årsakene til dette er naturlige hormoner, tilstoppede hud og bakterier.


Utbruddet av akne skjer i alderen 12 til 17. Nesten alle tenåringer hadde akne. Mange av dem brukes ikke-reseptbelagte behandlinger til å lindre akne, men mer enn 40% av tenåringer i midten av tenårene har alvorlig Akne sakene. Normalt, går det bort i tidlig tjueårene. Så igjen, er det mange tilfeller der akne starter eller fortsetter i voksen.


Det er interessant å merke seg om at unge menn som er mer sannsynlig at Severe Acne Alvorlig akne, ikke se Hudspesialister like mye som unge kvinner gjør. Men igjen, unge kvinner er mer sannsynlig at uregelmessig akne skyldes hormonal endringer i løpet av menstrual syklus eller grunnet kosmetiske produkter de bruker. Denne typen akne kan plage kvinner selv i voksen.


Den ultimate spørsmålet nå er hvordan redusere akne?


Å vite fakta som debunk myter og misoppfatninger om akne kan hjelpe deg med å lindre din akne problem.


1. Myte: Akne skyldes dårlig hygiene.


Dette kan være sant Hvis du ikke vaske ansiktet i det hele tatt. Men hvis du ty til hyppige og frodig vask, det ville absolutt anledning skjemmer som vil worsen akne. Den beste fremgangsmåten er å forsiktig Vask ansiktet to ganger om dagen med mild såpe og bruke riktige akne behandling etter.


Myte 2: Akne er forårsaket av diett.


Vitenskapelige studier debunked dette har funnet at det er noen sammenheng mellom mat og akne.


3. Myte: Akne er forårsaket av stress.


Stressors er ikke viktige faktorer i akne. Bare alvorlige stress som trenger medisinering kan føre til akne som bivirkninger.


4. Myte: Akne er bare en kosmetisk sykdom.


Akne påvirker hvordan folk ser ut, men det er ingen alvorlig trussel mot fysiske helse. Akne kan imidlertid føre til alvorlige skjemmer som kan påvirke hvordan disse menneskene lever sine liv.


5. Myte: Du trenger bare å la akne kjøre kursen.


Sannheten er, akne kan være ryddet opp ved hjelp av Akne produkter tilgjengelig i markedet i dag. Hvis de ikke fungerer for deg, kan du prøve å se en dermatologist.


Ifølge Thiboutot (2000), helbredelse av akne ligger i å vite tre ting:


* Som oppløsning å kurere akne tar tid;
* At hva som fungerer for en kan ikke fungerer for en annen;
* og at en dermatologist hjelp kan være nødvendig hvis alle handlinger du utfører for å kurere din akne mislykkes.


Husk at akne svarer godt til tidlig behandling. Så for å hindre scarring har akne behandlet akne starter vises på ansiktet.

No comments:

Post a Comment