Wednesday, June 20, 2012

7 Trinn til å ha mer energi

1. Få nok søvn.


Søvn deprivasjon er den vanligste årsaken til lav energi og trøtthet. De fleste voksne trenger 8 timers søvn hver kveld. Hvis du sover sent i helgene, er det et tegn på at du ikke får nok søvn i løpet av uken.


Hvis du har å våkne opp tidlig på morgenen, gå i dvale tidligere på kvelden. Gå til sengs enda 30 minutter tidligere kan gjøre en stor forskjell i energi-nivåer på dagtid!


2. Unngå rot.


Å ikke kunne finne noe blant hauger av ut-av-kontroll papirer er stressende. Klær som du aldri bære, papirer som faller overalt og unyttig elementer som du synes synd å kaste ut kan invadere ditt space og ta over livet ditt.


Rot forårsaker stress og saps bort energi. Dumpe alle unødvendige ting i en stor søpla kan, og du vil kunne puste lettere og ha flere energi.


3. Drikk mer vann.


Å være dehydrert gjør du føler deg trett og irritabel. Hvis du er tørst, det betyr ikke at du drikker nok vann. Du føler deg tørst der hvor det er for sent - er du allerede dehydrert.


De fleste mennesker trenger minst 8 kopper vann per dag. Den enkleste måten å vite at du drikker nok er å kjøpe en av disse "8 glass" vann-flasker som de selger i de fleste drugstores.


4. Ta en spasertur.


Sitter i stolen hele dagen kan du måtte trenge stiv og lei, og du føler for lat til å få opp, opprette en ond syklus av inaktivitet.


Gjør det til en vane å ta en tur hver dag, og vil øke din energi nivå.


5. Bryte en rutine.


Å ha den samme gamle rutinen hver dag suger ut din sjel og stjeler din energi.


Ikke tillat deg selv å sette seg fast i brunst! Gjøre noe nytt med jevne mellomrom.


6. Se en venn.


Isolasjon er en oppskrift på dårlig humør og lavt energiforbruk. Selv når du ikke føler noen håndtere, vil tilbringe tid med en person som har selskapet du nyte energize deg.


7. Gå ned i vekt.


Bærer overvekt setter ekstra belastning på kroppen. En ekstra 10 kg er vanskelig å bære. Prøv å løfte en 10 lb sekk med poteter! Nå forestille det blir permanent festet til du - dag og natt.


Hvis du er overvektig, har kroppen å arbeide hardt å stadig bære rundt ekstra pounds. Befri seg for overflødig fett, og du vil føle lettere og mer energisk.

No comments:

Post a Comment