Thursday, June 21, 2012

Vitamin Smoothies Å slå sommeren varme

Vitamin smoothies er en flott måte å nyte en kald drikke og slappe av på en varm sommerdag. Smoothies er ikke bare deilig, men de er bra for deg også, gir mange ernæringsmessige fordeler som vil forbedre din kosttilskudd vaner. Disse forfriskninger er perfekt for lange bil rides, picnics, eller å gjøre hjemme å nyte foran TV. Noen av de mest populære typene smoothies inkluderer protein smoothies, energi drinker og vitamin smoothies, men det er viktig å vite ingrediensene i disse drinker for å finne ut hvilken type drikke som passer din livsstil.


Protein Smoothies – Protein er kjent som byggesteinen for muskler og utilstrekkelige mengder av protein vil gjøre det vanskelig å få tak i muskel masse og vokse større muskler. Kosttilskudd protein er tilgjengelige i pulver-skjemaer og kan enkelt legges til smoothies for å bygge musklene raskere. En stor container av protein vil koste ca $30,00.


Som drikker dem?
Protein smoothies er flott for enkeltpersoner som ønsker for å bygge større muskler på kort tid. Protein brukes også for enkeltpersoner som ønsker å gå ned i vekt samtidig opprettholde sterk og sunn muskler. Kroppen byggherrer og vekt trucker bruker ofte kosttilskudd protein.


Energidrikker – Energidrikker inkluderer sentralstimulerende midler, vitaminer og mineraler som koffein, guarana, taurine, ginseng og creatine. Koffein og sentralstimulerende midler er ingrediensene som gir deg energi boost du ønsker. Hvor mye koffein i én Energidrikk er ofte det samme beløpet brukt til å lage én kopp kaffe.


Som drikker dem?
Enkeltpersoner, vil med travle timeplan som krever og ekstra "spark" for å hjelpe dem å komme seg gjennom dagen, ofte bruke energi drinker for heving de trenger.


Vitamin Smoothies – Vitamin smoothies som bruker ren frukt med ikke tilsatt sukker kan ha stor ernæringsmessig verdi. Drikker som disse gir enkelt med en betydelig mengde Vitamin B og c samt fiber og mineraler. For skjemaet sunneste av smoothie ikke bruk krem, iskrem hel melk eller peanut smør. Du oppnår best resultat brukes knust is og ren fruktjuice.


Som drikker dem?
Alle som ønsker for å opprettholde et sunt kosthold er mest sannsynlig å drikke disse drikkevarer. De er et flott alternativ til iskrem, pop eller avkjølt te og gir vitaminer og mineraler som er flott for sunt levesett.


Nå som du har blitt kjent med de ulike typene smoothies, kanskje vil du prøve å lage din egen hjemme. Gjør din egen smoothie er idet lett idet 1-2-3, bokstavelig talt! Les instruksjonene nedenfor for å finne på å gjøre stor-smake smoothies i komfort av din egen hjemmeside:


1. Velg hva slags frukt som du vil bruke (jordbær, blåbær, appelsiner, bananer osv.)
2. Blend frukt som du valgte med knust is (eller fruktjuice eller yoghurt) i en blender.
3. Hell i en kopp og tjene.


Enten du kjøpe dem fra en butikk, eller gjøre dem selv, er smoothies en lett og sunn måte å slå sommeren varme og kul på en varm sommerdag.

No comments:

Post a Comment