Saturday, June 16, 2012

Fordel av Glutamin For Bodybuilding

Artikkelen Intro: Glutamin er den mest rikelig av alle ikke-essensielle aminosyrer i kroppen. Når kroppen er opptatt å gjenoppbygge vev fra vekt-løfting workouts, spiller aminosyrer en viktig rolle. Glutamin er den mest brukte av alle aminosyrer. I denne artikkelen lærer du hvordan dette tillegget kan hjelpe deg.


Glutamin er den mest rikelig av alle ikke-essensielle aminosyrer i kroppen. Når kroppen er opptatt å gjenoppbygge vev fra vekt-løfting workouts, spiller aminosyrer en viktig rolle. Glutamin er den mest brukte av alle aminosyrer. I denne artikkelen lærer du hvordan dette tillegget kan hjelpe deg.


Glutamin Hva does å kroppen


Glutamin er den mest rikelig av alle ikke-essensielle aminosyrer i kroppen. Når kroppen er opptatt å gjenoppbygge vev fra vekt-løfting workouts, spiller aminosyrer en viktig rolle. Glutamin er den mest brukte av alle aminosyrer. Det er også en viktig drivstoff kilde for bodybuilding øvelsen, og brukes for å opprettholde normale uimottakelig funksjon. Aminosyren øker også cellen volumet gjennom hydration. Det skaper en anabolic effekt for positiv vekst på grunn av den positive nitrogen saldoen. Det fungerer som en buffer ved å angi en negativt ladet mot positive tillegget av syrer. Dette gir i sin tur deg lengre, mer intens trening med mindre muskel sårhet.


Glutamin bivirkninger


Det er ingen ugunstige bivirkninger. For mye Glutamin kan være mot sin hensikt, og kan muligens redusere veksthormon produksjon.


Glutamin fakta


I en studie, kosttilskudd Glutamin har økt menneskelige veksthormon med 430 %
Det gir en positiv nitrogen saldo for anabolic tilstand.
Det hjelper å produsere høy energi Adenosintrifosfat (ATP) for muskel contractions.


Hvordan du bruker glutamin


Den beste tiden å ta Glutamin er før og etter en treningsøkt. Etter en treningsøkt bør det være blandet med en drink proteiner og karbohydrater. Fordi whey protein er naturlig høy i Glutamin, det kan brukes til en etter trening ernæring. Det anbefales å ta mellom 6 til 10 gram per dag for en bodybuilder som trener regelmessig.


Copyright © 2005 Nature Boy Bodybuilding


Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du bruker glutamin som bodybuilding supplement, sjekk ut artikkelen http://thor-body-building.tripod.com/id81.html fordel av Whey Protein.

No comments:

Post a Comment