Sunday, June 17, 2012

Den unnvikende seks-Pack

Det er et felles mål blant exercisers å oppnå disse washboard abs som modeller i fitness-blader alle synes å ha. Endeløse crunches, etappe reiser, side bøyninger, sit ups, strapping i ab-apparater på treningsstudio. Folk fortsetter å søke etter hemmeligheten til den unnvikende seks pack", ofte uten mye suksess. Slå på sen kveld TV og du er sikker på å fange mer enn én infomercial å fremme noen nye mirakel enhet som vil gi du fitness magasinet abs uten enhver innsats i det hele tatt. Hvis perfekt abs er målet ditt, en ting du kan være sikker på, vil disse infomercial produktene gjøre lommeboken mindre raskere enn din waistline.


Så, for de av oss som ikke er fitness modeller, hvordan kan vi utvikle en trim, definerte midsection? Flere punkter må håndteres. Først, abs er bygget opp av flere muskler. Den de fleste folk assosiert med er rectus abdominus, ligger foran buk mellom ribbeina og pelvis. Selv om det er en muskel, det er delt av riller, tendinous Inskripsjonene, og det er derfor det er ofte referert til som "seks pack" (det er i virkeligheten en åtte pack). Hovedfunksjonen til rectus-abdominus er å flex bagasjerommet, eller få rib bur ned mot bekken benet. I tillegg til dette er muskel, de interne og eksterne obliques (håndtakene på sidene av abdomen) og tverrstilt abdominus (løpende vinkelrett til og under rectus-abdominus) de viktigste musklene som utgjør til "abs". En riktig utformet fitness program vil innlemme øvelser som fungerer hver av disse muskler og ikke fokusere utelukkende på seks pack". I tillegg, for å gi styrke og stabilisering til bagasjerommet, og unngå ubalanser som kan føre til skade, skal øvelser som styrker muskler av rygg og hofter være del av en komplett program.


Det andre punktet er at din abdominal muskler, som andre musklene i kroppen, må utvinning tid mellom treningsøktene. Det er en populær misforståelse at det er greit å arbeide din midsection hver dag. Du ville ikke tro om gjør squats hver dag, som bena trenger tid til å komme seg og vokse. Det samme prinsippet gjelder her, noe som betyr at du ikke bør arbeide din abdominal muskler hver dag heller. Mer er ikke nødvendigvis bedre når det gjelder repetisjoner. Utføre 25 godt utført crunches er langt mer effektiv enn å være stolt proklamerer muligheten til å gjøre 200 crunches med dårlig form.


Neste, ikke kaste bort pengene dine på disse infomercial contraptions som lover 'stor abs i løpet av minutter om dagen' eller 'stor abs uten innsats' eller noe andre løfte som høres for godt til å være sant. Det eneste å tro om disse infomercials er at ikke en eneste av godt betalt skuespillere og modeller i dem fikk kroppen sin perfekt ved å bruke de enhetene som er verdiløs. De fleste av produktene du se er dårlig utformet og ofte engang målrette ikke den abdominal muskler, og i stedet fokusere på hoftebøyning musklene. Alt du trenger for en effektiv trening for abdominal er nok plass til en mat på gulvet og riktig instruksjon. Kast i en billig stabilitet ballen, og du kan legge til en helt ny dimensjon og utfordring dine treningsøkter.


Til slutt, realiteten er at for de aller fleste av oss, seks pack allerede er der. Dessverre for den samme aller fleste tillate våre kroppen fett nivåer ikke det å bli sett. Til tross for hva annonser og infomercials vil fortelle deg, det ikke er mulig å flekk redusere mengden fett dekker visse områder av kroppen din, uansett hvor mange crunches, Sidebøy eller repetisjoner med noen dum enheten du gjør. Av seg selv, vil øvelser målretting disse muskler gjøre musklene seg sterkere, men gjør lite, om noe, hvis du vil redusere laget av kroppsfett dekker dem. Nøkkelen til å oppnå det lavere nivået av kroppsfett er gjennom et sunt og balansert ernæring, kombinert med moderat aerobe øvelse og grunnleggende motstand opplæring som er rettet mot alle de store muskelen grupper i kroppen, i tillegg til "abs"-program. Så neste gang du ta deg å se på de sene natt infomercials, skjønner det er faktisk hvordan disse aktører har de perfekte organene, og ikke ved hjelp av disse verdiløse produktene de prøver å få deg til å kaste bort pengene dine på.

No comments:

Post a Comment