Tuesday, June 12, 2012

Fantastiske fordelene med Middelhavet kosthold.

Middelhavet kosthold er nå anerkjent som en av den sunneste i verden som består som det gjør av store mengder frisk frukt og grønnsaker, salater, nøtter, frø, omega-3 rik fet fisk, olivener og olivenolje og blir comparitively lav i meieriprodukter og rødt kjøtt.


Folk i middelhavsregionen, particuarly Hellas og Spania, er veldig heldig å leve i et område der naturlig sunn mat er lett og billig tilgjengelig. Forekomsten av hjerte sykdommer og kreft er lavere her enn andre steder i den vestlige verden og eksperter nå mener at dette skyldes i stor del hva har blitt kjent som Middelhavet kosthold.


Moderne jordbruk teknikker og verdensomspennende transport er endret de fleste folkeslag dietter dramatisk i den siste centuary, og det er nå allment mente at slike endringer har hatt en exteremely skadelig effekt på vår helse. Virkningen av denne utviklingen har heldigvis ikke hadde slike katastrofale effekten i Middelhavet regioner hvor stor grad tradisjonelle dietter fortsatt følges. Selvfølgelig med bruk av globalisering og Macdonald's! Dette er dessverre i endring. Men vi kan alle lære mye-skjemaet hva har blitt kjent som Middelhavet kosthold og ved å vedta det, vesentlig forbedre vår helse og lang levetid.


Matvarene som vokse natuarlly og helt i den regionen og har alltid dannet en del av det lokale diett er som følger:-oliven, avocados, appelsiner, sitroner, hvitløk, asparges, valnøtter, mandler, tomater, artisjokker, fiken, pomegranates, kirsebær, jordbær, druer, plommer, spinat, broad bønner, peppers sammen med mange andre av mer vanlig frukt og grønnsaker. Disse gir store mengder vitaminer, mineraler og fiber sammen med et bredt utvalg av antioksidanter og phytochemicals, betydningen av som forskere er først nå begynner å anerkjenne som de oppdager mer sunn fordeler av å inkludere disse elementene i vårt kosthold.


Historisk ble mye av melk produsert fra geiter og OST som er laget av geiter og ewes melk. Svært lite rødt kjøtt er spist og et stort flertall av proteinet strømsystemet fra fet fisk som sardines, makrell, tunfisk, sverd fisk, boquerones og ansjos.


Den viktigste oljen er oliven, tradisjonelt kaldt trykket virgin, og dette brukes ikke bare for matlaging og i salater men også for å sette på brød i stedet for smør.


Alle disse matvarer gir et bredt utvalg av nutriments som har en utrolig rekke krav for å forbedre vår helse som senke Kolesterol, å forbedre vårt immunsystem som dermed ikke bare kamper infeksjoner, men også bidrar til å hindre kreft, øke vår metabolisme, bedre følsomhet for insulin og dermed lessening risikoen for diabetes. Det har virkelig aldri vært så sant at du er hva du spiser. Absolutt siden flytte til Andalucia og vedta Middelhavet kosthold meg selv har jeg aldri vært så sunn eller administrert å opprettholde min ideelle vekt så lett.


Av coures i tillegg til alle sunn komponentene i denne dietten er det lagt faktum at honning er ofte brukt i stedet for sukker og lite raffinerte karbohydrater er spist.


Alt i alt de fleste eksperter er nå enig at Middelhavet kosthold er optimal kosthold.

No comments:

Post a Comment