Saturday, June 23, 2012

Kosmetisk tannbehandling - vei til et blendende smil

Åpne alle magazine og se på film stjerner og starlets strutting sine ting ned den røde teppet og hva vil du legge merke til? I tillegg til alle de designer gowns og tuxes synes alle disse stjerner å ha vært født med perfekt rett pearly hvitt. Heldig dem du tror, god genetikk. Vel, tro om igjen. Med et besøk til en kompetent kosmetisk tannlege kan du også ha et smil i rival som Mona Lisa.


Kosmetisk tannbehandling er følgende høyre på hæl av kosmetisk kirurgi. Husk make-over-showet som ABC'S Extreme Makeover, hvor de tok en person i 30 dager, og gjorde en fullstendig gjøre over, og jeg mener som fullført - fra hodet til tå? Hvilken forskjell dental renovering gjort.


Ikke bare er kosmetisk tannbehandling bare for den forgjeves. Det brukes til å behandle en rekke dental maladies, fra rotted tenner og brutt tennene congenitally manglende tennene, til store hull og mellomrom mellom tennene.


Ulike teknikker brukes i kosmetisk tannbehandling. Etter en konsultasjon med din tannlege vil du bestemme hvilket som passer best for deg. En kombinasjon av to brukes noen ganger.


Den enkleste og enkleste måten å gjøre et blendende endring i din smil er tennene whitening. Dette kan gjøres på en dental kontoret eller hjemme ved hjelp av skuffen basert blekemidler produkter. Bleking gjort i dental kontoret er den raskeste og mest effektive måten å hvitere tenner. Selvfølgelig, avhengig av hvilken type i office whitening brukes kan kostnadene variere mellom $600.00 og $2000.00.


Noen tannleger vil gi pasienter blekemidler prosjektpakker for å ta med hjem for selvstendig bruk. Disse prosjektpakker fungerer vanligvis raskere enn de som kjøpte over skranke som de inneholder sterkere mengder whitening agent og magasinene er egendefinerte utstyrt som bidrar til å hindre irritasjon på tannkjøtt fra overflødig fløtepulver på gums.


Din tannlege kan bruke Porselen veneers. Disse veneers er best å behandle chipped, svekket eller misfargede tenner. Veneers er svært tynn skall av Porselen som faktisk er limt direkte til tennene med en veldig sterk limet. Dette kan gjøres i en enkelt gå og ingen anestesi er nødvendig. Det finnes flere typer veneers. Porselen veneers vil ikke discolor og kan siste 10-15 årene. Noen tannleger opt for Porselen eller keramiske kroner som er like Porselen-veneers, men encase hele tann. Noen ganger sammensatt harpikser brukes til å omforme forsiktig tenner og noen ganger du vil legge til en svekket tann forsterkning. Dette kalles dental bånd. Dette sammensatte passer nøyaktig til din tann farge. Sammensetninger vanligvis siste fra syv til ti år, og discolor ikke.

No comments:

Post a Comment