Saturday, June 9, 2012

Hva om du er allergisk mot melk?

Hvor ofte du drikke melk? Du føler noe rart etter at du hadde ditt melk? Sannsynligvis tror du ikke at melk forårsake allergi siden denne væsken er bra for helsen. Den inneholder svært rik ernæring og det er bra for alle. Men hva om du er allergisk mot melk?


Hva et spørsmål. Vel, er Melkeallergi en av en rekke typer matallergi. Likt med andre, Melkeallergi resultater fra en overfølsomhet av kroppens immunsystem. I dette tilfellet til proteiner består i cow's milk. Cow's milk er faktisk en av de hyppigste næringen allergisk.


Næringen allergisk? Ja, allergisk er bestemt stoffer som kan forårsake allergi reaksjoner i kroppen. Milk er en av de mest vanlige matvarene som er ansvarlig for matallergi ved siden av egg, peanut, fisk, skalldyr, soya og hvete.


En person med Melkeallergi vil vise symptomer som kan oppstå i minutter eller timer etter konsumere melk. Disse symptomene kan være opplagt i huden, fordøyelseskanal system, og eller åndedrettssystemet.


Hva reaksjon som oppstår når du allergisk mot melk?


Reaksjoner av Melkeallergi i huden kan inkludere hevelse av lepper, tungen, munn, ansiktet eller hals, samt en itchy og rødt utslett. I mellomtiden, brekninger, magen cramps og diaré er noen av reaksjonene funnet i fordøyelsessystemet. Hvis du ser kjører nese, Nysing, vassen øyne eller shortness of breath, betyr dette reaksjonene også oppstå i åndedrettssystemet.


Igjen, det er fortsatt ingen medisiner å kurere allergi. Den eneste nøkkelen å hindre symptomer på noen allergi er å unngå allergens. I tilfelle av Melkeallergi, en person med denne allergi selvfølgelig bør holde deg unna foods Innholdsmappe cow's milk protein, fordi selv en svært liten mengde av melk protein kan utløse symptomer. Dette vil sikkert gjøre en svært ubehagelig betingelse.


Hvis en person med Melkeallergi er bekymret for ikke å få tilstrekkelig ernæring for kroppen, er det alltid en måte å løse det. Viktigste er å konsumere en tilstrekkelig mengde kalsium som milk erstatning. Sjømat, grønne grønnsaker (spinat, brokkoli), og fisk (laks, sardines) are great sources of kalsium.


Du kan finne produkter relatert til melk allergi og de som støtter absorpsjon av kalsium på Internett. Dette er absolutt en perfekt måte å sammenligne mange produkter.

No comments:

Post a Comment