Thursday, June 28, 2012

Karbohydrater � bra eller dårlig?

Karbohydrater har fått mye dårlig trykk i de siste årene med bruk av lav carb dietter, men sannheten er at ikke alle karbohydrater er "dårlig", og faktisk, kroppen din trenger carbs å overleve.


Mange mennesker tror feilaktig at å spise bacon, egg og biff vil sette dem på veien til en tynnere kroppen med økt energi og god helse, men dette er ikke tilfellet. Mens kutte ut enkle karbohydrater funnet i behandlet mat er en sunnere måte å spise, kan neglecting komplekse carbs finnes i frukt og grønnsaker være farlig å helsen.


Frukt og grønnsaker er fullpakket med enzymer, vitaminer, mineraler og fiber. Alle de viktigste ingrediensene til din helse. De inneholder også antioksidanter som kan hjelpe kroppen til å bekjempe sykdom, og kan også hjelpe sal av visse typer kreft.


Plukke den beste Carbs


Den gamle si "du er hva du spiser" har mye sannhet til den. Du får energien som kroppen bruker som din nærende nødvendig som vitaminer, mineraler og fiber fra mat du spiser. Ikke det gir mening, deretter for å spise mat som vil gi kroppen din med det beste drivstoffet mulig?


Du ønsker å unngå matvarer som behandles. Jeg beklager å si at de fleste matvarer som kan finnes i pakket i supermarkedet som informasjonskapsler, frokostblandinger, og selv hvitt brød er fylt med "dårlig carbs". Disse matvarer er ofte behandlet bedre smak og alle næringsstoffer er strippet ut i prosessen. Deretter legges kjemikalier i å forlenge hylle livet og legge til farge og smak. Kroppen har ingen bruk for disse tomme calories, så når du spiser disse matvarer er det en stor belastning på kroppen til å fordøye dem og forsøke å redde noen ernæringsmessig verdi fra dem.


Frukt og grønnsaker, er på den annen side fylt med næringsstoffer. Når du spiser disse, blir kroppen din mange høy energi drivstoff som det kan bruke til å holde opp din energi nivå og hjelpe kroppen bekjempelse av sykdom. I tillegg hjelpemiddel enzymer som finnes i frukt og veggies kroppen i fordøyelsen prosess, således befrier det opp for flere viktige aktiviteter.


Så, i virkeligheten, karbohydrater er både gode og dårlige. Det er opp til deg å sikre at du drivstoff kroppen med flere av god carbs for optimal helse. En god tommelfingerregel når shopping er å holde oss til utenfor aisles av matbutikk og unngå midten. Kjøpe så mange frisk frukt og veggies som du kan (organisk hvis mulig) og hyppige din lokale bønder markedet for å kjøpe lokalt vokst produsere Hvis du er heldig nok til å ha en nær deg.

No comments:

Post a Comment