Friday, June 22, 2012

Aromaterapi og din følelse av velvære

Som ikke lukter en brød av hjemmelaget brød bakervarer, eller frisk bakt chocolate chip cookies og ikke Lukk øynene og husker enklere og morsommere dager? Lukt er en veldig sterk følelse som kan fremkalle mange forskjellige typer følelser. Aromaterapi er bruken av bestemte essensielle oljer til å balansere systemet, harmonisere og fremme åndelig helse og en følelse av velvære.


Mens lavendel hjelper en for å slappe av, og kan være brukt i forbindelse med meditasjon, mynte og rosmarin er stimulerende og uplifting og er stor pick-me-ups brukt i morgen dusj. Oljer som sitron og treet te brukes til å hjelpe helbredelse av sår og infeksjoner. Disse oljer kan blandes i en base krem.


Bad med essensielle oljer er svært populære. Kamille og peppermynte kan brukes til å sooth lei og ør i muskler og gjøre en flott soaking badekar. Hvis med forskning du finner du vil blande din egen essensielle oljer for bading, kan de være utvannet i en base av pulverisert melk, sjøsalt eller melk.


Inhaling er en annen måte å bruke aromaterapi og er mest gunstig å hjelpe noen åndedretts lidelser som bronkitt, høysnue eller forbedret manus. Innånding kan gjøres på en rekke måter, gjennom damp eller ved bruk av en elektrisk diffuser, som er lett tilgjengelig i mange butikker. Ikke glem aromaterapi lys!


Det synes som produsenter har tatt på populariteten til aromaterapi og de er nå bygge inn aromaterapi i sine produkter, inkludert den i ting som kosmetikk og Hårpleie produkter.


Aromaterapi brukes i USA av noen medisinske utøvere som Massasjeterapeuter og naturopaths. Aromaterapi er allment akseptert i Frankrike og Storbritannia, og selv blir undervist i det medisinsk skoler.

No comments:

Post a Comment