Tuesday, June 19, 2012

Hva Gladiators krigeren og keiserinnen helgen har til felles?

Kle av slips og grip din sko, golfkøller eller baseball-mitt! Helgen har kommet. Du ser frem til ekstra tid på lørdag og søndag å nyte din favoritt sport. Og du pugge sannsynligvis i aktivitet så mye som mulig før mandag morgen ruller rundt. Du er en helg kriger!


Hvis du befinner deg pleie en smertefull kne eller anstrengt muskel på kontoret, er du i selskapet av gladiatorer.


Favoriserte gladiators ble vurdert Sport helter av deres dag. Hvis en trøtt gladiator som overlevde alvorlige skader, var de på av sport leger for vanlige problemer som sprains, revet ligaments og muskel påkjenningen. Den første legen for å få notoriety for behandler gladiators ble Galen, anerkjente som far til Sport medisin. Leve fra 129 til 199 BC, reist Galen over hele Roma bandaging opp gladiatorer. Selv om Galen brukes en form for trekkraft til å angi bein og ble ansett som måte forut for sin tid, var han ikke klar over det enkle prinsippet av R.I.C.E. (resten-isen-komprimering-høyde) til å behandle sports-skader.


I dag, er det enkelt for weekend warriors å ta vare på mindre sprains og påkjenningen ved hjelp av anbefalte teknikk av R.I.C.E. Ifølge Merck håndboken på diagnosen og terapi behandles"mer enn 10 millioner sports skader hvert år i USA. Idrettsutøvere og ikke-atletene deler mange lignende injuries…Umiddelbar behandling for nesten alle akutte atletisk skader er R.I.C.E."


Her er de fire-del metoden for bruk av R.I.C.E.:


Resten: Stoppe aktivitet forårsaker smerte og tillate skadde området å hvile etter 2-3 dager.


Isen: for å redusere hevelse og nummen smerte, bruke isen i form av kjøleelementer eller isen massasje så snart som mulig. Behandle for en periode på 48-72 timer etter at en skade skjer. Isen programmer skal vare i 10 til 30 minutter til poenget med nummenhet. Lengre perioder for glasur bør unngås, det kan resultere i skade på vev. Tillate huden for å gå tilbake til normal temperatur før bruke en isen pack på nytt.


Komprimering: for å redusere hevelse og bruising, komprimering skal brukes umiddelbart med en komprimering eller elastisk vikle eller atletisk bånd. Gjelder ikke komprimering til punktet å kutte sirkulasjon (en følelse av nummenhet eller tingling). Komprimering kan også brukes på samme tid en isen pack brukes.


Heving: Øke skadde området til over hjertet nivå for å minimere interne blødning og hevelse.


I motsetning til gårsdagens gladiatorer er dagens weekend warriors som overlever prøvelsene av kjører for hardt, pitching en no-hitter eller skyter for mange ringer, bedre forberedt. Med en gjenbrukbare isen pack i hånden og kunnskap om R.I.C.E., kan hver warrior seire over smerte.


Disclaimer: Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk behandling eller konsultasjon. Ta alltid kontakt med din lege i en alvorlig skade.

No comments:

Post a Comment