Friday, June 29, 2012

Angrep fett fra alle vinkler

Angrep fett fra alle vinkler
Vinne krigen mot vekttap


Kampen mot fedme har å kjempes på mange fronter, og i motsetning til hva mange infomercials og pillen beslutningstakere ønsker deg til å tro det gjør kreve noe innsats fra din side.


Den beste vekttap planen er ikke en som bare inneholder kutte tilbake på mat du spiser, gå til gym regelmessig, eller legge til kosttilskudd din diett. Ingen på den beste måten å gå ned i vekt i en effektiv og sunn manor er å gjøre alle disse ting. Det fornuftig ikke å bruke for en time trent på treningsstudio deretter slo opp Burger King kjøre gjennom på vei hjem. Kutte tilbake på mat til poenget med sult er teller produktive, og vil resultere i kroppen å senke metabolisme å kompensere for mangelen på næring.


Som for diet piller jeg har ennå for å finne en vekttap supplement som lar deg å sitte rundt og gjøre ingenting, men spise og fortsatt gå ned i vekt. Dette er ikke å si at disse kosttilskudd er ikke et effektivt middel for å miste vekt… faktisk når kombinert med øvelse og en Renhet diet disse kosttilskudd kan gi deg det ekstra boost som kan være forskjellen mellom suksess og fiasko for en person prøver å gå ned i vekt. Bare ikke se på disse pillene som noe mer enn deres navnet antyder SUPPLEMENT. Bare noe ment å hjelpe, ikke et middel til en slutt.


En vellykket vekttap plan er en som du kan bli med, og ikke må lide. Dette inkluderer en moderat reduksjon i mengden mat du forbruker. Eliminere de verste matvarene fra kosten for de fleste dette blir brus og andre junk food.


Arbeider ut (cardio og vektløfting) 3 dager i uken. Ved å inkludere disse tre ting du ikke gjør noen store offer til en bestemt del av din livsstil, og du vil finne som i tillegg til å slippe den ekstra vekten ser du også mange andre positive fordeler som kommer fra ledende en sunn livsstil.

No comments:

Post a Comment