Wednesday, June 13, 2012

Biofysikk: Avanserte Knowledge absorpsjon teknikker

Som menneskeheten og sin forståelse av inter-conscious eksistens fortsette å utvikle seg, så gjør sinnets evne til å tolke en større forståelse av den totale kapasiteten, både kollektivt og individuelt. Bredere tilgang til sentrale kunnskap ressurser som Internett, biblioteker og selv andre mennesker gjennom store telekommunikasjonsnettverk har utvilsomt utvidet sinnets evne til å ikke bare lagre en bred datamengde, men også tolke, forstå og dele den i tillegg.


Prinsippene for avansert kunnskap absorpsjon


Når menneskets psyke er motivert til å samle inn data med en hastighet som er større enn de primære sansene at, hjernen kan engasjere seg i arbeidet med å absorbere sensoriske data via extra-sensory oppfatninger eller funksjoner. Slike funksjoner kan inkludere:


• Økt hastighet av forståelse av tradisjonelle sensoriske inndata
• Ekstern visning (RV) eller kontrollert ekstern visning (CRV)
• Precognitive hendelsen anerkjennelse
• Sensoriske oppfatning osmose (SPO)


Bro mellom grunnleggende og avanserte funksjoner av sanseoppfatning identifiseres vanligvis med økt hastighet av tradisjonelle sensoriske absorpsjon og cognizance. Akselerert analytisk forståelse, økt kognitive tenkning, en økt eller utvidet bevissthet om miljøet eller en kombinasjon av disse landene kan tjene som en troverdig forløperen til stimulering av mer avanserte sensoriske absorpsjon-funksjoner.


Til effektivt fungerer harnessed, avansert sensoriske absorpsjon som ekstern visning og precognitive hendelsen anerkjennelse er ofte gjenstand for involuntarily tilskyndelse under høynet følelsesmessige tilstander.


Vanlig bruk av avanserte sensoriske funksjoner er oftest observert i dyr, kan preemptively identifisere uventet geologiske eller klimaendringer som ugjenkallelig kan endre eller påvirke et miljø, langsiktig.


I mennesker, kan avanserte sensoriske funksjoner stimulere under relativt økt, og enda bredere omstendigheter, for eksempel:


• Oppfatning av livstruende betingelser for selv og andre, vanligvis avkom
• Anerkjennelse av en event horizon, for eksempel en tidsfristen for prosjektet
• Og/insentiv-basert eller konkurransedyktig miljøer vanligvis definert av oppfattede verdien
i objektive prestasjon


Slik fungerer det


Sinnet er delt i to spesielle områder: bevisst og underbevissthet. Med hensyn til avanserte sanseoppfatning er bevisst tankene ansvarlig for å tolke data som mottas fra underbevissthet, som er ansvarlig for relésending av sensoriske data via biophysical eller bio-etheric, energi. Dette er forskjellig fra bevisst eller underbevissthet rolle i grunnleggende sanseoppfatning funksjoner som synet, lyd og touch.


Brainwave frekvenser produsert på lavere nivåer av bevissthet tillater for større bio-etheric energi relé mellom bevisst underbevissthet skillet, noe som resulterer i større nøyaktighet i tolkningen av avanserte sensoriske data ved bevisst.


Fra en fysikk ståsted deltar bio-etheric energi i overføring av energi med andre kilder ved utveksling av nanophotons, eller energi partikler betydelig mindre enn for vanlige fotoner. Resultatet er en biophysical symbiotiske forholdet mellom kroppen og sinnet, samt bredere tolkning og praktisk anvendelse av sensoriske data via et bredere spekter av sanseoppfatning funksjoner, både tradisjonelle og avanserte.


Ekstern visning og kontrollert ekstern visning


Mens ekstern visning innebærer henting av data for uønskede mål, krever CRV identifikasjon av et sporingsbilde, et sted eller en hendelse som er definert av utilgjengelig parametere, med et mål nøyaktighet forhold forhold til skillset av fremviseren.


Muligheten til å vise målene gjennom funksjoner som ekstern visning er kanskje mest erfarne avanserte sensoriske-funksjonen. Ennå uten et middel til å overføre data mellom det bevisst underbevissthet skillet, går denne evnen ofte helt untapped, med mindre stimulert under høynet følelsesmessige tilstander.


Mens ekstern visning har blitt bekreftet i flere laboratorier, har prosessen ennå å bli anerkjent for sin avanserte evne til å hente betydelige mengder bred, selv om fokusert informasjon fra et bredt spekter av kilder, samtidig.


Precognitive hendelse anerkjennelse


Under høynet følelsesmessige tilstander, kan precognitive hendelsen anerkjennelse fungere som en "systemet for tidlig varsling" i situasjoner som vesentlig kan endre eller endre et vesen miljø.


Selv om ofte forbundet med drømmer foretelling fremtidige, precognitive hendelsen anerkjennelse er forskjellig fra drømmer, som bio-etheric energi tolket under sier du lavere enn Theta er mindre sannsynlighet for å være tilbakekalte ved bevisst tankene.


I tillegg precognitive hendelsen anerkjennelse:


• Ofte omfatter bestemt relevante kontekst, for eksempel miljø, temperatur, eller tiden på dagen
• Oppfattes i første-person-visning, i motsetning til en tredje-person perspektiv som er vanlig i drømmer
• Kan tilby kontrollen vesentlig forskjellige eller mindre enn som opplevde under klar drømmer


Som sinnet gjennomgår overgang på tvers av en rekke land mellom full bevissthet og Rapid øye bevegelse (REM) sove begrunne, kan det oppstå precognitive hendelsen anerkjennelse oftest umiddelbart før eller etter at sove oppstår.


I å trene sinnet til å identifisere og isolere precognitive datagjenkjenning af drømmene, det kan være nyttig å spille inn alle dataene som er hentet i resten perioder, for å sammenligne og identifisere ganger uavhengig og uttaler mest bidrar til å hente data for precognitive.


Sensoriske oppfatning osmose


Begrepet osmose har vært lenge assosiert med absorpsjon av kunnskap gjennom bøker. Dette er ganske tilfelle. Akkurat som osmose av informasjon skjer via lese tekst, kan kunnskap også oppnås gjennom biophysical osmose som oppstår under innsamling og tolkning av avanserte sensoriske data.


Mens det er identifisert bestemte data under ekstern visning gjennom målretting prosesser, tar biophysical osmose prosessen et skritt videre ved å hente data fra et bredt spekter av kilder. Resultatet er en effektiv, konsistente henting av data ved et visningsprogram fra et bredere omfang av målene som er definert av både selve målet, samt betrakteren eget muligheten til å definere mål, analog i prosessen med å anskaffe mål-spesifikke data via CRV.


Å fremme avanserte sensoriske absorpsjon


I arbeidet med å utnytte avansert sanseoppfatning funksjoner, kan implementering av teknikkene nedenfor hjelpe fremme eller øke bevisst underbevissthet data relé:


• Daglig meditasjon. Begynne og bruke en meditasjon tidsplan som gjør at tiden for å oppnå en meditative tilstand, hente data (hvis aktuelt) og tilbake til en full tilstand av bevissthet. Ikke jag tilbake til bevissthet umiddelbart etter en meditasjon-økten, som gjør så kan bidra til en delvis eller fullstendig tap av data som hentes.


• Utvide CRV ferdigheter. Med RV og CRV som en knowledge absorpsjon kjøretøy krever en grundig, fleksibel relevant kunnskap om evnen. Forbedre grunnleggende ferdigheter ved å prøve å hente et større antall detaljer under fremtidige økter, opplyse tidligere ukjent detaljer som klima og miljø akustikk dybden oppfattelse.


• Precognitive øvelse. Utøve precognitive hendelsen anerkjennelse evner ved kartlegging fremdriften for en bestemt Børs over flere uker. Visualisere retning av fremtidige nyhetsoverskrifter, Innlemming CRV å fastslå detaljene om bestemt historier, personer eller hendelser. Registrere og dato dine resultater, henting miljøforhold og Øktvarighet for fremtidige sammenligning.


• Bio-kjemiske forbedringer. Bruk av forenklede biokjemiske forbedringer, som for eksempel røkelse, hvit støy eller en optisk brainwave stimulator hjelpe i bindingen synaptic trasé, slik at for en økt fokus og sterkere sammenhengende relé med avanserte sensoriske data på tvers av bevisst underbevissthet skillet.


Ytterligere diskusjon


Arbeidet med å identifisere, definere og forbedre den avanserte sanseoppfatning teknikker som er iboende i alle mennesker vil utvilsomt føre til bredere, mer dyptgripende hopper i våre progresjon som et menneskelig samfunn langsiktig.


Som biofysikk er en stadig økende vitenskap, jeg vil gjerne tilbakemelding fra enkeltpersoner eller grupper som har eller søke å utnytte fordelene med avanserte sanseoppfatning funksjoner. Jeg er spesielt interessert i å utforske et potensial for anvendelse av bio-etheric energi som en strømkilde.

No comments:

Post a Comment