Saturday, June 30, 2012

Du kan ikke lure Mother Nature

I 1970-årene var det en margarin kommersielle med meldingen "du kan ikke lure mother nature." Denne setningen er aldri holdt mer ekte enn det gjør i dag.


Frem til veldig tidlig 1900, landbruk og husdyr i dette landet ble dyrket og reist ved hjelp av naturlige og organiske metoder. Det var akkurat slik det ble gjort, og det trenger ikke å bli kalt "organisk". I de siste 50 årene eller så ble mer utstrakt bruk av kjemikalier utbredt. Husk når en tomat faktisk tasted like en tomat?


Med bruk av kjemiske plantevernmidler og herbicides for råvarer og steroider og antibiotika fór til husdyr, er det noe rart hvorfor folk er nervøs for fremtiden for vår helse? Vi er hva vi spiser, er det ingen tvil om det. Det er et ordtak "søppel inn, søppel ut."


Bioteknologi er alle the "buzzword" i disse dager. Vi har nå genetisk forandringer matvarer i vårt dagligvare-butikker, utenom er det mangle etiketter å fortelle deg. Genetisk forandringer matvarer, (eller GMO matvarer som de er kjent) er produkter som har vært genetisk blandet med blandet fra andre matvarer DNA å vokse ha et produkt som er mer motstandsdyktig mot sykdom og vil vokse raskere og større.


Helt varsel hvordan frukt i midtgangen produserer er så mye større enn noensinne? Ennå, smaken går mye å være ønsket. En tomat vokst i et drivhus vil aldri sammenligne en tomat vokst i en bakgård.


Det er ikke nesten like vanskelig å finne butikker bærer organisk og steroid-fri matvarer som det var bare 20 år siden. Organiske produkter blir mer mainstream enn noen gang før, og er ikke reservert for bare for helse matbutikker lenger. Flere store dagligvarer kjeder bære nå fullført linjer av organiske produkter som et resultat av etterspørselen fra forbrukere.


Det er bare sunn fornuft. Når du rotet med naturen, vil resultatet ikke kan muligens være god. Dette er alle de mer grunn til å velge organisk dyrket frukt og grønnsaker og stoff-frie meats.


I vår neste serie, vil vi vise deg hvordan du endrer din dagligvare shopping vaner fra tradisjonelle til organisk uten å bryte din bankkonto.


Til din helse,


Patty Gales
© 2005

No comments:

Post a Comment