Sunday, July 1, 2012

Er det noen bivirkninger av en hysterectomy opp?

Det er en logisk og ofte stilte spørsmål - er det noen hysterectomy bivirkninger?


Absolutt!


Hysterectomy opp er definert som kirurgisk fjerning av den avgjørende orgelet kalt livmor. De fleste hysterectomies utføres på kvinner mellom 20 og 49. I USA, frekvensen av hysterectomy opp er høyere blant afrikansk-amerikanske kvinner og er høyere i de sørlige statene. Det er 600.000 hysterectomies utført i USA hvert år.


Det finnes to typer hysterectomy opp, delvis hysterectomy og den totale hysterectomy. I en delvis hysterectomy, bare livmor fjernes og ovaries beholdes på samme sted. I de fleste tilfeller, fordi sirkulasjonen av blodet til ovaries er redusert, ovarian funksjonen vil opphøre alle sammen, selv om det er ukjent hvorfor dette skjer. Fjernet livmor, fallopian rør og ovaries i en totale hysterectomy opp eller "menopause i", som fører til avbrudd i ovarian hormone produksjonen (begrepet for fjerning av ovaries kalles "oophorectomy" eller "ovariectomy").


Når den surgical prosedyren kalt hysterectomy opp, fordi hormonproduksjon har blitt endret, kan det oppstå en kvinne ett eller flere av følgende side virkninger:


• Angst
• Depresjon, humør svinger
• Svimmelhet og nervøsitet
• Trøtthet
• Hårtap
• Hodepine
• Hjerte hjertebank
• Søvnløshet
• Irritabilitet
• Felles smerte
• Lav kjønndriv, smertefullt samleie
• Minne blundere
• Unexplained vektøkning
• Urin incontinence
• Vaginal dryness


Kvinner som har hatt en hysterectomy, er mer utsatt for å utvikle hjertesykdommer, leddgikt og osteoporose.


Det er forhold som hysterectomy opp er tilrådelig eller medisinsk nødvendig, spesielt hvis ondartet kreft er involvert. Tilstedeværelsen av ondartet ovarian, livmor eller cervical kreft, lyste blødning, alvorlig Endometriose (adenomyosis) og komplekse hyperplasia rettferdiggjør hysterectomy opp prosedyren.


Men en stor prosentandel av hysterectomies er utført og brukes til å fjerne fibroids, og til å behandle Endometriose og andre forhold som er relatert til hormone ubalanse. Hysterectomy opp i disse tilfellene er ofte unødvendig, men kvinner kan være uvitende om at det er effektivt alternativ og mindre radikale behandlinger. Og kvinner er ofte feilaktig redd for å utvikle kreft Hvis en hysterectomy utføres ikke og kan få prosedyren, ifølge en studie som rapportert av den nyhetsbyrået Reuters.


Når en kvinne gjennomgår en hysterectomy opp, går hun i surgically indusert klimakterium som resulterer i tilstanden som kalles "hormone ubalanse", selv om ovaries er igjen behold. Selv med ovaries ikke fjernet, blod forsyning til ovaries lessens etter kirurgi og ovaries slutter vanligvis å fungere innen 1-3 år.


Kroppen trenger hormoner å fungere normalt – og for en kvinne, progesteron og testosterone estrogen er avgjørende. Hvordan og når en kvinnes kroppen produserer progesteron? Det er produsert i vanlig menstrual syklus når det oppstår ovulation. Ingen ovulation, ingen progesteron!


Etter en hysterectomy vil kvinner oppleve en mangel av to kritiske hormoner – progesteron og testosterone. Hvis bare livmor fjernes i en delvis hysterectomy, Progesteronnivåer faller drastisk i en til to måneder og estrogen nivåer vil redusere i ett eller to år. Progesteron mangel er knyttet til rekke bivirkninger, inkludert bivirkninger av en hysterectomy opp ovenfor. Progesteron mangel er knyttet til økt risiko for å utvikle visse typer kreft, inkludert endometrial kreft. Testosterone mangel på kvinner forårsaker lav kjønndriv, lavt energinivå, skjoldbrusk mangel og depresjon, som det er ingen tydelig medisinsk forklaring.


Kvinner som angir klimakterium som et resultat av hysterectomy opp bør overvåke deres (estridiol)-estrogen, progesteron og testosterone nivåer - og naturlig estrogen alene bør ikke tas uten naturlig progesteron. Hormone nivåer er enkelt, og nøyaktig målt med spytt testen, som vil indikere nivåer av kritiske hormoner i kroppen. Siden en hysterectomy oppretter en mangel av avgjørende hormoner i kvinnens kropp, det bør vurderes hormone erstatning terapi. Imidlertid leveres å bruke syntetiske hormonene med ekstra risiko og bivirkninger.


I stedet, kvinner vurderer hysterectomy opp eller allerede har hatt prosedyren bør søke hjelp av leger opplært i bruken av naturlig bio-identiske hormoner. Bio-identiske hormoner er hormoner som er identisk med hva de gjør og hva normalt ville eksistere i kroppen. Syntetiske stoffer som Premarin, Provera og Prempro er ikke naturlig og heller ikke det samme som kroppen gjør, og disse typer syntetiske stoffer har mange bivirkninger. Naturopathic leger, alternativ medisin og holistisk leger er utdannet og trenet i både konvensjonell medisin og bruk av bio-identiske hormoner, inkludert bio-identiske hormone erstatning terapi.


Hysterectomy opp er en permanent, irreversibel kirurgi som vil føre til uønskede bivirkninger. Med mindre ondartet kreft eller andre livstruende betingelsen finnes, i stedet for hysterectomy opp, kan du vurdere å naturlig bio-identiske hormone erstatning terapi for å behandle fibroids, Endometriose og andre forhold som er relatert til hormone ubalanse. Og hvis du eller noen du kjenner har hadde en hysterectomy, besøk http://www.safemenopausesolutions.com å lære mer om hva du kan forvente etter en hysterectomy opp, og for å finne lege-baserte anbefalinger for å bedre helse.


Copyright 2005 InfoSearch Publishing

No comments:

Post a Comment