Saturday, January 14, 2012

Diamanter I Ruff - å finne en god personlig trener

Spørsmålet om hvordan å finne en god personlig trener er like gammel som bransjen som sådan. Faktisk, det vanligvis blir forvandlet til en enda større spørsmålet - bør du selv leie en personlig trener? Beleilig nok, vil svaret på en av disse spørsmålene diktere svaret på den andre en - hver gang!


Korte og enkle sannheten i saken er at du bare bør leie en personlig trener Hvis du finner en effektiv en som er riktig for deg. Her er flere ting du bør vurdere før du bestemmer deg!


Profesjonalitet


Begrepet profesjonalitet bør dekke våre potensielle trener ferdigheter, samt evne til å handle på en profesjonell måte. Begge er viktige for trening-prosessen, og hvis en utdannet mangler i enten avdeling, det vil stave undergang for programmet til slutt på kort sikt eller senere på nedover veien.


Dagene av personlige trenere bare å være jocks med en sertifisering (heldigvis) kommer til en nær. Dagens personlig trener må være en consummate profesjonell med hensyn til sin faktiske ferdigheter, i tillegg til muligheten til å behandle sine kunder på en profesjonell og forretningsmessig måte.


For nå la oss bare enig at hvis din trener ikke har en anelse om hvordan å få deg i form, du sannsynligvis ikke vil leie som trener!


Hva om deres nivå av profesjonalitet? En god personlig trener beholde alltid sine professional peiling. De trenger ikke å være noen pinne i gjørma med ingen personlighet, men det er flere ting som ikke bør gjøre en utdannet under en treningsøkt. Disse omfatter ting som stirrer på seg selv i speilet, daydreaming, overdrevet snakker til andre personer, snakke på sin mobiltelefon, sjekke ut medlemmer av motsatt kjønn og bare generelt ikke fokusere opp på du under treningen.


Din trener bør også ser profesjonell. Selv om de faktiske klær standardene varierer mye, noen ting som ikke bør du se er overdreven kroppen smykker, de siste mote som armen band, beanie caps, militære boots, etc., eller klær eller tilbehør som bæres som dekorasjon eller fordi stilen er i. De nyeste stilene har absolutt ingenting å gjøre med din trening-programmet!


Legitimasjon


Hvilket nivå av personlig trening sertifisering er best har vært og fortsetter å være et spørsmål om ekstreme debatt. Denne artikkelen overføres ikke at debatt med ytterligere diskusjon av detaljer. Hva du bør ta hjem er imidlertid det faktum at uavhengig av dine fitnessmål, din trener skal være kvalifisert til å trene deg.


For generelle helse og velvære tilbyr noen av de topp 10 landsomfattende sertifisering byråer akseptabelt programmer. En kort liste inkluderer - men er ikke begrenset til - International Sports Sciences Association, American Council on øvelse og National Academy Sport medisin. Det finnes andre, og din trener bør være mer enn glad for å henvise deg til webområdet som styrer hans eller sertifisering, slik at du kan lære mer på egen hånd.


For mer spesifikke hensyn som trening for en idrett eller atletisk konkurranse trenger din trener en høyere grad av kompetanse. American College of Sport medisin er et flott program og er en av de mest anerkjente sertifiseringer for sport bestemte trening.


Du bør spørre svært spesifikke spørsmål om hvordan potensielle trener skal håndtere bestemt problemene som du vil dekkes under din trening-programmet.


Anlegget


Uavhengig av din potensielle trener legitimasjonen og profesjonalitet trenger du å vite hvor du skal trene. Industri-målestokk av bare trent på treningsstudio blir utfordret mer disse dager. Det er mulig nå for å finne en utdannet hvem vil komme rett til ditt hus og trene deg, eller muligens møte deg utenfor eller i din bolig området samfunnet fitness senter. Ikke falle i fellen å tenke på at du må gå til gym, hvis du ønsker en personlig trener!


Tidsplan


En av de største problemene for trenere og kunder både er planlegging. Tross alt, må du begge være på samme sted samtidig i minst 30 minutter, og kanskje så lenge som 90 minutter. En godt utdannet vil prøve å finne en måte å passe deg inn i deres tidsplan. Det vil ikke alltid være mulig, spesielt med en svært ettertraktet etter trener, men hvis utdannet virkelig ønsker å hjelpe deg, de vil gjøre sitt beste for å passe deg.


Rapport


Det er avgjørende å ha en god rapport med din personlige trener! Hvis du og din trener ikke får, er det en sløsing med tid for dere begge. Du vil trolig ende opp med mer frustrert enn noensinne, tenker at selv en profesjonell ikke kunne hjelpe deg!


Arbeide med en personlig trener du liker er nødvendig, og på flippen side, trener bør liker du også. Du trenger ikke nødvendigvis å plukke ut gardiner sammen, men du bør minst kunne bære på en komfortabel dialog mens du øver. De fleste gode trenere er gode communicators så vel, men hvis to av dere ikke er veldig komfortabel med hverandre, så det vil føre til spenning og øke risikoen for programmet møtet med feil.


En god personlig trener vil samtykker til å møte med deg ansikt til ansikt før du faktisk registrere deg for et treningsprogram. Noen trenere tilbyr en gratis eller rimelige førstegangs konsultasjon, og det er det perfekte tidspunktet å størrelse opp din trener for å sikre at de passer dine behov!


Du bør ta hjem det faktum at definisjonen av en god personlig trener er noen hvem er ikke bare en profesjonell, men er også egnet for dine spesifikke personlighet, behov, mål og ønsker. Det kan hende du arbeider med denne personen for en stund, så velg med omhu!

No comments:

Post a Comment