Thursday, January 19, 2012

Personlig trening: 3 nøkler til trening klienter i sine hjem

Når du vurderer din alternativer som personlig trener, er en av de første tingene til å bestemme hvor du skal trene kundene dine. Den mest opplagte løsningen for de fleste trenere er å få en jobb på lokale treningsfasiliteter og trene klienter der. Dette er absolutt et alternativ, og som anbefales spesielt i begynnelsen av din karriere. Den struktur og erfaring som du får ved å arbeide på en vellykket gym eller fitness center er uvurderlig for en ny personlig trener. Imidlertid finnes det ulemper å arbeide med dine klienter på en gym, og noen kunder blir uvillig eller ikke i stand til trening på en lokal anlegget. Ikke miste de klientene ved ikke å ha andre alternativer!

Trent med kundene dine i sine hjem er et alternativ for noen trener, og ved å tilby dette alternativet til kundene dine kan du øke din potensielle klienten base med dramatiske tall, og du kan selv bestemme å utelukkende tilby Hjem personlig trening. Hvis du vil bestemme om denne typen forretningsmodell er for deg, er det flere punkter for å vurdere, og de omfatter tid ledelse, kan du utøve modaliteter som skal brukes, og business-ressurser som er tilgjengelige.

Tidsplanlegging

Administrere din tid og tidsplanen er en kritisk vurdere når du avgjør om ikke å arbeide med klienter i sine hjem. I motsetning til når du arbeider på et anlegg, er hvor mye tid du trenger til å tilegne til hver enkelt klient økt, noen ganger til et punkt av doble selv tidsbruk for hver klientøkt.

For eksempel, la oss bruke en standard én Times opplæring-økt som vår forretningsmodell for denne diskusjonen. Selv om mange trenere er benytte forskjellige trening ganger med sine kunder disse dager, er én time fortsatt en god tidsramme for planlegging referanse. Du vil huske at som Hjem personlig trener, kan du være på en stram frist for å få fra ett sted til neste, slik at du ikke ønsker å planlegge din økter back-to-back like du kanne når du arbeider på treningsfasiliteter.

Du må også faktor i travel tid til å komme til kundens Hjem, så vel som å komme til hjemmet til følgende klienten, klienten etter det, og så videre. Hvis du bor i en selv rimelig befolket område, må du tillate minst 15 minutters kjøring til og fra hver klient Hjem, og noen ganger så mye som 30 minutter per klient, avhengig av størrelsen på det geografiske området du trene i. Eksempel på bruk av våre en-timers opplæringssesjon, kan bare én opplæringsøkt koste så mye som 2 timer av din tid.

En standard 8-timers arbeidsdag vil nå bare kan du trene mellom 4 og 6 klienter, avhengig av hvor de bor i forhold til startpunktet, så vel som i forhold til hverandre. Det er din best budet når det er mulig å sette opp kundene dine i en omtrent rett linje, eller muligens en sirkel som bringer deg tilbake til startpunktet på slutten av dagen. Den siste tingen du vil gjøre, er sett opp en klient som bor 30 minutter nord for startpunktet umiddelbart etterfulgt av en klient som bor 30 minutter sør for startpunktet. Ikke bare vil du spise opp store mengder tid kjøring til og fra klienten din hjem, men du vil plassere alvorlig kjørelengde på både din bil samt lommeboken på gass-stasjonen! Mer om dette i delen forretningsressurser nedenfor.

Øvelse modaliteter

Den neste tingen å vurdere er typen trening du vil gjøre med kundene dine i sine hjem. Med mindre de har full treningsfasiliteter satt opp - som er sjeldne - er det svært sannsynlig at du vil måtte komme opp med måter å sette dem gjennom en frodig trening uten det svær beløpet av utstyr som er tilgjengelig på en full størrelse fitness facility. For å sette sammen disse hjem workouts, må du ta de to forskjellige energi trasé som kundene dine vil måtte bruke under deres workouts: aerobic og anaerob.

Anaerob trening

Selv om mange trenere brukes til massiv ressurser tilgjengelig på et lokalt Treningssenter, er det faktisk lettere enn de fleste tror får kundene dine en rekke fylt og intens anaerob trening i deres hjem. Med ingenting mer enn en øvelse ball og en bærbar sett med manualer, kan du ta dine kunder gjennom hele omfanget av bevegelse og anstrengelse på nesten samme skala som er en de klientene opplæring på treningsstudio.

Hvis du er bare starter ut i bransjen, eller brukes bare til å jobbe dine kunder på treningsfasiliteter, bør du gjøre noen undersøkelser på Internett for manualstativ workouts, bodyweight trening, funksjonell trening og sport-spesifikk opplæring. De 4 søkeordkombinasjoner alene vil netto du hundrevis av nettsteder med gratis eller billig ressurser som vil lære deg tusenvis av øvelser som kan gjøres med liten eller ingen utstyr.

Nøkkelen til å få kundene dine en god anaerob trening hjemme er ikke typen utstyr som brukes, eller den faktiske mengden vekt som er flyttet, men heller INTENSITETEN av treningen. En bit av prøving og feiling vil lære deg hvordan du kan ta en klient gjennom deres skritt i en trygg, men intens måte som vil forlate fleste klar til å kalle det avsluttes i 30 minutter eller mindre!

Aerobic Workouts

Tar dine kunder gjennom hensiktsmessig og effektiv aerobic workouts kan skje på mange nivåer. 2 Åpenbare forskjellene skal være om de får sine Aerobics under deres økt, eller hvis du tilordner dem aktiviteter å gjøre etter at du forlater. Du kan også gjøre en kombinasjon av begge, avhengig av behovene og egnethet nivå av klienten.

Hvis du skal ta dine kunder gjennom en aerobic-treningen under deres økt, du kan enten innlemme "hjerte rate vedlikehold" øvelser i treningen seg selv, eller du kan få anaerobic øvelser ut av veien, og deretter flytte til et aerobic-treningen for andre halvdel av økten. Bare husk på at hvis målet er å holde klientene inne deres målsonen hjertefrekvens, vil det være svært lite resten tid mellom øvelser.

Men før du blindt gå tvinge alle kundene dine å bo i deres mål hjertefrekvens-sone for hele økten, vurdere fitness-målet med klienten og metabolically intens fordelene med strukturerte krafttrening sammenlignet med en økt når du bare sørg for at de svetter hele tiden!

Et annet alternativ for kundens cardio er å ha dem gjøre det på deres egen etter slutten av trening økt. Åpenbart de fortsatt trenger ditt veiledning om hva du skal gjøre, hvordan du kan spore sine hjertefrekvens og hvor lenge de skal utføre aktiviteten, men ikke alle klienter faktisk trenger deg til å holde det og lede dem under aktiviteten.

Også, det er ikke uvanlig for folk å eie et stykke kardiovaskulær training utstyr som en tredemølle, elliptical trener, trapp-stepper. De fleste klienter må likevel fortsatt noen bestemt veiledning om hvordan du kan maksimere fordelene fra typen utstyr som de har tilgang til. Ting som intervall trening, på tvers av trening og opplæring på forskjellige hjertefrekvens nivåer er alle ting du skal utdanne dine klienter på, spesielt hvis de kommer til å gjøre cardio på egenhånd.

Forretningsressurser

Du må også vurdere forretningsressurser du vil trenge tilgang til når treningen klienter i sine hjem. Tid-faktor har allerede vært diskutert, og du bør også vurdere de daglige utgiftene involvert i denne typen trening modell. Disse inkluderer utstyr utgifter, "på veien" utgifter og auto utgifter.

Utstyr utgifter bør være minimal. Du kan ha en innledende pris, men etter ditt første kjøp, alle disse ressursene er gjenbrukbare. Grunnleggende elementer for hjemmet trening inkluderer en justerbar sett med manualer og en øvelse ballen på et minimum. Det vil også være en god idé å ha en opprulling treningsmatte, en hoppetau og andre elementer som er nødvendig for hvilke typer aktiviteter som kundene dine vil delta i. En stor cardio idé for klienter trening hjemme er boksing øvelser. Hvis du var til å utnytte den typen trening, skulle en anstendig sett med beskyttende hansker for klienter i rekkefølge, i tillegg til mål-matter som du holder for dem å streike under deres øvelser.

I alle tilfeller varene som du eier bo hos deg, og de bare tatt fra én klient hus til neste. Det er en god idé å ha kundene dine kjøpe til slutt sitt eget utstyr, men som holder deg fra å måtte tote arm masse utstyr i og ut av sitt hus dag etter dag. Også, avhengig av hvilken type program du setter dem på, de kan bruke noen av eget utstyr i mellom treningsøktene.

"På veien" utgiftene inkluderer mat og drikke mens du er på reise. Avhengig av tidsplanen, vil du være på veien alt fra 2 til 12 timer om gangen! I slike tilfeller må du åpenbart planlegger sunn steder å spise på veien, eller holde bærbar måltider i kjøretøyet hver dag. I ethvert tilfelle, må du kontrollere at du vurderer kostnadene for å spise hjemmefra som en del av business utgifter.

Auto utgifter er muligens den største kostnaden du har til ansikt for å trene folk hjemme. Slitasje på bilen din - kan selv om det er ansvarlig på skatt - fortsatt være en belastning på din finansielle ressurser. Du har å holde bilen-forsikret, fueled opp, og i orden til enhver tid. Den siste tingen som du ønsker å gjøre er å være sent for en klientøkt fordi bilen brøt sammen, eller du gikk tom for gass! Også kan på hvor som helst fra $1.50 til $2,50 per gallon, gass få dyrt hvis du satt i en mye av miles hver dag.

Konklusjon

Som du ser, finnes det mange hensyn når du bestemmer om du vil eller ikke å trene klienter i sine hjem, og du må veie de hensyn mot fordelen av å være "gratis" fra gym trener normale grenser, og i stedet være ansvarlig for din egen daglige virksomhet. I retur kan du kommandoen høyere per økt avgifter for hjemmet trening. Siden du er bevarer kundene dine en masse kjøretid og treningsstudio utgifter, i tillegg til å gi dem en mulighet til å få sunn i personvernet til sine egne hjem, er det ikke uante av for en Hjem utdannet å belaste $75 til $100 eller mer per økt. Figur i planleggingen problemer, øvelsesprogram vil du ha dine klienter på og ressurser som trengs, og bestem selv om denne typen Opplæringsprogrammene vil fungere for din virksomhet!

No comments:

Post a Comment