Monday, January 16, 2012

Hvordan velge en god kvalitet Vitamin Supplement For deg og din familie uten å bli dratt Off

Som du allerede har erfart, kan å finne ut hvordan du velger en god kvalitet vitamin og mineral supplement være en forvirrende og tidkrevende oppgave.


Hensikten med denne artikkelen er å se på flere viktige faktorer som du bør vurdere når du ser etter en god kvalitet vitamin og mineral supplement og gi deg ressurser der du kan lære mer.


BETRAKTNING # 1: ABSORPSJON
Her er en av de første spørsmålene du burde holde inne sinn:


Vil ingredienser i vitamin og mineral supplement som du vurderer faktisk absorbert av kroppen din?


Det er mange trinn ingrediensene i vitamin og mineral supplement (referert til som supplere fra nå av) må gå gjennom for å kunne gjøre det hele veien gjennom din Fordøyelsessystemet til deres blodstrøm og til slutt til plasseringen der kroppen kan bruke dem.


Det er en komplisert prosess, og det er mange muligheter for prosessen for å ikke gå helt rett og forhindre supplement ingredienser fra å bli hvor de skal. La oss se på noen faktorer som kan påvirke reisen din supplement tar og også påvirke hvor godt kroppen kan absorbere et supplement ingredienser.


HVA ER BIOAVAILABILITY?
Bioavailability er graden som en næringsinnhold er tilgjengelig for kroppen for bruk. Mer spesifikt for en næringsinnhold skal bioavailable må det være innenfor fysiske avstanden til cellen så cellen kan bruke den. Også, for en næringsinnhold skal bioavailable det har oppløst i noen slags løsningen slik at næringsinnhold kan transporteres over cellen membran.


Fra en ikke biokjemi perspektiv er her en enkel måte å bilde hva som skal skje; nærings har å gjøre det hele veien fra munnen til cellen og være i et skjema i cellen kan bruke.


For bioavailability oppstår, har visse ting til å skje en gang du putte det supplement inn i munnen. Her er to av disse prosessene. En er oppløsningen som refererer til hvordan raskt et supplement oppløser. Et eksempel på bilde denne prosessen ville å ta noen sukker, å sette den i et glass med vann og stirring det med en skje til sukker forsvinner.


En annen prosess er oppløsningen. Dette ligner på oppløsning bare oppløsning refererer til hvor fort kapsel eller tablett pausene i mindre deler slik at oppløsning prosessen kan finne sted.


HVORDAN FORTELLE HVIS DIN SUPPLEMENT LØSES
Så hvor i verden skal du kunne fortelle Hvis tillegget du vurderer gjør alt dette oppløsning og oppløsningskreftene ting? Heldigvis, det er ganske rett frem for å finne ut. En god måte å vite at din supplement oppfyller disse standardene er å sikre at det er en slags "USP" betegnelse på etiketten på produktet.


USP refererer til amerikanske Pharmacopeia, en organisasjon som ble etablert for å opprette state-of-the-art-standarder for å sikre kvaliteten på legemidler som mennesker bruker. Dette omfatter a-vitamin og mineral kosttilskudd.


Et eksempel på typen USP betegnelsen som du ønsker å se etter på etiketten for et produkt som du vurderer ville være noe sånt som, "dette produktet overholder kravene til USPXXVII for oppløsning og oppløsning".


HVA CHELATION BETYR
Chelation er svært viktig når det gjelder å sørge for at mineraler i din supplement er bioavailable. Chelation refererer til en prosess som øker absorpsjon av mineraler som krom, kobber, jern, magnesium, mangan, molybden og sink.


Det kan være vanskelig å få mineraler hele veien til at bioavailable staten som ble diskutert tidligere. Chelation involverer innpakning mineral i en aminosyre slik at kroppen kan absorbere det lettere. Dette kan forbedre absorpsjon av noen mineraler fra bare 10% absorpsjon for et ikke-chelated mineral 45% og mer for et chelated mineral.


Så når du ser på etiketten for et vitamin supplement, og du finner et spor mineral som mangan som en av ingrediensene, vil du se noe sånt som "Mangan (som mangan Chelate)" på etiketten. Dette indikerer at mangan mineral har vært chelated.


HVA SOM KAN SKJE HVIS DU VELGER FEIL SUPPLEMENT
Hvis vitamin supplement du vurderer ikke oppfyller standardene som er omtalt ovenfor, kan det gå rett gjennom kroppen din og gjøre noen bra i det hele tatt.


Hvis du vil gi deg et eksempel på dette, har jeg faktisk sett et bilde av en røntgen tatt av en persons kolon området med vertebrae av sine ryggraden av på den ene siden. I dette bildet kunne jeg tydelig se to supplement tabletter, fortsatt er intakt, ser ut som de hadde nettopp kommet ut av flasken. Disse supplement tabletter ble dårlig gjort, aldri ble oppløst og ville snart ende opp på toalettet.


Slike bilder er en grafisk illustrasjon av det faktum at bare fordi du svelge vitamin supplement ikke betyr kroppen skal være i stand til å bruke den.


ER DU Å KASTE BORT PENGENE DINE?
Med dette i bakhodet, la oss se på dette ubrukelig, viskoseløsningen tillegget fra et annet perspektiv. en finansiell ett. La oss si at du finne mye på et supplement og begynne å ta den. Vi kaller det Supplement X. La oss også si denne Supplement X koster $20 for en 60 dagers forsyning.


Du tror du har funnet mye, men hva hvis det viser seg at Supplement-X dårlig produsert, og er bare 10% bio tilgjengelig. Hva dette betyr er at kroppen din blir bare kunne bruke $2 verdt av dette tillegget ($20 ganger 10%).


Og hva har skjedd med andre $18 du betalt for tillegget? Det gikk rett gjennom kroppen, som er hva. Ser på det sløse en annen måte, du betalt $20 for seksti dag supplement-forsyning, men endte opp helt 90% av det $20 du brukte. Du bokstavelig spyles $18 rett ned toalettet.


Akkurat som alt annet i livet er det ingen gratis lunsj. Når det gjelder å velge et supplement, ikke vær gjerrig. Gjør leksene dine og finne en god kvalitet supplement som kroppen din faktisk kan bruke.


ANDRE FAKTORER FOR Å VURDERE
-Er helse fordel krav som blir gjort av supplement selskapet bevislig?


Vitamin supplement selskaper kan hevde at deres produkt vil gjøre visse ting, eller at den måten de satt sine produkt sammen eller pakke det vil skape en bestemt helse nytte. Dette kravet kan godt være sant, men det eneste som teller er har de vist det. Er det påvist helsemessige fordeler fra å ta supplement? Med andre ord, har det vært kliniske forsøk som bevise helsemessige fordeler krav?


-Er dette tillegget du vurderer trygt å konsumere?


Bare fordi supplement er i en flaske, flasken har en fancy etikett og det ser ut som det kommer fra en stor bedrift betyr ikke at ingrediensene i tillegg er ren og trygg. Det kan være mange stoffer i at kapsel som kan ha en umiddelbar skadelig effekt, i tillegg til en skadelig effekt på lang sikt.


HVOR DU KAN LÆRE MER
Mer detaljerte opplysninger om helsemessige fordeler krav og hvorvidt supplement du vurderer er sikkert å konsumere er utenfor omfanget av denne artikkelen.


Men hvis du ønsker å lære mer om disse helse nytte og sikkerhet fag, finner detaljer om disse emnene på websider at jeg har gitt en kobling til nedenfor.


http://www.ajpip.com/vitamin_supplements/res/ind.htm


På disse vitamin ressurser sidene finner du også:


-Organisasjoner som kan hjelpe deg med å finne ut hva slags vitaminer, mineraler og andre kosttilskudd kan være riktig for deg
-Hvor du kan få objektiv evalueringer på produktet du vurderer
-Noen mer interessante fakta om absorpsjon
-Overraskende informasjon om colloidal mineraler


AVSLUTTENDE TANKER
Hvis du har kommet til et punkt der du leter etter en vitamin og mineral supplement til å ta, gratulerer. Du har tatt et positivt skritt mot å forbedre din helse og å ta bedre vare på kroppen din.


Men sørg for å fortsette denne forpliktelse til deg selv ved å gjøre leksene dine og sørge for at du velger en god kvalitet supplement. Det gir ingen mening å gå så langt så ender opp med å kaste bort pengene dine på noe som kroppen selv ikke kan bruke.


-Andy Long

No comments:

Post a Comment