Tuesday, January 3, 2012

Hvordan fysisk trening hjelper din hjerne

Hvis du virkelig ønsker din hjerne å funksjonen på sitt absolutt beste, hvis du vil være på din topp mentalt, må lære å gi hjernen din hva den virkelig trenger.


Det første trinnet er å huske at hjernen er faktisk en del av den fysiske kroppen, og hjernen din påvirkes av hva du gjør til resten av kroppen.


Hjernen er undervist av blod som kommer inn gjennom arteries, pumpes ved ditt hjerte. Blod bærer næring og oksygen hjernen cellene trenger.


og så thatnot bare vil du må spise typer næringsrik mat at hjernen craves, ikke bare vil, men har en vital, velfungerende hjerne, en vesentlig komponent i programmet må inkludere regelmessige fysisk trening. Betyr det overraske deg?


Du lurer kanskje på hvorfor det er viktig å få fysisk øvelse Hvis din største prioritering er å forbedre måten hjernen din fungerer.


Ikke veldig intellektuelle mennesker ofte fysisk inert? Det er sant at noen mennesker som bruker deres hjerne mye ikke får en masse morsjon, men sjansene er at deres hjerne ville fungere enda bedre hvis de utøves regelmessig. Hvis du gjør øvelsen en vanlig del av livet ditt, vil hjernen din nytte mye!


Tallrike studier i mennesker og dyr har funnet ut at hjernen fordelene fra fysisk trening. Her er noen av måtene øvelsen hjelper hjernens funksjon:


·Øvelsen forbedrer oxygenation av blod.
·Øvelsen hjelper lavere blodtrykk. Høyt blodtrykk tar bompenger på hjerneceller og bidrar sterkt til faren for strek.
·Øvelsen forbedrer kretsløpet av blod i hjernen.
·Fysisk aktivitet styrker hjertet som er pumpen som holder alt som skjer.
·Øvelse reduserer nivåer av arterien clogging Kolesterol.
·Trener kan regelmessig hjelpe lindre depresjon.
·Det forbedrer humøret og selvtillit.
·Øvelsen hjelper holde blod sukker nivå, som er svært viktig, spesielt for diabetikere.
·Øvelsen kan øke nevrotransmittere Dopamin og norepinephrin, som ikke bare påvirke humøret, men også hjelpe "låse" minner når de danner...
·I animal studies ser øvelsen ut til å forbedre produksjonen av nerve vekst faktor, hvilke hjelper cellene i hjernen skjemaet nye tilkoblinger med hverandre.


Din evne til å tenke klart og kreativt er avhengig av fysiske velvære i hjernen og kroppen. I sin tur er velvære i hjernen og kroppen avhenger av livsstil beslutningene du gjør.


Du kan ta beslutninger som øker levende helsen av hjernen og kroppen, eller du kan ta beslutninger som akselerere deres nedgang.


Ikke alle av oss er ivrig om trene våre etater, akkurat som ikke alle av oss er ivrig om trener hjernen vår. Som barn elsket de fleste av oss å gjøre begge deler. Likevel så vi vokse eldre miste vi ofte trang til å utøve oss selv, psykisk eller fysisk.


Inntil ganske nylig måtte fleste arbeide hardt fysisk for mange timer i døgnet. Nå tilbringer mange av oss timer sittende på pulter, sitter i biler, og selvfølgelig sitter å se på TV, eller stirrer på en dataskjerm. Menneskekroppen er ikke utviklet for overdreven sittende og liggende rundt. Den ble utformet for å flytte.


Hva slags øvelser vil hjelpe din hjerne, så vel som kroppen din? Hvis du vil forbedre kapasiteten til hjertet og lungene, er aerobic øvelser beste. Dette betyr at typen øvelse hvor du skatt kroppen nok til å øke din hjertet banket rate til et målnivå.


For å få aerobic fordeler for ditt hjerte, lungene og sirkulasjons-system, tar sikte på å oppnå en målhjertefrekvensen som er 50% mer enn din rate på resten. Du trenger ikke å opparbeide en svette for hjertet og lungene til fordel for. Du bør ikke overdriv det heller.


Lær å holde opp en jevn tempo som fortsatt gjør det mulig å snakke komfortabelt med en venn. Hvis du vil forbedre kapasiteten din aerobic, utøve aerobically i ca 20 minutter, tre eller fire ganger i uka.


En form for mosjon kan forbedre oxygenating kapasiteten til hjerte- og lungefunksjonen bading, spesielt svømme under vann. Hvor mye tid du bruker på å holde pusten mens svømme under vann skal bygges gradvis. Svømming under vann bør ikke forsøkes Hvis du har noen form for hjerte eller blod fartøy sykdom med mindre du har klaring fra legen din.


En annen type øvelse som kan være svært gunstig for hjernen er noen form for mosjon sinn-kropp. Det er mange skoler og varianter av sinnet-body øvelser, inkludert yoga, tai chi og chi-gung. Folk som praksis mind-body øver regelmessig rapport de oppleve redusert stress, økt calmness og større klarhet tenkning.


For mange mennesker er mest lett tilgjengelig og universelt fordelaktig form for mosjon vandre. Du kan vandre alene eller sammen med andre. Du kan vandre innendørs eller utendørs. En spasertur kan være en del av en formell programmet eller en individuell spaseertur gjennom en favoritt nabolaget eller natur-området.


Er det bedre å gå sakte eller raskt? Det er til deg. Noen synes at en rask spasertur er en stor stress reliever, mens andre får mer fred fra en svært treg og meditative spasertur. Tankene dine vil nytte mer hvis du bli helt fokusert i øyeblikket, i stedet for å bruke denne gangen for å fortsette bolig på problemene dine.


Hvor mye bør du øver? Uansett hva du velger å gjøre det er viktig at du fortsetter å gjøre den regelmessig. Trener arbeide hardere for tre timer i helgen vil ikke gjøre opp for en sedentary livsstil resten av uken. Det vil også gi dere utmattet og sår og uvillig til å utøve igjen.


Velg en aktivitet som du virkelig nyte. Ikke plukk noe for anstrengende til å begynne med Hvis du ikke er vant til å trene. Tar sikte på å utøve minst fire ganger i uken eller mer, for minst en halv time om gangen, opptil en time.


Hvis du er over førti, er ute av form, eller har noen medisinsk tilstand, sjekk med legen din før du starter en øvelse programmet.

No comments:

Post a Comment