Wednesday, January 18, 2012

Hvorfor dietter fungerer ikke

En av de største svindel noensinne vellykket trakk på den amerikanske offentligheten er - noe riktig - en 4-brev ordet. Ordet er selvfølgelig diett. Nå har du sett reklame for mer dietter enn for deg å huske, og har også de fleste sannsynligvis sett en artikkel eller TV viser debunking noen av disse dietter. Dessverre er kunsten å skyte hull gjennom troverdigheten til en diett plan normalt gjøres av en annen diett selskap, utelukkende for det formål å få deg til å bruke deres produkter i stedet. Vel, har denne artikkelen ingenting å selge, og heller ikke virkelig noe å vinning, lagre kunnskapen som forhåpentligvis leseren - det er du - vil sette ned diett Madness-menyen, og få et reelle synspunkt på hvorfor dietter ikke fungerer, og hva du kan gjøre om den.


Spising, the Lost Art


Hvis du vurderer en diett, eller har i siste, var din primære motivasjon mest sannsynlig å miste vekt. Hva om jeg skulle fortelle deg at for å kunne gå ned i vekt, du egentlig trenger å spise mer enn du har i siste? Du ville sannsynligvis riste på hodet på den sprø idé, og tror at det var noen nye kjepphest kan på ingen måte hjelpe du i vekt tap mål. Selvfølgelig, ville det faktum at hver diett du har hørt om var på ett punkt "noen nye kjepphest" trolig aldri selv på tvers av tankene dine. Likevel, faktum gjenstår at de fleste mennesker trenger å spise mer enn de er for tiden for å miste vekt, men kunsten kommer i spise de riktige typene mat, i høyre prosenter av næringsstoffer og høyre tider på dagen. Sound vanskelig? Kanskje, men jeg forsikrer deg, det er egentlig ganske enkel. Hensikten med denne artikkelen er imidlertid ikke å informere deg om fordelene med å spise, men bare for å fortelle deg at å spise er faktisk en veldig effektiv måte å miste overflødig bodyweight, og å forklare hvordan dietter holde som skjer.


Opplyses det åpenbare


Selv om folk flest ikke tror "nyeste dietten" i disse vilkårene, vil forhåpentligvis følgende spørsmål gjøre deg vurdere hva er ganske innlysende Hvis du slutter for å tenke på den. Hvis den nye "siste diett du 'll noensinne trenger" var faktisk flinke til å gjøre du smelte bort pounds mens du sitter på sofaen munching "Carbo Mani sjetonger" eller var med eksternt effektiv på å brenne av gnist trette mens inhaling søt duft av "Aerospaces aromatiske Air Baubles", så hvorfor er ikke alle allerede tynne?


Alvorlig - Tenk på det. Hver gang du hører om nyeste dietten eller det mest oppdaterte arbeidsapparatet tar bare 20 minutter per dag, si de alltid at du aldri må et annet system! Det annonserte systemet - uansett hvordan logiske eller selv outlandish som det kan virke - er spioneringen alltid på å være bedre enn noensinne, og det siste systemet du vil trenge. Vel, hvis det var sant, ikke du tror at produsenten av dette systemet ikke ville bare blitt wealthier enn noen i historie, men også skulle bli kjent som personen som endelig løst fedme problemet i vår verden? Synes du ikke vedkommende også har råd til å annonsere sine produkter under prime time på TV, i stedet for sent på kvelden? Synes du ikke at systemet ville bli kjent over hele verden - gjennom historien seg - som et vendepunkt i menneskets utvikling?


Så, vil jeg spørre deg det samme spørsmålet igjen: Hvis løsningen er allerede der ute, hvorfor gjøre vi nød å oppbevare komme opp med nye løsninger? Svaret er, selvfølgelig, svært enkel - disse systemer ikke fungerer, og den menneskelige befolkningen er bare på jakt etter en ikke-eksisterende hastig fastsette å bli kvitt mange sen kveld utflukter til lokale burger felles, eller faktum de burde ha tatt lager i øl mens de var på college. Deretter hva fungerer? Menneskelige fysiologi.


Stoffskifte


Metabolisme er definert som hastigheten som kroppen din behandler mat. Med andre ord, hvor raskt kroppen forbrenner calories. Jo raskere metabolisme, mer mat du kan spise uten å bli vekt. Hvordan kan du styre stoffskiftet? Ved å spise en Nærings-tett måltid hver 3-3 ½ time. Denne praksis "stokes din interne ovn", i mangel av et bedre analogi. Tenk på kroppen som en gammel stil Lokomotiv som hadde kull shoveled i forbrenning chamber en spade om gangen. Hvis du ikke spade i kull raskt nok, Lokomotiv ville avta og kroppen er ikke annerledes. Hvis du ikke spiser ofte nok, stoffskiftet bremser ned, og du brenne ikke gjennom calories svært raskt. I tillegg ikke bare gjør din rate av belastningen i kalorier gå ned, men kroppen begynner når du lagrer nesten alt du spiser som bodyfat! Så, i hovedsak hver gang du sulte selv i din ærlig forsøk på å "pinne til din diett", du er faktisk sakker stoffskiftet samt gjøre kroppen din mer effektivt til å bygge utfylling for deg å sitte på på baseball spill.


Muskel


«I don't care» du sier. Du tror at hvis du vil gå ned i vekt du trenger å sulte. OK, det er galt, men jeg skal forklare hvorfor som tenker er feil. Kroppen din trenger energi slik at du kan leve gjennom en gitt dag. Mengden energi som du må bestemmes ved din Basalmetabolisme og aktivitetsnivå for denne dagen. For folk flest utgjør dette mellom 1500 og 2500 kalorier per dag. Vel, hvis din calorie-begrenset diett ikke tillater du at mange calories, kroppen din vil finne en måte å overleve allikevel. Dette gjøres ved å bryte ned muskelen tissue og bruke den for energi. "Hva?" du sier. Du ikke bryr seg, så lenge skalaen sier du mister vekt, rett?


Hva skjer hvis jeg fortalte deg at det eneste stedet på kroppen at du kan brenne bodyfat for drivstoff er musklene? Hva skjer hvis jeg fortalte deg at mer muskelvev du mister på en calorie-begrenset diett færre calories du kan spise etter muskel-tap? Hva skjer hvis jeg fortalte deg at etter å ha mistet 20 lbs på en calorie-begrenset diett, totalt bodyfat-nivå vil ha droppet svært lite, hvis i det hele tatt? Hva skjer hvis jeg fortalte deg at ved hjelp av muskel masse for energi, har du bokstavelig invalidiserte kroppen din evne til å brenne bodyfat i fremtiden, og at lovgivningen i naturen (som vi ikke kan endre, forresten) du vil absolutt sette vekten tilbake på, og sannsynligvis få mer vekt enn du noen gang fikk tidligere?


Hvis jeg fortalte deg alt dette, ville du fremdeles vil brenne muskelvev for energi mens sultende yourself å holde oss til ditt kosthold, betale $8 en pose for Carbo Chips og $20 en økt for aromatiske Air-Baubles?


På den annen side, kanskje gjelder Naturlovene ikke for deg. I så fall må du huske å tune kveld - jeg tror diett "Miste vekt mens du spise smør Fried Bacon" kommer til å bli omtalt på en ny infomercial. Tross alt, er det den siste diett du trenger!

No comments:

Post a Comment