Tuesday, January 31, 2012

Ingen flere fire øyne

Hvis du er lei av bruker briller eller fiddling med kontakter, bør du vurdere laser øye kirurgi.


Laser kirurgi å rette din visjon er et vel-prøvd prosedyre, men er ikke for alle, slik at ikke inn i den lett. Gjort som poliklinisk kirurgi, fleste er tilbake til deres normale rutiner i et par dager og noen rapportere forbedret visjon vekkes neste dag!


Det er et par av prosedyrer avaialbe og hver har ulike tider for utvinning og visjon forbedring - du bør diskutere hvert alternativ med legen din for å finne ut hvilke som er best for dine behov.


Laser-Assisted I Situ Keratomileusis (LASIK) er den mest kjente. I denne prosedyren, heklet klaff blir kuttet i cornea og deretter vevet fjernes hvis du vil endre formen på den. Dette kirurgi er rask og har en rask helbredende tid på 2 dager med umiddelbar forbedring i skue.


Foto Refractive Keratectomy (PRK) er den eldste av prosedyrer. Denne surgery reshapes cornea ved å fjerne celler fra overflaten. Den helbredende tiden er ganske lang – en måned eller mer, og det er en gradvis forbedring av visjon over tid.


Ledende Keratoplasty (CK) er en ganske ny prosedyre. Denne operasjonen tar under ½ time, og har en veldig rask utvinning tid. Den bruker radiofrekvensenergi å omforme cornea og gjenopprette visjon. Denne nye prosedyren bruker ingen laser eller kniv, og er ganske lovende.


Selv om det er ganske trygt, laser øye kirurgi er ikke idiotsikker, og i noen tilfeller kanskje ikke fungerer eller i verste fall, du kan ende opp med verre øye syn enn før prosedyren. Ikke alle er en god kandidat for prosedyren, og de med visse medisinske forhold som Grønn stær, diabetes eller andre øye sykdom bør diskutere dette alternativet med deres doktor.

No comments:

Post a Comment