Friday, January 13, 2012

Integritet-Diet�how Å miste døde vekt i livet ditt

Overalt jeg slår, er folk på en slags en diett. Enten det er Atkins eller South Beach, er folk besatt av den rette blandingen i deres mat valg for å nå sine ultimate vekttap. Selvfølgelig, innebære de mest populære dietter karbohydrater og proteiner. Ideen bak disse dietter er at mat er mer eller mindre delt inn i tre kategorier:


Proteiner – kyllingbryst og laks (alt bra)
God Carbs – hele korn og leafy grønnsaker (nødvendig, men i moderering)
Dårlig Carbs – brød, pizza kampanjen og pastas (unngå disse med mindre du vil bo overvektig).
Det er en struktur som gjelder også ganske bra for folk som omgir oss.


Folk proteiner
Vi vet alle våre proteiner. Dette er mennesker som bringe frem best i oss og gi oss energi og støtte, forsterke vår satsing for å oppnå, og hjelpe oss med å vokse personlig og profesjonelt. Disse kan inkludere våre mentorer, vår mest ubetinget støttende eller inspirerende venner, våre ektefeller og partnere og våre barn.


Gode Carb mennesker
God carbs kan være det vanskeligste å identifisere. Disse kan være venner og kollegaer som er generelt gode påvirkninger, og gi nyttig hjelp, men kan oppleves best i små doser. Kanskje disse er lojale kolleger som gir nyttig støtte på jobb, men kanskje de mangler den samme stasjonen som vi gjør. Eller de kan være gode venner som bryr seg om oss og er alltid der for å låne en øret eller kan alltid bli regnet på siden gjøre oss latter, men kan ha noen dårlige vaner, vi ikke ønsker å gni off på oss.


Du kan ikke og bør ikke kvitte seg med god carbs, siden de har noen verdi i livet ditt, men du må være forsiktig med å bruke for mye tid med dem eller stole på dem også tungt.


Dårlig Carb folk
Selvfølgelig, det lett å gjenkjenne dårlig carbs i livet ditt. Disse er de giftige som kaste bort vår tid, tappe vår energi, dempe vår selvfølelse eller prøve å påvirke oss i feil retning.


Disse er "venner" som misunner alt vi oppnå og posses, og prøv å undergrave oss, vanligvis bare på øyeblikk når vi føler godt om hva som skjer i våre liv. Har du noensinne hørt en "venn" nedtone en kampanje ("Vel, du ikke må har hatt mye konkurranse"), eller prøv å gjøre oss usikkert om våre utseendet ("så du hadde på seg at intervjuet, og de fortsatt ga du jobben?") Altfor ofte underminers i våre liv er gamle venner som har vi tolereres ut av en feilplassert – og unreciprocated – følelse av lojalitet. Og dessverre noen ganger de er familiemedlemmer. Hvis du vil undersøke dette videre, sjekk ut den nye boken The The Underminer: The Best venn som Casually ødelegger Your Life av Mike Albo og Virginia Heffernan.


Andre "dårlig carbs" inkluderer giftig medarbeidere. Du vet disse menneskene, de som aldri har et slag ord å si om noen, spesielt hvis de er i behandling og bruke mer tid på klagende om arbeidet som faktisk jobber. Disse er det folket skjev mot din kontor døra, ønsker å kaste bort tid og sladder når du ønsker å treffe en viktig tidsfrist. Disse er jevnaldrende som bare ringer deg når de har et problem, og ta opp lange lunsjer snakker bare på seg selv og sine woes. Dette er ulykkelig, selvtillit absorbert, kjedelig mennesker som vi alltid lurer på hvorfor vi tåle. Når var siste gang en av vennene dine dårlig carb spurte om deg og faktisk lyttet til svaret?


Hvordan å miste døde vekt – integritet diett
Hvis du kan gå på en low-carb diett for å gå ned i vekt, hvorfor ikke gjøre det samme med folk du Omgi deg med? Gå på en "integritet diett", og kvitt deg med dårlig carbs i livet ditt. Det er ikke lett å gi opp pizza, pasta og donuts. Og det er ikke lett å se en lenge "venn" i øyet og si at du ikke vil at de skal være en del av livet ditt lenger. Men beste er, mens du vil kanskje savne pizza, vil du aldri går glipp av en "giftig" venn.


Hvis du vil komme i gang på kostholdet integritet, kan du prøve følgende:
Lag en liste over viktige personer i ditt liv.
Dele dem inn i proteiner, gode og dårlige carbs.
Gjøre en innsats for å styrke ditt forhold til proteiner, folk som inspirerer deg, energize deg og gjøre deg lykkelig.
Nyt god carbs i moderering.
Minimere tiden din med dårlig carbs.
Husk å vier spesiell oppmerksomhet til dårlig carbs. Eliminere dem vil ikke være lett eller hyggelig, men de positive resultatene i din emosjonelle og profesjonelle liv vil vises så fort som pounds skur når du sier farvel til hvitt brød, pommes frites og cupcakes.


Du kan spise alle protein i verden, men hvis du fortsette å ta i dårlig carbs du få ikke resultatene du vil ha.


Og husk å fortelle oss hvor mye "døde vekt" forsvinner i løpet av de neste tretti dagene!

No comments:

Post a Comment