Tuesday, January 17, 2012

Frie vekter Vs. treningsapparater

Alle som noensinne har vært i treningsstudio før du er kjent med skinnende bredden av skinnende mosjon maskiner. Kommer i alle former og størrelser, de er vanligvis forårsake for nykommer til gym å ta en pause og spør, "Hva er alle som ting?"


Vel, i henhold til prisen som gym betalt for en hvilken som helst ett stykke at utstyr, jeg håper at det ikke bare stimulerer dine muskler, men også kokker frokosten, vasker din bil, og bringer ungene hjem fra fotball praksis! Nå er spørsmålet blir om disse maskinene var verdt prisen, eller hvis du vil bli bedre av å gjøre en Hjem Aerobic-video med en kan av suppe i hver hånd....


Personlig, jeg ville råde du å bli lite salt-versjon av suppe, sonell det en tomat sandwich og deretter gå kjøpe deg litt trening med vekter. Ja, det er bare min mening, men det kommer med noen vitenskapelig begrunnelsen bak det.


Naturlig bevegelse vs. Controlled bevegelse


En av tingene du trenger å huske er at når du trener, er opplæring for livet. Du kan bruke for en time en dag på treningsstudio, men som likevel forlater 23 andre timer for dine muskler til å fungere uten hjelp av hva fancy utstyret.


Når du gjør noe gitt øvelse, kalles bevegelsen av kroppen under denne øvelsen området Motion. Større og vanskeligere området Motion, jo mer effektiv øvelsen er fordi kroppen har å arbeide hardere for å utføre at bevegelsen.


La oss ta en klassisk manualstativ bicep curl for våre Selskapsstudie. Hvis du ikke er kjent med bevegelse, er det i utgangspunktet utført av stående strak rygg med håndflatene vender fremover, og et par manualer holdes nede på sidene. Du kontrakt concentrically din biceps (også kjent som bøyer albuen) å bringe manualer opp til ca skulder nivå, og gjenta deretter bevegelsen for et fastsatt antall gjentakelser.


La oss ta samme muskel bevegelse, og gjøre det ved hjelp av en bicep curl-maskin. Du sitte ned, klammeparentes Overarmene på en notatblokk, forstå 2 håndtak som er foran deg, og gjør den samme fancy albuen bøyer bevegelse for å flytte håndtakene i en oppadgående bevegelse. Ganske enkelt ting så langt, ikke sant?


Nå la oss undersøke musklene som brukes i denne bevegelse. Vent - jeg trodde vi var concentrically kontraktørselskaper biceps? Som er riktig, og hvis du bruker bicep curl maskin, som er ganske mye alt du gjør. For en, er du sitter ned. Du vet, som du gjorde hele dagen på jobb, og deretter i bilen på vei til treningsstudio. Deretter er Overarmene braced på en fin myk pute å holde overkroppen stabil mens du trekke i håndtakene oppover. Maskinen har effektivt begrenset musklene brukes i denne øvelsen for å Biseps, samt musklene i underarmene og fingre som du grep håndtakene.


La oss nå sidestep over til vekt rom der manualer er holdt, og igjen få i startposisjonen for en stående bicep curl med manualer. Legg merke til ordet "stående". Du vet, som du ikke gjorde alle dag på jobb, og forhåpentligvis også ikke gjorde i bilen på vei til treningsstudio. Så før vi selv starter øvelsen, bruker vi mer muskler enn vi gjorde på maskinen - nemlig etappe muskler.


Nå la oss plukke opp en 10 lb dumbbell i hver hånd. Vi har nettopp lagt 20 kg til våre kroppsvekt. Hva er å holde oss fra å miste vår midten av balanse og fallende ren over? Magemusklene og muskler i ryggen og lavere tilbake. Nå bruker vi våre ben, våre abs og våre ryggen. Flex de albuene og begynne å oppdra manualer. Våre tyngdepunkt har nå blitt en væske tilstand, og våre ben, tilbake, og abs alle har å kompensere stadig for å opprettholde holdning. Oh, og biceps er også i på spenningen ved dette punktet, som er underarmer, fingrene og skulder-beltet.


Vi har nå manualer hele veien opp og det er på tide å begynne å senke dem igjen, via en eksentriske sammentrekning av biceps (også kjent som utvider albue). Hva muskelgruppe styrer forlengelse av albuen? Triceps på baksiden av armen.


Du mister oversikten ennå? Det er greit hvis du gjorde fordi du har vist at punktet:


Maskinen Bicep Curl: Bruker Biseps, underarmer og fingre
Pris: Tusenvis av dollar


Stående Dumbbell Bicep Curl: Bruker Biseps, underarmene, fingrene, bein, abs, tilbake, triceps og skuldre.
Pris: $40 for et godt sett med manualer som kan brukes til mange andre øvelser


I et nøtteskall, øvelser vektbenk bare bruk mer MUSKLER enn maskiner gjør, som gjør dem mer effektivt. Betyr det at maskinene er en komplett avfall? Absolutt ikke! I noen tilfeller er det bedre å stabilisere musklene som brukes i en gitt bevegelse. Disse forholdene er imidlertid unntaket heller enn regelen.


Så hva gjør du? Endre opp din rutine, og innlemme frie vekter, så vel som maskinen øvelser. Imidlertid holde maskinen arbeidet til et minimum - si 20% av den totale tiden trening med vekter. Bruke de andre 80% utvikle musklene stabilisator, din oppfatning av balanse og koordinasjon, og hvis ikke noe annet - bare stå opp!


Tross alt, kan du gå hjem og sitte på sofaen å nyte din post-workout snack. Bicep maskinen allerede brakt ungene hjem fra fotballtrening, husker du?

No comments:

Post a Comment