Tuesday, January 24, 2012

Hvordan kroppen Ph kan øke (og redusere) energi-nivåer

HVA FOLK FLEST IKKE SKJØNNER; VI ER BIO ELEKTRISKE MOTORER


Hvis du vil gjøre alle de mange millionene av komplekse funksjoner som oppstår i løpet av dagen, har kroppen din skal kunne kommunisere med seg... hele veien ned til mobilnettet nivå. Og vet du hvordan dette gjøres? Gjennom pulser av elektrisitet. Det er rett, elektrisitet.


Kroppen din opererer på en Elektro magnetisk strøm. Tro det eller ikke, avgir alle organer i kroppen din disse feltene av elektrisk strøm. Faktisk er nerve-signaler ingenting mer enn elektriske kostnader.


Hva skaper denne elektrisk kraft i kroppen din er en veldig fin balanse som finnes i bio-kjemi. Og av alle systemer i kroppen som avhenger av denne delikat, bio-kjemiske balanse, er en av de viktigste blodet strømmen. Dette er hvor pH kommer i spill. Men hva er pH?


PH ER OG HVORFOR DET ER VIKTIG Å ALLE KROPPENS FUNKSJONER


PH er en skala som måler hvor syreholdig eller syrenøytraliserende et stoff er. Skala-varierer fra 1 til 14 med 1 blir svært syre, 7 nøytral og 14 svært alkaliske.


Så hva betyr pH har å gjøre med deg og ditt blod? Vel, pH av blodet er ekstremt viktig. Det ideelle pH nivået for deres blod er rett rundt 7.35 og kroppen går til enorme lengder å opprettholde dette nivået.


hvorfor? Fordi hvis blod-pH var å variere 1 eller 2 poeng i begge retninger, den ville endre elektriske kjemi i kroppen din, ville det være ingen elektrisk kraft og i korte rekkefølge du ville slippe døde. Som du ser, opprettholde riktig pH nivå i blodet er ganske viktig!


Med dette i bakhodet vil en god måte å unngå upsetting denne delikat bio-kjemiske balanse være å ta en titt på de tingene som kan kompromittere vedlikehold av det ideelle pH nivået i kroppen. Og hva er den viktigste årsaken i dette tilfellet? Svaret er etableringen av syre i kroppen.


Før vi ser på hva som forårsaker acid, her en grafisk eksempel for å gi deg en idé om hva som kan skje i blodet når din pH faller til mindre enn ideell. Røde blod celler er hvordan oksygen transporteres til alle cellene i kroppen.


Røde blod celler flytter inn i liten, liten, capillaries, får plassen som de har til å flytte gjennom ganske små. Faktisk, blir diameteren på capillaries så liten at de røde blod cellene noen ganger har til å passere gjennom disse capillaries en rødt blodlegeme om gangen!


På grunn av dette, og fordi det er viktig for Røde blod celler skal kunne strømme enkelt og raskt gjennom kroppen, de har en mekanisme som gjør det mulig for dem å forbli atskilt fra hverandre. Denne mekanismen kommer i form av utsiden av røde blodlegemer har negativt ladet. Dette fører dem å bo fra hverandre fra hverandre, liksom som når du prøver å presse negativ endene av to magneter sammen. De motstå hverandre og bo fra hverandre.


Dessverre syre griper inn i denne svært viktig mekanismen i en ganske skremmende måte. Syre faktisk trappetrinn unna negativt ladet fra røde blod celler. Resultatet er at røde blod celler har tendens til å clump sammen og ikke flyte så lett. Dette gjør det mye vanskeligere for dem å flyte lett gjennom i blodet.


Men det også gjør det vanskeligere for dem å flytte fritt gjennom disse små capillaries. Dette betyr mindre oksygen får til cellene. Syre også svekker røde blod celler, og de begynner å dø. Og gjett hva de slipper inn på maskinen når de dør? Mer syre.


Jeg kunne beskrive en hel liste over prosesser som kan oppstå når systemet blir og forblir syre, men jeg tror du får ideen. Poenget er at bortsett fra syre secreted i magen å hjelpe fordøyelsen, syre i kroppen din er dårlig. Virkelig ille.


Med hensyn til å produsere energi i kroppen, er her et enkelt spørsmål for deg. Hva tror du skjer med en persons energi nivå hvis deres biokjemiske balanse avbrytes over tid deres system blir mer og mer syre, og deres røde blod celler kan ikke levere oksygen og næringsstoffer for så effektivt til alle sine celler? Svaret er enkelt. Deres energi nivå dråper. Dramatisk.


Du begynner å få bildet her som til betydningen av pH i kroppen din? bra. Nå la oss ta en rask titt på hva forårsaker surhet i kroppen din, og deretter se på trinnene kan du ta for å få din kropp pH tilbake til et ideelt nivå.


HVA FORÅRSAKER ACID I KROPPEN


Den primære årsaken til en syreholdig betingelse i kroppen din er fra hva du putter i munnen. Med andre ord, hva du spiser og hva du drikke. Og det er ikke hvordan "acid" noe kan virke når du spise eller drikke den. Det har å gjøre med det som er igjen når du fordøye den.


Nærmere bestemt å spise eller drikke noe la bak en syreholdig eller syrenøytraliserende "Aske". For eksempel jeg vet ikke om deg, men jeg elsker sjømat. Kamskjell er en av mine favoritter. Men når kroppen digests kamskjell, etterlater det en ekstremt acid aske. Kamskjell er faktisk en av de mest syreholdig mat du kan spise.


Dessverre mange ting som folk flest innlegge deres munn opprette en syreholdig aske. Disse omfatter alkohol, kaffe og mye av kjøtt protein i kostholdet. Interessant nok, tendens stress også til å opprette en syreholdig betingelse i kroppen.


DU UMIDDELBART KAN GJØRE FOR Å FORBEDRE DIN PH


Heldigvis er det ganske enkelt å endre pH-verdien til bedre og gjøre det mer alkaliske. Det første trinnet er å forstå hvilke av mat du spiser og drikker du drikker er syre og som er alkalisk. Er det bare et spørsmål om å eliminere noen av de mer syre matvarene du er å spise og legge til i mer alkaliske matvarer.


Men før du begynner, er det viktig å få en grunnlinjen for hva pH er i kroppen din slik at du kan se hvordan du er bedre, eller hvis du fortsatt trenger å eliminere mer syreholdig mat, og Legg i mer alkaliske seg.


Du kan gjøre dette ved å teste pH av spytt på jevnlig basis. Dette er veldig enkelt å gjøre. Mer informasjon om hvordan du gjør dette er gitt på enkelte websider som jeg har opprettet for deg å hjelpe deg. En link til disse sidene vises nedenfor.


I tillegg til avtagende beløpet av syreholdig mat du spiser og øke mengden av alkaliske mat du spiser, en av de beste måtene å umiddelbart begynne å endre din pH er å drikke "grønne drinker". Du kan gjøre dette ved å legge til et pulver som består av en hel rekke grønnsaker som er sterkt alka til et glass med vann. Informasjon om foreslåtte grønne drink pulver å bruke er inkludert på sidene som jeg har en kobling til nedenfor.


RESSURSER DER DU KAN LÆRE MER


Å klikke på koblingen nedenfor tar deg til noen sider jeg opprettet som har mer informasjon om alkaliske og acid matvarer, hvor å test din egen pH og hva du skal se etter i grønne drinker.


http://www.ajpip.com/resources/site_map.htm


Begynner å bruke fremgangsmåten som er beskrevet ovenfor, og du kan godt være din energi nivå øker over tid. Mine sikkert har.


-Andy Long

No comments:

Post a Comment