Saturday, January 28, 2012

Kosttilskudd retningslinjer Vis behovet For kosttilskudd

Retningslinjer for 2005-kosttilskudd understreke å få alle dine næringsstoffer fra konvensjonelle matvarer, hvis mulig, men også flagge behovet for noen supplerende næringsstoffer."Faktum er at mange mennesker ikke får alle næringsstoffer som de trenger fra dietten alene, og det er klart helsemessige fordeler fra å få full anbefalte mengder alle vitaminer og mineraler. En daglig multivitamin kan gå en lang vei mot å tette gapene, og en ekstra supplement gir mer kalsium og vitamin d anbefales for de fleste, sa Annette Dickinson, Ph.D., president i Rådet for ansvarlig ernæring (CRN), en av kosttilskudd supplement bransjens ledende handelsforeninger.


"I tillegg tilkomme av EPA og DHA omega-3 fettsyrene kan være verdifulle for personer som ikke spise fisk minst to måltider hver uke." I henhold til retningslinjer for 2005 kosttilskudd, barn og ungdom samt voksne bommer ofte i vitamin E, voksne mislykkes ofte å få nok a-vitamin C, folk over alderen 50 bør få tilleggsresultater form av vitamin B-12, kvinner av childbearing år trenger syntetiske folic acid (en B-vitamin) og masse folk trenger ekstra vitamin D. Ifølge Dr. Dickinson, "den gode nyheten er at alle disse supplerende næringsstoffer kan forbrukes praktisk og kostnadseffektiv i form av en daglig multivitamin for mindre enn en krone per dag."


I tillegg retningslinjene kosttilskudd påpeke at kalsium er en kritisk næringsinnhold er kort sagt forsyning for praktisk talt alle, barn, tenåringer og voksne. En multivitamin med mineraler vil gi noen ekstra kalsium, men for å få hele beløpet av kalsium som anbefales, folk må bruke en separat supplement som inneholder kalsium (fortrinnsvis med vitamin D) eller forbruke mange meieriprodukter eller kalsium-befestet matvarer. Mens konvensjonelle matvarer og befestet matvarer og kosttilskudd er alle effektive måter å få tak i flere næringsstoffer, er kostnader og calories også faktorer å vurdere. Kostnaden for 1000 mg av kalsium kan variere fra 18 cents per dag til $1.38 om dagen, avhengig av om en person bruker kalsium tablett, myk kalsium chews halvtykke melk, frokostblanding med lagt kalsium eller kalsium-befestet appelsinjuice (oppført fra laveste til høyeste kostnad). Antall kalorier som vil komme sammen med dette beløpet av kalsium områder fra ubetydelig til over 300.


"Multivitamins og kalsium kosttilskudd kan gi forbrukere med en viktig vitamininnsprøytning i sine forsøk på å møte deres næringsinnhold behov mens kontrollere kostnader og unngå overkant calories," sa Dr. Dickinson. "Retningslinjer for 2005-kosttilskudd flagg viktig næringsinnhold manglene, og ideelt sett bør Guide matpyramiden (når det kommer ut) funksjonen et flagg på toppen å minne folk til å bruke riktig kosttilskudd i tillegg til å forbedre sine dietter og vedta en sunnere livsstil. Kosttilskudd kan være en integrert del av en optimal kosten, og bør alltid bli sett i sammenheng med en sunn livsstil."


Under finner du et sammendrag av kosttilskudd retningslinjer kommentarer på næringsinnhold manglene. Rådet for ansvarlig ernæring (CRN), grunnlagt i 1973, er en Washington, DC basert handelsforening som representerer kosttilskudd supplement industrien ingrediens leverandører og produsenter. CRN medlemmer overholder en sterk etiske retningslinjer, overholder dosering grenser og produsere kosttilskudd til høy kvalitet under anbefalte fremgangsmåter. Hvis du vil ha mer informasjon om CRN, besøk http://www.crnusa.org.


2005 Kosttilskudd retningslinjer: næringsinnhold manglene i manglene i befolkningen generelt for voksne: kalsium, kalium, fiber, magnesium, a-vitamin C, vitamin e og carotenoids (som en kilde av vitamin A) Shortfalls for barn og unge: kalsium, kalium, fiber, magnesium og vitamin E 2005 kosttilskudd retningslinjer: anbefalinger for spesielle behov Vitamin B-12 for personer Over 50 men en vesentlig andel av enkeltpersoner over alderen 50 har redusert evne til å absorbere naturlig forekommende vitamin B-12, de er i stand til å absorbere Krystalinsk skjemaet. Dermed bør alle enkeltpersoner over alderen av 50 oppfordres til å møte sine anbefales kosttilskudd godtgjørelsesbeviset (RDA, 2,4 mcg/dag) for vitamin B-12 ved å spise mat som er beriket med vitamin B-12 for eksempel befestet frokostblandinger, eller ved å ta Krystalinsk form av vitamin B-12 kosttilskudd.


Jern for kvinner basert på blod verdier, betydelig antall halvvoksen kvinner og kvinner av childbearing alder er jern mangelfull. Disse gruppene bør dermed spise mat med høyt heme-jern (f.eks meats) eller jern-befestet mat med en enhancer av jern absorpsjon, for eksempel mat som er rik på vitamin C (f.eks, appelsinjuice). Folinsyre for kvinner av Childbearing år siden Folinsyre reduserer risikoen for neural tube defekter, ryggmargsbrokk og anencephaly, anbefales en daglig inntak av 400 mcg/dag av syntetiske folic acid (fra befestet matvarer eller kosttilskudd i tillegg til mat former for Folat fra et variert kosthold) for kvinner av childbearing alder som kan bli gravid. Gravide kvinner bør konsumere 600 mcg/dag av syntetiske folic acid (fra befestet matvarer eller kosttilskudd) i tillegg til mat former for Folat fra et variert kosthold. Vitamin d for eldre, mennesker med mørk hud, og folk som unngå Sun Adequate vitamin d status, noe som avhenger av kosttilskudd inntaket cutaneous syntese [syntese i hud som er utsatt for sollys], er viktig for optimal kalsium absorpsjon og det kan redusere risikoen for bein tap. Eldre og enkeltpersoner med mørk hud (fordi evne til å syntetisere vitamin d fra eksponering for sollys varierer med grad av huden pigmentering), og folk som får veldig lite eksponering for sollys (f.eks housebound på individer) må kanskje så mye som 1000 International enheter per dag for å oppnå beskyttende blod nivåer av vitamin.


Fisk, EPA og DHA bevis antyder at forbruker ca to servings av fisk per uke (ca 8 ounces totalt) kanskje nedskrive risk av dødelighet fra coronary hjertesykdommer og at forbruker EPA og DHA (to lang kjede Flerumettet fettsyre i fisk) kanskje nedskrive risk av dødelighet fra kardiovaskulær sykdom hos personer som allerede har opplevd en cardiac hendelse.

No comments:

Post a Comment