Monday, January 30, 2012

Fordelene med Laser øye kirurgi

Det er så mange fordeler for å kunne se naturlig. Mange føler en ny frihet å bli kjøpedyktig bare våkne opp og se forbi seng-ark. Du kan svømme og spille idrett mye enklere. Pluss trenger du ikke å bruke alle pengene for nye kontakter eller briller!


Noen av fordelene med Laser øye kirurgi inkluderer:


1. Uhindret visjon – ikke å måtte peer rundt rammer på briller gir deg bedre perifere visjon.


2. Self Esteem Boost – ikke bruker briller gjør mange mennesker føler mer selvsikker og øker deres self esteem og livskvalitet.


3. Lette Å spille idrett – ingen flere bekymringsfull briller brytes eller en kontakt vil komme ut.


4. Lagre penger – ingen mer innkjøp kontakter, løsning, briller eller tilfeller. Etter kirurgi oppstartskostnadene vil du ende opp å spare penger i det lange løp.


Korrigerende øye kirurgi er vanligvis trygt, men det er visse lav risiko, og folk som har visse betingelser må ikke ha denne typen surgery. Legen din vil forklare alle risikoer og asses Hvis du er en god kandidat for kirurgi. Mest ekstreme er tap av syn, men dette er veldig sjelden, og skal ikke skje hvis legen evaluerer du riktig. Andre risikoer omfatter å utvikle tørr øye syndrom, tap av syn verker eller å se permanente glorier eller fuzziness.


Det er 3 typer kirurgi du bør vurdere:


• LASIK eller Laser-Assisted I Situ Keratomileusis er den mest kjente. Denne surgery kutt heklet klaff i cornea og reshapes det ved å fjerne vev. Det er en rask prosedyre med legedom i en dag eller 2 og umiddelbar forbedring i eyesight.


• PRK eller foto Refractive Keratectomy er fremgangsmåten som har eksistert lengst. Cellene er fjernet fra cornea til reashape det og forbedre visjon. Den har en helbredende tid for en måned og visjon forbedring ikke er umiddelbar, men gradvis over tid.


• CK eller ledende Keratoplasty er en ganske ny prosedyre. Bruker radiofrekvensenergi brukt med en tynn hår-enhet til å omforme cornea. Det er en ekstremt rask prosedyre med svært rask helbredelse.


God visjon er avgjørende så diskutere hvert alternativ grundig med legen din før du tar en endelig beslutning.

No comments:

Post a Comment