Sunday, January 22, 2012

Øvelse: Hvorfor du bør gjøre det

Hundretusener av amerikanerne bruke millioner av dollar hvert år på diet piller, "magiske" øvelse enheter og uriktig fremstilling helse og fitness produkter, når i actuality alle et godt sett med manualer og en rask spasertur kan være alt du trenger for å få i bedre form enn du noen gang har vært i.


Hva kan du gjøre med ingenting, men et sett med manualer, du spør? Gi motstand mot kroppens bevegelser - også kjent som vekt løft. Det er alle vektløfting er - motstand. Vilkårene "weight lifting" og "motstand opplæring" har blitt en i den samme fordi de beskriver den samme aktiviteten - flytte kroppen under mer motstand enn det normalt har å håndtere.


Faktisk, har du nettopp snublet over grunnleggende hemmeligheten av øvelsen Generelt! Enten du snakker om motstand opplæring, Pilates, Yoga, kardiovaskulær aktiviteter eller noen annen form for mosjon, har alle disse programmene én ting til felles - utføre mer aktivitet enn du vil bli sittende på sofaen. Hvorfor bør du øver, skjønt?


Hvor om trosse aldrende prosessen for startere? Vil du vite at den primære grunnen til hvorfor eldre mennesker havner i pleiehjem er fordi de mister evnen til å tenke og flytte på sine egne? Vil du også vite at hele prosessen med tenkning og flytte på vår egen skjer fordi vi gjør det hver dag? Inntil vi pensjonere, som er. Når vi ikke har å gå å arbeide mere, eller håndtere planlegging og livsstil spørsmål plutselig er det eneste vi har å tenke på om å se på spillet viser eller Såpeopera hele dagen lang, og den eneste øvelsen får vi deftly flying våre fingre over fjernkontrollen.


Mush. Det er hva våre hjerne og organer slå til når vi slutter å bruke dem. Tror du er fortsatt skarp som en takle, og på høyden av spillet? Prøv å si alfabetet bakover i 30 sekunder eller mindre.


Ja.... skarpe faktisk.


Hva med fysisk? Tror at du kan fortsatt holde din egen selv om du ikke virkelig utøve mye? Slutte å lese denne artikkelen og slipp på gulvet for noen korrigere skjemaet push-ups. Du gjøre minst 30 Hvis du er kvinne eller minst 40 Hvis du er mann? nei? Hvor om 20 eller 25? 15? Med mindre du trakk av 30 eller 40, er du sannsynligvis på mindre enn 50 persentil mark for kjønn - helsemessige forhold til tross for.


OK, så du har funnet ut at du ikke er nøyaktig OL-gullene materiale. hva så? Du liker ikke engang sport, enn si å være veldig flinke til dem. Det er fint, og det er ingenting galt med det. Så hva med fett? Liker du bodyfat? Synes du det er fysisk tiltalende? Tror du det er sunt? Hvis så, vi er ferdig talt. Gå på om virksomheten, og takk for at du leser dette langt.


For alle andre, her er en newsflash: I Amerika i dag - året 2004 - fedme relatert helsemessige forhold konto for flere dødsfall i USA hvert år enn alle kjente former for kreft kombinert. Hjertesykdommer alene er nummer én morderen av amerikanske voksne, og det er en FOREBYGGES tilstand!


Hvor om selvtillit? 64% av amerikanere er overvektig. Det er nesten to tredjedeler av befolkningen. Hvis du tror at en figur sånn, og skyrocketing salg av resept anti-beroligende midler ikke er relaterte, du nå har en ny sjanse til å slutte å lese denne artikkelen og fortsette opp på med din dag.


Her er bunnlinjen, folkens: mosjon og en rimelig ernæringsprogrammet er nødvendig for alle mennesker, for sine hele liv. Merk imidlertid at jeg sa "oppgave", og at jeg også sa "rimelig Ernæringsprogram". Ikke på noe punkt jeg si noe om utgifter 2 timer per dag på treningsstudio eller spise ingenting men gulrøtter og selleri for resten av livet ditt. hvorfor? Disse fremgangsmåtene er bare ineffektiv på langsiktige vekttap som diet piller og sen kveld infomercial produkter. Her er hva fungerer:


1) Vekt/motstand trening - vekt trening for både menn og kvinner har den samme effekten - det gjør musklene mer metabolically aktiv. I enklere termer, betyr det at musklene vil brenne mer calories - selv når du sover. Muskel er det eneste området på kroppen hvor bodyfat er brutt ned. Svak muskler = svakt metabolisme. Svak metabolisme = lav calorie-brenning.


2) Kardiovaskulær Training - i motsetning til populær overbevisningen, denne type trening er ment å hjelpe cardio-åndedretts system-funksjonen mer effektivt, og til slutt til å vare lenger. Den brenne mange kalorier? Sikkert gjør det. Imidlertid, hvis du ikke kombinere det med Motstandstrening og støttende ernæring, du vil trolig bare brenne av vann ned i vekt og muskelvev som du jobbet så hardt for opp i trinn nummer 1.


3) Rimelig Ernæringsprogram - kvalitet kilder fibrøst og komplekse karbohydrater, essensielle fettsyrer og mager kilder av protein. Spiser de næringsstoffene i rimelig proporsjoner ofte hele dagen og stoffskiftet (se igjen #1) will sveiv opp til høy, og du vil brenne mer calories enn du noensinne har før i livet ditt på en dag til dag basis.


Så langt har vi sett at ikke bare kan øvelse holde oss ut av en pleie hjemme, men det kan også holde av overskytende nivåer av bodyfat som vil - bokstavelig talt - keep us alive. Vi har ikke engang rørt på sport ytelse, fritidsaktiviteter, forbedret energinivå, muligheten til å fokusere eller mange av de andre fordelene ved en regulær øvelse-programmet.


Personlig, jeg ville være fornøyd med bare bor ute av en pleie hjemme, og bor i live lenge nok til å se bra ut i en badedrakt. hva med deg?

No comments:

Post a Comment