Sunday, January 29, 2012

Hvordan å miste Magen Fat: Nyeste hemmeligheter fra laboratorier, del 1

I denne serien av artiklene, vil du lære nøyaktig hvordan mister magen fat, bruke 10 utprøvde teknikker fra medisinske studier og laboratorier rundt om i verden.


Abdominal fett, også kjent som visceral fett eller magen fett, er ikke bare et spørsmål om forfengelighet lenger. Leger er stadig lød alarmen om helse farene ved magen fat, som flere amerikanere er diagnostisert daglig med fedme, diabetes og høy Kolesterol.


Hvordan å miste Magen Fat: hemmelige # 1 - CLA


Forskere i Sverige har rapportert at pasienter tar konjugert linoleic-acid eller CLA for kort, mister fett-spesielt i abdominal eller magen fett. CLA er en spesiell type fettsyre, og er tilgjengelig i USA uten resept.


I 2001 prøveversjon, folk tar 4 gram CLA mistet en dag nesten 4% av deres kroppsfett over 12 uker, med ingen andre kosttilskudd eller øvelse endringer.


En annen svensk studere i 2004 funnet at CLA "kanskje litt redusere kroppsfett i mennesker, spesielt abdominal fett" uten å endre body mass indeks. Ingen skadelige bivirkninger ble rapportert.


A 2004 studie for gjennomgang på vekttap kosttilskudd fra Creighton University Medical Center rapportert at "resultater for konjugert linoleic acid var positiv i tre kliniske studier, med noen uønskede bivirkninger."


En 4% reduksjon av fett kan ikke høres ut som mye, men dens betydning for din helse kan være dyp. Legene på Laval University i Quebec, som spesialiserer seg på studiet av abdominal fett, sier at selv en 5% til 10% reduksjon i magen fett kan redusere risikoen for diabetes og hjertesykdommer med så mye som 60%.


Mens CLA kanskje ikke kur for magen fett alle av seg selv, det er absolutt en måte å mål magen fett tap. I kombinasjon med noen (eller alle) av den andre kraftige, kan vitenskapelig beviste metoder jeg vil dele med deg i denne serien, det gjøre en dyp forskjell for waistline- og helsen.

No comments:

Post a Comment