Sunday, January 15, 2012

Kjerne: Slipp løs din indre Caveman

Et alternativt navn for denne artikkelen kunne vært, "Hvordan å angre generasjoner verdt av skader forårsaket ved sitter på våre Backsides og la maskiner undervise oss ikke til Stand up Straight".


Som ikke nøyaktig rulle av tungen skjønt, gjør det?


Poenget er det samme, men. Før vi var selv i stand til å stå fullt oppreist kan vi bokstavelig kjempe for vår rett til å leve på daglig basis. Nå er vi igjen knapt står opp rett skyldes dårlig holdning og dårlige vaner, men vi kan knapt gå på tvers av byen uten å trekke en muskel eller kaste oss ut!


hvorfor? Vi er svak - fra innsiden ut! I dagens bilde bevisst samfunn er vi så opptatt av måten vi ser at vi overse det faktum at vi er fallende bortsett fra innsiden. I mangel av et bedre ord er vi "råtten til kjernen"!


Hva er "kjernen"? Hvorfor alle holde snakker om opplæring "kjernen"? Hva betyr noe av dette har å gjøre med cavemen?


I utgangspunktet er ideen her at det var en tid i menneskets evolusjon når vi bokstavelig talt måtte kjempe for å overleve. Selv om faktiske slaget var absolutt del av livet tilbake i steinalderen, er vi også snakke om den daglige kampen som var involvert i bare gjør det for å se en annen solnedgang!


Turgåing, kjører, klatring, kaster, skyve, trekking, balansering, løfte, trykke - listen går videre og videre. Disse aktivitetene var en daglig del av livet vei tilbake når menneskekroppen var "programmeres".


Sammenligne at til dagens aktivitetsnivået for en gjennomsnittlig person i en sivilisert kultur, og hva får du? En viktig forskjell mellom måten vi ble bygget og måten vi er faktisk bedt om å utføre! Hvis du tok din gjennomsnittlige kontormedarbeider i 2005 og kastet dem tilbake i tid til et punkt da pels var "i", vil ikke de sannsynligvis vare veldig lenge.


Er det galt at moderne teknologi har gjort våre liv så enkelt? Sannsynligvis ikke - avhengig av hvem du spør. Imidlertid er det galt at vi ikke holde våre organer som sterk og avgjørende som vi pleide å ha for å holde dem? ja!


Bare fordi du kan sitte ned hele dagen, og bare fordi du kan spise 1000 calories på mindre enn 20 minutter, og bare fordi du kan betale noen andre til å klippe plenen betyr ikke at bør du gjøre disse tingene.


Slik at våre enkle liv å gjøre oss svak er vår skyld. Det er ikke sjefen din på jobben som forteller deg at du ikke oppgaven når du ikke trekke resepsjon tid. Det er ikke din mor eller far som gjør at du spiser på fast food-restauranter hver dag. Det er ikke din bil som gjør at du kan kjøre den ¼ mil til butikken i stedet for walking.


Det er din skyld. Det er din skyld. Betyr det høres tøffe? Det er synd, fordi det er sannheten, og du vet det. Selv personer som er lam fra livet ned kan få masse morsjon hvis de trener hardt nok. Selv personer som ikke vet undersetsig vektstang fra en benk trykk kan lære hvis de virkelig prøver å. Selv "corporate amerikanere" som arbeider 12-timers dager kan få litt mosjon og spise riktig, hvis de virkelig gjøre en innsats.


Så hva kan du gjøre for å være mer i kontakt med "programmerte" huleboer inne i deg? Enkel. Kom deg ut der og gjøre en innsats! Kom deg opp av baksiden, slutte å lage unnskyldninger og flytte. Starte fra innsiden, skjønt - med kjernen.


Hva er ment av "kjernen" er vellykket indre teamarbeid over mange systemer i kroppen, alle av dem stammer på center masse - torso-området. Vi snakker om musklene i nedre rygg og ryggrad, tverrstilt Abdominis-muskelen bak din "seks"-Pack, obliques og andre støttefiler muskler, sirkulasjons- og nevrologiske systemene som strøm disse muskler med drivstoff og instruksjoner, og mange flere muskler og vev at alle jobber sammen som en enhet, kollektivt blir kalt "kjernen".


Hvorfor har dette noen betydning for deg? Tross alt, er det bare hvordan du ser ut fra utsiden matters, riktige. Feil! Kroppens kjerne er som et kraftverk. Det brensel og styrer alt du gjør. Alt dette starter fra bevegelige nærings- og oksygen-rik blod å fingre og tær, svært nettverk nevrologiske trasé som kontrollerer dine armer og Ben - kjernen.


Alle vitale organer og systemer er plassert inne kjerneområde. Hjertet, lungene, ryggen, mage, lever, nyrer - listen fortsetter. Eneste utenom din torso som du ikke kunne leve uten er hodet. Hodet er direkte koblet til din rygg kolonne, som er en del av kjernen!


En del av å ha en sterk kjerne er at de faktiske musklene er tykkere, sterkere og mye mer motstandsdyktig mot skader. Hvis du har en svak kjerne, kan du gi deg selv en levetid rygg skade bare ved å plukke opp en boks på feil måte! På den annen side, hvis musklene kjernen er sterk og avgjørende, du har mye mer "margin for feil" når det gjelder bøyd over, plukke ting opp, holde din saldo, etc.


Hva om din holdning? Holdning er definitivt kontrollert av en sterk kjerne. Ville du tenke på å ha god holdning som en viktig ting? Du burde det! Hvis ikke, la oss ta en hemmelig snarvei til vekttap: stå opp rett og suge i din gut. Gratulerer, mistet du har 10 pounds!


Du begynner å se poenget? Det hele starter i kjernen, så ivaretakelse det indre hjemkomsten av kroppen er like viktig som det blir.


Det er mange gode øvelser for å fungere kjernen, men liste dem alle er utenfor omfanget av denne artikkelen. Punkt som du bør ta hjem er at arbeider kjernen bør være en integrert del av livet ditt - selv om du ikke utøve regelmessig. Selv om du ikke bryr seg om vekttap eller fysiske utseende, kan du beskytte ditt liv ved å ha en sterk kjerne!


Her er noen ressurser der du kan lære om kjernen øvelser:


http://Exercise.about.com/CS/ABS/l/bl_core.htm


Husk: Kjernen er kroppens kraftverk. Hold kroppen din med maksimal effekt!

No comments:

Post a Comment