Sunday, January 1, 2012

Å senke Kolesterol naturlig

Ikke godta at resept ennå. I de fleste tilfeller er det mulig å ta kontroll over din Kolesterol naturlig, uten bruk av reseptbelagte legemidler. Først må du forstå noen fakta om Kolesterol.


Når ordet "Kolesterol" kommer til tankene noen av oss kan tenke på det like dødelig. Sannheten om Kolesterol er at det ikke er dødelig i det hele tatt, det er et viktig stoff.


Kolesterol er faktisk en svært viktig del av våre kropper fordi det brukes til skjemaet celle membraner og er nødvendig for andre funksjoner i våre organer. Imidlertid, det er når det er overdreven nivåer av Kolesterol i blod Kolesterol kan bli farlig.


Dette er kjent som hypercholesterolemia eller "høy Kolesterol." Det er mange risikofaktorer som er involvert i å ha høy Kolesterol. Disse risikoene bør ikke tas lett som høye nivåer av Kolesterol i stor grad øke risikoen for coronary hjertesykdommer, Slaglengde og atherosclerosis.


Det er ulike måter du kan utvikle høy Kolesterol. Kroppen din, hovedsakelig leveren, kan produsere for mye Kolesterol og dårlig kosthold vil nesten alltid gjøre det. Hvis du vil ta kontroll over din Kolesterol må du ta på permanent, sunn livsstilendringer. Dette inkluderer:


1) Becoming mer aktiv. Fysisk aktivitet spiller en viktig rolle i å redusere og opprettholde sunn Kolesterol nivåer. Bare 30 minutter per dag kan ha en positiv innvirkning.


2) Å spise mat som er lav i mettet fett og Kolesterol.


3) Opprettholde en diett rik på løselig fiber. Løselig fiber binder med Kolesterol i tarmen og tar det ut av kroppen.


Det finnes også mange naturlige alternativer som kan brukes til å kompliment en sunn livsstil. I de fleste situasjoner, kan du redusere høy Kolesterol uten bruk av et statin stoff som er en resept styrke Kolesterol å senke medisinering.


Statin medisiner arbeide ved forstyrrer et enzym som er nødvendig for kroppen å produsere Kolesterol. Men det kan være noen alvorlige bivirkninger ved bruk av statin medikamenter som spenner fra mild til svært alvorlig.


Før du foretar beslutningen om å starte Statiner terapi, kan du vurdere å prøve naturlige alternativer først. Naturlige alternativer er ikke bare mye sikrere enn å bruke reseptbelagte legemidler, men også mye billigere. Noen naturlige alternativer kan også være så effektiv som ved hjelp av en Statiner.

No comments:

Post a Comment