Saturday, December 31, 2011

Viktig fakta du må vite om flass

Vet du at flass påvirker om lag 70% av den amerikanske befolkningen? Vet du at de tilbringer $300,000,000 prøver å kvitte seg med det?


Flass er mest utbredt problem av hodebunnen! Men du må forstå at det ikke er smittsom, og det er ikke en sykdom! Flass kan ikke true livet ditt, men det truer ofte din mentale fred.


Utgyte hud er en naturlig fenomen. Huden av hodebunnen brukt hver måned. Død cellene som dannet tidligere hodebunnen nå utgjør flass.


Tilstedeværelsen av ubetydelig flass er uunngåelig. Problemet oppstår bare når tilstedeværelsen av død celler i form av flak plutselig øker.


Leger fortsatt diskutere hva som forårsaker flass. Mange forskere tror at det skyldes overdreven vekst av gjær Pityrosporum Ovale som vanligvis ligger på alles hodebunnen.


Pityrosporum utgjør på store deler av huden flora. Du lider av flass når den normale grensen på 46% av Pityrosporum øker opptil 74% mark.


Faktorer som følelsesmessig og fysisk stress er ikke mindre viktig i utløser flass vekst. Stress management forbedrer også betingelsen hodebunnen. Flass vekst øker om vinteren sammenlignet med sommer for folk flest.


Fordi du kan finne tonn produkter og legeundersøkelse creme gel, trenger du ikke å bekymre deg om problemet med flass. Du trenger bare å finne rettsmiddel som fungerer for deg.


Hvis du lider av milde flass, vask hodebunnen regelmessig for å fjerne de overskytende flak. Hvis du lider av sta flak, er behandling gjennom en legeundersøkelse sjampo svaret.


Du kan bruke mange naturlig rettsmidler for å behandle flass. Du må prøve noen til å se hva som fungerer for deg.


Du kan også behandle flass ved hjelp av Eteriske oljer og urter. Hvis du ikke tankene langsiktige behandlinger, kan du velge ulike hjem rettsmidler. En blanding av kokos olje og sitron juice er like effektiv som behandling med apple cider eddik.


Naturlig rettsmidler ta tid til å vise alle synlige resultater og trenger konsekvent bruk, men de er effektive i adressering årsaken. Hvis du vil ha en rask kontroll, kan du bruke shampoos containing ketaconazole.


Unngå å bruke shampoos med sterke kjemikalier, hvis du har en kvestet hodebunnen. Bruke shampoos containing slike kjemikalier på ødelagte huden kan forårsake irritasjon. Hvis et bestemt produkt viser ingen resultater, kan du prøve en annen med en annen ingrediens base.


Det er viktig å vaske håret ditt regelmessig. Hvis du synes at vaske håret ditt gir deg frizzy eller tørr ender, den lille hemmeligheten å håndtere som er å ta noen balsam og legge den til endene av håret før vaske det normalt. Deretter betingelse det etter bruk deretter vanlig shampoo, hvis du liker for å bruke conditioner.


En måte å stoppe over-conditioning håret og spare deg for penger er å putte litt av din favoritt merkevare av conditioner i en spritz flaske, med ca 4 ganger mer vann. Etter bruk deretter vanlig shampoo, skyll. Håndkle tørr, og deretter Machine conditioner i.


En annen feil som mange mennesker gjør er å sette gelé i håret. Det er greit å sette gelé i håret ditt hvis det er din preferanse for styling. Men det bygger opp, og forårsaker flak, som mange synes er flass.


Komme inn i vanen med å vaske håret ditt oftere. Det er bare starten på å bli kvitt flass. Tenk på det. Hvis alle som var nødvendig var bare vaske håret ditt oftere, ville det være ingen flass.

No comments:

Post a Comment