Sunday, February 12, 2012

195,000 Die årlig fra sykehuset feil

Den rettferdig syntes også absurd å være sant, men det var det i 2. August 2004-utgaven av Newsweek jeg plukket opp den andre dagen: "i henhold til HealthGrades, helse-omsorg-ratifisere organisasjonen som gjennomført studien, unødvendig dødsfall i gjennomsnitt 195,000 året i 2000, 2001 og 2002."Som tilsvarer 390 jumbo jets full av folk dør hvert år, "sier Dr. Samantha Collier, vice president for medisinske saker."


Mitt sinn kjempet for feebly å trylle opp 390 jumbo jets går opp i flammer - det imploded håpløst på krasj nummer 8.


Jeg begynte å lure på hva alt mente. Hvordan kunne så mange "unødvendig" dødsfall bør skje når vi er så avansert teknologisk? Hvorfor er dette carnage lov til å fortsette med uforminsket styrke og hvem faen er ansvarlig, likevel?


Jeg kom til konklusjonen at det ikke var noen av svarene for noe av det gode. Personer som arbeider i sykehus er fallible, akkurat som deg og meg. Forskjellen er at når du eller jeg gjør en feil, en persons liv ikke er henger i balanse.


Fortsatt - 390 jumbo jets full av uskyldige mennesker - en tragedie. De fleste personer sjekker inn sykehuset forventer å være sjekke om noen dager - ikke sjekke ut permanent. Og statistikken blir bare verre.


Så hva kan en person? Fleste føler ganske maktesløs når det gjelder å beskytte deres helse. Hvis de blir syke, de er avhengige av eksisterende healthcare og sende seg selv til konvensjonell medisinsk behandling. Men det er ikke helsevesenet. Det er en sykdom omsorg.


Virkelige sunnhet bekymre er om å bygge helse fra bakken. Sykdom omsorg er om å kutte, utstrålende, forgiftning og å ta giftige reseptbelagte legemidler.


Så, slik jeg ser det, er det to hovedalternativer. Være god liten medisinsk forbrukere og gå sammen med helsetjenester programmet som vi har alle lært å kjøpe til - eller begynner å tenke utenfor boksen helsetjenester.


Personlig, mitt råd er å være proaktiv. For mange, det er en skremmende alternativet, men det trenger ikke å være. Det er noen flotte, nye ernæringsmessige teknologier som har vist seg svært effektiv i valgkrets av en rekke fysiske plager.


For eksempel, de siste to årene har jeg vært forsker en ny form for supplement kalt glyconutrition. Denne teknologien er en spin off av siste Nobelprisen vinnende vitenskapelig gjennombrudd innen glycobiology.


Glycobiology er et relativt nytt felt av vitenskap som er å utforske de biokjemiske egenskaper ved karbohydrater eller sukker. I en relatert bok, "Sukker som helbrede", Emil Mondoa, MD, forklarer at "…even ørsmå mengder disse sukker- eller mangel på dem - har dyptgripende virkninger. I test etter at testen i ledende institutter over hele verden, disse saccharides (glyconutrients) har vist seg å lavere Kolesterol, øke mager muskel masse, nedgang kroppsfett, øke sår lege, lette allergi symptomer og dempe autoimmune sykdommer som leddgikt, psoriasis og diabetes."


Folk som tar regelmessig glyconutritional kosttilskudd er å finne, for eksempel at de opplever langt færre colds og flues. Andre har rapportert utvinne fra forhold som astma, Fibromyalgi, kreft, autisme og depresjon.


Mange mennesker høre dette for første gang er veldig skeptiske. Hvis du er i denne gruppen, men likevel er interessert i å ta en titt på bevis som støtter disse påstandene, er du ett skritt foran alle andre. Faktisk, er dette den første skrittet du kan ta til gjenerobring din makt til å ta avgjørelser om deg og din families helse som ikke er helt diktert av det medisinske establishment - du vet, den samme gruppen som er ansvarlig for 195,000 "utilsiktet" dødsfall i året.


Bunnlinjen: nå vet du minst om et alternativ som jobber for tusenvis av mennesker - folk som har gjort beslutningen om å begynne å tenke utenfor boksen medisinsk ved å legge til disse nye å fremme velvære bilag i sin diett.

No comments:

Post a Comment