Friday, February 24, 2012

Jeg er på diett Jesus

Tegning på inspirasjon av brød, en fisk og vin, en lege fra Florida har publisert en selvhjelp manuell kalt Hva ville Jesus Eat?. Etter lanseringen av denne unike boken begynte Jesus offisielt U.S. kampen mot fett. Å spise er en livsstil; en daglige rutine som bør opprettholde en sunn følelsesmessige og mentale holdning og pumpe oss med kontinuerlig energi. OK, nok snakke, er du klar for mine hemmeligheter.


Hva ville Jesus Eat?


Jesus spiste en middelhavs-matlaging som ikke har endret seg mye i de siste årene i 2000. Vi vet at Jesus spiste en masse frukt, en masse fisk, mye av hele korn, og at han likte grønnsaker og olivenolje. Og lar ikke glemme, hver sunne Middelhavet måltid er toppet med en vin av ditt valg. Wine er en verdifull del av en sunn diett.


Hele korn er den beste formen for karbohydrater og pakke en kraftig energy booster. Neste gang din på dagligvarer, kan du se etter pasta, pannekaker og brød som består av hele korn.


Følelsen svak om dagen?


Spiser vaner gjør et stort bidrag til våre energinivå. En balansert kombinasjon av karbohydrater, proteiner og fett spist med jevne mellomrom vil hjelpe deg med å holde din energi nivå høy. På den annen side, ikke drikker nok væske vil få deg til å føle fatigued og stekt og fettstoffer mat kan gjøre du føler svak. Informasjonskapsler, candy barer, brus og frukt drikke vil alle deplete din energi nivå. Fordi disse matvarer er lastet med enkle sukker, kan de forårsake en rask energi boost etterfulgt av en rask nedgang som ofte vil la deg mer drenert enn før. Koffein er også den samme effekten.


Mat som gjøre deg døsig


Karbohydrater avreise du følelsen rolig og avslappet. Noen gang lagt merke du rett etter lunsj alltid synes å være det perfekte tidspunktet for en lur. Unngå denne effekten døsighet, pakke noen protein i dietten, men husk, alt i moderering.


Matvarer som energize


Få nok av jern. Mange kvinner mangler energi fordi de mangler jern i sin diett. Dette kan vanligvis løses med en jern supplement.


Øke stoffskiftet ved å spise en gang hver tre-fire timer. Har noen frukt eller gulrot kjepper hendig når du er på kjøre. Våre organer øke sin metabolisme hver gang vi spise. Vi kan øke er metabolisme med sunn snacks hele dagen.


Gå naturlig. Å spise bare hele, naturlig mat bidrar til å maksimere energinivå. Prøv å begrense behandlet mat så mye som mulig.


Øvelse. Dette er den fremste metabolisme booster. Hvis du kan gjøre en rask spasertur i din lunsjen, er dette sikker på å holde deg kjører på høy på ettermiddagen.

No comments:

Post a Comment