Sunday, February 26, 2012

Velvære

Velvære er buzz-ordet for helse i disse dager, og jeg liker det. Det innebærer et mye bredere omfang av fitness enn et balansert kosthold, regulær øvelse eller et well-toned organ. Det taler til en wholistic tilnærming og holdning til å leve, å ta i følelsesmessige og psykologiske faktorer, i tillegg til fysisk.


Så, hva velvære innebære?


1/Positiv levende.


Trodde er hvor det hele begynte, men det må også være praktisk handling for at en virkelig positiv livet skal leves. Folk tror ofte at positiv tenkning er fantasy-land, spesielt i dagens klima i verden. Det ville være Hvis denne filosofien bare oppmuntrer generiske, bland holdninger, men faktisk er positiv tenkning om bevissthet og aliveness, ikke begrave en hode i sanden. Det er et valg, en livsform som virkelig mener, i alle tilfeller, glasset er alltid "halv-full." Positiv livet betyr søker etter gave i hver og eventuelle tragedie; ikke å smile inanely gjennom motgang, men å velge håper over fortvilelse.


Med denne holdning på plass blir livet mer velstående Generelt, lysere og mindre engstelig. Demonene kan vanquished eller i det minste deaktivert. En positiv livet er en som "dårlig" ting kan og vil fortsatt skje men enklere kan overvinnes med mot og glede at denne formen for velvære bringer.


2/Helse.


Helse i alle sine former er nødvendig til en generell følelse av velvære. Det er umulig å ha det godt hvis vi er lei, syk, cranky eller i smerte. Balanse er nøkkelen til dette som til mange andre livet-ferdigheter. Ting som skade helse er excesses av alle slag, vanedannende atferd, discordant relasjoner, fattige kosthold, utilstrekkelig søvn og mangel på fysisk trening. Som kjedelig som det høres ut, er moderasjon nødvendig for alle former for velvære. Vi trenger, hver dag, å hedre våre åndelige, følelsesmessige og fysiske behov. Vi trenger å mate sjelen, pleie kroppen og arbeide sinnet - hver dag, ikke bare av og til.


De fleste av oss lærte tidlig i livet å gjøre grunnleggende som rengjøring våre tenner, vaske våre organer, ved hjelp av toalettet, sove og spise, men selvfølgelig, det er mer til fysisk egnethet enn som. Min følelse er "ingen smerte, masse gevinst." Øvelsen skal være gøy, enkelt og aldri overdreven. Hvis det tar og blir straffende har deretter sikkert vi lagt stress i våre daglige rutiner stedet redusert den. Så finne noe du nyte gjør, om det er bare vandre rundt blokken, eller å spille sosiale tennis, og gjør det regelmessig.


Emosjonelle behov er næring bedre ved noen enn andre. Vi er alle emosjonelle skapninger, om vi vise våre følelser outwardly eller ikke. La dem er flyte naturlig hemmeligheten; Det er viktig å ikke la dem kvele på seg, spesielt de som vi finner mest ubehagelig. Få venner med din en mørkere side, fortsette arbeidet på selverkjennelse og være ærlig med deg selv, og om deg selv. Forvise bekymring som det er en helt unyttig sløsing med energi. Bli så avslappet som mulig hver dag, utvikle aksept og være forsiktig med deg selv.


Åndelig næring kan komme i mange former for annet enn religiøs praksis eller meditasjon. Du kan mate din sjel med poesi, musikk, natur, kjærlighet til barn og dyr, å være i nærheten av vann, Turgåing og svømming, å være i stillhet, ser på skjønnhet.


Self-kjærlighet er en stor del av disse midlene til å velvære som når du verdien selv, du automatisk søke etter kroppen din, feed hodet med stimulerende samtale, kunnskap, lese og ideer, ernære sjelen av en rekke behagelige pursuits, og du vil ikke lenger føle behovet for å sabotere din lykke og suksess ved foreldet tro og selvtillit bekjempe atferd. Negativity av tanke, handling, holdning og følelsen fothvelvet dette. Med en positiv mind og en sunn kropp er det ikke mye vi ikke kan oppnå.


En viktig faktor i helse er forebygging. Å ta ansvar for din egen helse, bor pro-aktivt og ikke vente til sykdom har allerede truffet for å forbedre din helse vaner. Hvor mange ganger folk har sagt til meg deres kreft eller hjertesykdommer viste seg for å være en flott gave fordi det tvang dem til å endre sin diett, få mer søvn, utøve mer osv - mitt svar er hvorfor vente til du er syk av å se på disse problemene?


Ofte er omleggingen å livsstil ganske mindre ennå fordelene er enorme. For eksempel, kan walking daglig, tar hvitløk og Vitamin C for forebygging av colds og influensa og reduserer stress utgjøre hele forskjellen.


3/Stress management.


Vi lever i stressende ganger - protestere mot ingen dette. Nylige hendelser i verden har ytterligere forsterket vår følelse av powerlessness og inevitability av endring som allerede har vist seg for å være kjennetegn på the 21st century. Dermed er det enda viktigere enn noensinne å utvikle våre åndelige muskler og mønstre våre fysisk utholdenhet som denne øvelsen kalt livet blir hardeste og hardeste å manøvrere. Med lagt eksterne stress kommer behovet for mer intern ro; blant de globale uro trenger vi mer personlig fred.


Hvor er det å finne? Det alltid ligger - inni hver enkelt av oss. Høyre nå, vi trenger noen ekstra oppmerksomhet av sin eksistens, og en påminnelse om at vi bære frø av fred alltid og noensinne med oss. Dette er en tid med større behov for meditasjon i uansett skjemaet appeller, mer communing med naturen, mer tid til å omgås kjære som vi er daglig minnet av gebrekkelighet av livet, mer refleksjon på tingene som virkelig betyr noe i slutten.


I praktisk terminologi, kan vi jage bort stress overbelastning av effektiv tid ledelse, å holde ting i perspektiv, å ikke gi til negative thinkiing og frykt, moderere våre tidsplaner og levende vaner, holde kontakten med glede.


4/Glede.


En svært under-karakter følelser. Det er ikke dype og intense som sinne eller misunnelse og det høres litt lun som glede eller nysgjerrighet. Likevel, for meg, glede er sentrum av eksistens fordi det er essensen av våre liv-kraft og tilbyr gaver som kreativitet, seksualitet og åndelighet. Alle de beste tingene kommer fra glede. Så hvis du er i kontakt med din egen wellspring for glede, hvordan kan du unngå å ha også velvære?


Joy er til stede i tragedie, død, sorg, skuffelse, konflikt, sinne, vold. Det er en integrert del av den menneskelige tilstanden, så det kan aldri være fraværende fra våre bestrebelser, vårt daglige liv, og selv vår smerte. Vi er tross alt, skapninger av motsigelse, av polaritet, er vi ikke? Våre liv er alltid gikk på stram line av kontrasterende begjær og energier; Derav ønske om avhengighet, excesses, glemsel. Det er en konstant balansering act og noen mennesker snuble lettere, og nå ut for negative rettsmidler som forgifte i stedet for å kurere.


Psykisk helse er gange den fine linjen mellom mørke og lys, mellom våre skinnende selv og våre negative egos. Det er det mellom kontraster at vi finne sann velvære. Det er et sted av helbredelse og fred, ikke av kampen og anstrengelse. I et nøtteskall, prøver vi alle i utgangspunktet for hardt på livet - for vanskelig å være lykkelige, skal lykkes, å være vakker, å bli elsket, for å være sikker, for å være sikker - alle myter. Men glede er ikke. Det er vår konstant gave i et stadig skiftende verden, helt uten anstrengelse og gratis. Når vi ikke føler glede, er vi atskilt fra den beste delen av oss selv.


5/Kjærlighet


Vi er aldri uten kjærlighet om vi har familie og venner, om vi er i et forhold eller om vi er vurdert elskelig eller ikke. Som glede, kjærlighet er en fødselsrett og derfor ligger dypt i oss til alle tider. Alt du trenger å gjøre er access den og du trenger aldri igjen føler meg alene eller ensom, isolert eller avvist


Når du føler deg at kjærlighet innen selv, vil du lett elsker andre, tiltrekke kjærlighet til deg selv fra utenfor og finne flere ting rundt deg til å elske. Verden vil se ut fantastisk sted det er til tross for grusomheter krig, fattigdom, kriminalitet, vold og naturkatastrofer. Faktisk vil du se gjennom rose farget glass, men ikke de som du bruker til å skjule ugliness; heller at kjærlighet du føler vil skinne ut for andre å se, og i sin tur, din egen visjon blir lysere. Livet tar på en annen glød og broen mellom deg og resten av verden vil virke mindre store. Hvis du aldri har opplevd dette, oppfordrer jeg deg til å prøve å arbeide fra innsiden ut og starte sensing fred og harmoni du har til disposisjon for hver dag av livet ditt. Kjærlighet er den ultimate høye!


Samlet er velvære ikke bare mulig, det er lett oppnåelige, hvis vi bare la den være, hvis vi eier vår glede og kjærlighet oss selv nok for å la livet lett.


Noen lesere kan være sliter med funksjonshemming, sykdom, tap, økonomisk motgang og så videre. Der er velvære i disse vilkårene, kan du spørre. Vel, eier ingen territoriet til ditt sinn bortsett fra du. Selv i det mørkeste fengselet har du alltid belysning av din indre skjønnhet. Være der, og du vil føle din egen tilstedeværelse, din indre komfort og som, er meningen med sann velvære.

No comments:

Post a Comment