Thursday, February 9, 2012

Du trenger Diet piller?

Fedme problemet har nådd epidemien proporsjoner i USA. Ifølge en data, i USA, er antall overvektige 58 millioner; 40 millioner er obese; og nesten 3 millioner er morbidly obese.


Overweight and obesity er kjente risikofaktorer for diabetes, hjertesykdommer, strek, hypertensjon, gallbladder sykdom, osteoarthritis (degenerasjon av brusk) og ben av leddene, sleep apnea og andre puste problemer og også enkelte former for kreft (livmor, bryst, colorectal nyre og gallbladder).


Derfor er det alltid vanskelig å finne en felles pille for person med diabetes eller hypertensjon eller andre fedme-relaterte risikofaktorer. Fysiologiske kravene til enkeltpersoner er variert og det er derfor deres kosttilskudd varierer også. Folk bør ta bryr seg om hvordan du bruker vekttap kosttilskudd som de er forskjellige i deres konstitusjon.


Tenk på deg selv. Ligner du noe menneskelig vesen i denne verden? Så hvorfor skal du ta dosen foreskrevet til kjente ett-maskinen. Du må vite detaljene i organisk forbruket og alle de fordeler og bivirkninger av kosttilskudd. Alle vekttap kosttilskudd består av forskjellige ingredienser som er foreskrevet i henhold til individuelle fysiske attributter og medisinske forhold.


Vi gir deg her informasjon om narkotika klinisk godkjent og testet med sine fordeler og bivirkninger. Imidlertid kan oppsøke din lege før du fullfører pille som passer dine behov mest.


A. Phentermine


Phentermine er første stoffet som ble godkjent av maten og Drug Administration (FDA) i 1959 for behandling av fedme. Det er det mest effektive stoffet og har den maksimale markedet besittelsen for vekttap.


Phentermine er i utgangspunktet en appetitt suppressant, og er ment for kortsiktige Bruk bare. Det kan bli tatt for 8 til 12 uker. Langvarig bruk anbefales ikke fordi kroppen begynner å motstå virkningene av dette medisiner etter noen uker med behandling.
Pillen brukes i kombinasjon med en diett plan for å hjelpe deg med å oppnå målene dine vekt-tap. Den appetitt suppressant styrer hjernen. De, som hadde en historie av avhengighet mot narkotika, anbefales ikke å bruke dette tillegget.


Uskarpt syn, tørr munn, sleeplessness, irritabilitet, magen opprørt eller forstoppelse kan oppstå, men det er ikke langvarig. Kroppen tar tid å justere med disse diett piller. Hvis du opplever noen av de følgende alvorlige bivirkningene, slutte å ta phentermine og konsultere legen din umiddelbart.


-En allergisk reaksjon som puste problemer, hevelse av ansiktet, tunge eller lepper eller elveblest.
-En ujevn hjerterytme eller ekstremt høyt blodtrykk.
-Rastløshet eller tremors
-Nervøsitet eller angst
-Hodepine
-Søvnløshet
-Tørr eller ubehagelig smak i munnen
-Diaré eller forstoppelse
-Impotens eller mangel på sex-stasjon.


Dermed, sammen med Phentermine, god kosttilskudd, mosjon og atferdsdata vaner må bli vedtatt for å sikre maksimal & konsekvent fordeler.


B. Xenical


Xenical er nyttig i kontrollerende blod glukose nivå og reduserer insulin resistens i individer som lider av type 2 diabetes. Xenical funksjoner etter direkte reagerer med maten gave inne tarmen ved å blokkere noen av ekstra fettet som er brukt som en del av det gjennomsnittlige diett.


Denne blokkering av undigested fett er deretter fjernet innen områdene tarm. Når den brukes med en redusert calorie diett, resultatene av bruk av Xenical har vist seg for å være virkelig effektiv.
Noen av bivirkninger av bruk av Xenical stoffet inkluderer fet fange, en økning på gass utslipp, haster å har en tarm bevegelse, utslipp av olje eller fettstoffer krakker, fet utslipp, økte antallet tarm bevegelser, i tillegg til at du ikke kan kontrollere tarm bevegelser.


Didrex, Ionamin, Bontril, Tenuate er noen andre diett piller som også er foreskrevet for vekttap. Du bør alltid ta forsiktig før du tar noen av disse vekttap piller. Ta kontakt med familien din lege eller healthcare ekspert å diskutere betingelsen å vite hva bøte bør være ideelt for deg. Du bør lese om tabletter som du bruker. Husk, diet piller er ikke magi, heller ikke de til å opprette noen magi. Du kan bli vellykket på odyssey din vekt-tap med diet piller Hvis du har sterk vilje og riktig veiledning for å miste vekt.

No comments:

Post a Comment