Friday, February 17, 2012

"Bodybuilding synder", som forårsake ryggsmerter og savnet Workouts: del 4

Velkommen til artikkelnummeret 4 i vår serie "Bodybuilding synder at årsaken tilbake smerte og savnet Workouts". I denne artikkelen skal vi snakke om hvordan bodybuilders har tendens til opprette massiv muskel ubalanser og hva du kan gjøre for å ikke være en av dem.


Hvis du tapte den første artikkelen, kan du lese den ved å klikke på koblingen nedenfor.


Her er en oversikt over artiklene for å se etter:


1. Artikkelen # 1 - Hvis du velger feil øvelser
2. Artikkel # 2 - trening varianter for smertelindring og maksimum resultater
3. Artikkel # 3 - målrettet Stretching
4. Artikkel # 4 - målrettede øvelser
5. Artikkel # 5 - resten-, gjenopprettings- og personskade forebygging


Artikkel # 4 - målrettede øvelser


Hva er en målrettet trening og hvorfor du trenger å være gjør dem?
Mens utføre tre forskjellige øvelser for hvert område av brystet kan høres "målrettet" og det fungerer flott for målretting av brystet seg... dette er ikke hva vi mener med targeted…


Hva vi snakker om er å velge øvelser med mer enn bare filstørrelsen øker i tankene... Husk at det er langt mer til muskel enn hvor det looks… Du kan være virkelig stor, men også svake, treg og ikke-fleksible.


Hvis du vil kjøre dette punktet Hjem huske noen mer, til "Turtle tilbake syndrom" vi dekket i artikkelen # 1? Så mange kroppen byggherrer er plaget med betingelsen gyselig og de vet ikke det! Er du?


Turtle tilbake betingelsen er et direkte resultat av for mye fokus på å bygge opp pecs og lats og ikke nok fokus på den øvre ryggen. Også, manglende fokus på fleksibilitet i brystet og skuldre gjør det selv worse…


Ikke bare gjør dette se dum, men det bestemmer du deg for rygg, nakke og skulder problemer som rotator cuff tårer og den som... og jeg vet du ikke vil at noen av dem!


Så ved målrettet, vi mener øvelser som ikke vil bare utvikle muskel styrke og størrelse, men mer viktigere arbeide mot å korrigere muskel ubalanser som vil bety mindre smerte og tapte workouts, bedre ytelse og funksjon, og mest av alt bedre og balansert hele kropputvikling!


Så hvordan du finner ut som de trenger du å gjøre?


Som vi diskuterte i forrige artikkel på "Målrettet strekker", er det svært viktig å vite før hånd hva strekker du faktisk må være doing… det samme gjelder for exercises…


og den eneste måten å finne ut hva bestemte områder som du trenger for å målrette er å utføre fysiske evalueringer, slik at du kan pin punkt svak musklene trenger å styrke og stramme musklene trenger strekker seg.


Vi har utviklet en rekke enkle vurderinger, kan du gjøre selv å identifisere muskler-ubalanser du har...


og mens de er ment for folk som lider av ryggsmerter eller sciatica, som en bodybuilder du står å ha stor nytte fordi du Tren så hardt du er langt mer sannsynlig å oppleve skader som bulging og herniated plater, rotator cuff tårer, kne smerte, osv.


Plus, selv om du ikke har smerter eller skader nå, ville det være veldig klok for å lære å vurdere deg selv slik at du kan målrette din trening nå før du oppretter skade, som ikke bare vil avta din trening- og fremgang, men det kan også bli en livslang kamp med smerte og en alvorlig tap av din styrke, størrelse og fitness.


Så pass på å sjekke ut vår hjemmeside for å lære mer om hvordan du kan raskt og enkelt å identifisere og eliminere noen muskel ubalanser du har http://www.losethebackpain.com

No comments:

Post a Comment