Wednesday, February 22, 2012

Hva behandling er tilgjengelig For alvorlig akne

Severe Acne Alvorlig akne kan være skadelig for tynne lag av hud på pannen og ansikt. Det kan også føre til ekstreme irritasjon, noe som resulterer i åpne sår, puss fylt porene og Uskjønn skjemmer.


Denne typen akne er ganske annerledes enn mild eller moderat tilfeller. Severe Acne Alvorlig akne trenger umiddelbar oppmerksomhet fra en kvalifisert dermatologist og din familie utøveren.


Alvorlig eller akutt akne kan være forårsaket av miljø- og genetisk variabler. Forebygging og behandling er de beste måtene å håndtere slike tilfeller. Gjør sjelden en ekstrem akne lidende hud klare seg naturlig, men i de fleste tilfeller kan det faktisk worsens.


Vanligvis vil en dermatologist anbefaler en kombinasjon av begge aktuell krem og muntlige stoffer. Flere typer tilgjengelig inkluderer forskjellige antibiotika, benzyl peroksider, Tretinoin, Adapalen og den sterke, ennå effektiv Azelaic Acid. Antibiotika og denne acid kan fungere fantastisk, angripe kilden til betennelser-the bakterier lining follicle.


Andre aktuelle stoffet, Tretinoin, er bare en form for vitamin a som stopper utviklingen av opp hudormer, eller betent håret follicles. Mens det ikke stopper nødvendigvis bakterievekst, er dette en mer naturlig måte å koble fra tilstoppede porene som fører til betennelser og lesjonene, og dermed gir bruk av dagsaktuellt antibiotikumet kremen å arbeide dypt i huden.


Et medikament som ikke er så naturlig i sin tilnærming er nyere former av Retinoid stoffer. Disse stoffene er ganske kraftig i måten de fungerer. Som Tretinoin bidra disse stoffene, ofte Tazarotene eller Adapalen, også til å bekjempe utviklingen av opp hudormer eller comedo lesjonene.


Disse stoffene, kommer selv om det er ikke tilgjengelig over counter (OTC), i forskjellige former. Ligner på OTC narkotika, disse kommer i en rekke løsninger, gels, creme gel og kremer. Din dermatologist vil umiddelbart vite hvilke type er riktig for din hud og foreskrive hun eller han mener vil mest effektivt åpner porene og kampen av uønskede bakterier.


Dermatologist ber rutinemessig deg hvilke form av medikamenter du foretrekker. Kremer er bra for dem med ekstra følsom hud, mens gels og andre løsninger pleier å gjøre huden bli mer tørre, irriterte. Han eller hun kan anbefale ene eller den andre er basert på kjønn og/eller om du bor i et varmt og fuktig klima.


Først kan huden din utseendet verre med bruk av slike sterke medisiner. Hvis smerten blir unbearable, eller hvis du utvikle et utslett eller ekstrem rødhet av noe slag, må du slutte å bruke produktet og umiddelbart snakke med din lege og en dermatologist.


På samme måte vil OTC behandlinger, det ta opp til åtte uker for deg til å merke forbedringer. Men, når det begynner å fjerne, det vil gjøre en verden av forskjell til hvordan huden din ser ut og føles.

No comments:

Post a Comment