Monday, February 20, 2012

Sannheten om fett

En kroppen fett måling gjenkjennes som overordnet metode for å måle "vekttap". Når en erklærer at de vil "miste vekt", hva de betyr ofte er at de vil miste fett. Så, nå som du har hatt kroppen fett prosentandelen målt, hva betyr tallet virkelig mening?


Først, din kroppen fett prosentandelen er ganske enkelt prosentdelen av fett i kroppen din inneholder. Hvis du er 100 pounds og 10% fett, betyr det at kroppen består av 10 pounds fett og 90 pounds lean body mass (bein, muskler, orgel vev, blod og alt annet).


Fett er avgjørende for mange kroppsdeler skal fungere. Fett regulerer kroppstemperatur, puter og isolerer organer, smører leddene, balansere våre hormoner og vev og er den viktigste formen for kroppens energi lagring. Faktisk, er fett som naturlig finnes i whole foods fett du faktisk trenger for kroppen å fungere riktig.


Essensielle fettsyrer (EFAs) er fett som må være i en diett for god helse. De er hovedsakelig fått fra vegetabilske oljer. EFAs er nødvendig fett som mennesker ikke kan produsere på sine egne, og må oppnås gjennom diett. EFAs er lang-kjeden Flerumettet fettsyre avledet fra linolenic og oleic syrer som sunflower olje. De er flytende ved romtemperatur. Det finnes to familier av EFAs: Omega-3 og Omega-6. Omega-9 er nødvendig, men "ingen vesentlige" fordi kroppen kan produsere en beskjeden beløpet på egen hånd, gitt vesentlige EFAs er til stede. Den nummer følgende "Omega-" representerer plasseringen av den første dobbel bond, teller fra terminal metyl-gruppen på molekylet. Omega-3 fettsyrene er avledet fra Linolenic Acid, Omega-6 fra Linoleic Acid og Omega-9 fra Oljesyre.


Skyldige av vektøkning, raffinerte karbohydrater, kan finnes i behandlet matvarer som er høy i sukker. Du kan være uenig med sukker, men det er sant. Raffinerte karbohydrater legge på ekstra pounds gjennom deres høy glycemic indeks, noe som betyr at de forårsake en rask bølge i blod sukker. Sukker er deretter lagret i muskel, og hvis det ikke er brukt forvandler fett.


Ironiske er at maten du tar tenkning at det ikke hjelper deg med å være fett er faktisk "kunstig" gjort å være lav fett. Vet du hva de vanligvis innlegge når de tar ut fett? Sukker. Fett gjør ikke du fett. Du trenger faktisk essensielle fettsyrer-funnet i fett å leve. Sukker er en av de største faktorene som bidro til hva som gjør deg feit.

No comments:

Post a Comment