Saturday, February 25, 2012

Akne Info 101

Hvis du tror du er alene i kampen for å avverge akne, ikke bekymre deg. Det synes at mens ikke alle lider fra det alvorlig, mange-rundt 85% av folk, gå gjennom det på et tidspunkt i livet.


Breakouts varierer fra person til person. Så, i stedet for å gi opp, få utdannet! Her er noen tips som du kan bruke til å rydde opp og til slutt klare opp den vakre hud!


Hud, blir kroppens største organ, er alltid å reparere, vokser og endring til våre behov, og å holde oss sunn. På en måte er det en type bio-shell, omgir du og voksende med deg. Faktisk, kaste du døde hudceller hele tiden. Dette konstant tap betyr at om sju år, huden din har helt molted seg selv i sin helhet.


Så, huden din vedlikeholder seg selv med riktig celle-funksjonen og reproduksjon. For deg å opprettholde denne delikat balanse må, du være sikker på å vaske ansiktet daglig.


Til alle intents og formål, bør du faktisk vaskes med såpe og skyll godt to eller flere ganger per dag. Skyll grundig er trolig det viktigste steget, selv om soap ikke er tilgjengelig, spesielt etter intens trening.


Videre, en annen måte å ta vare på huden på ansikt, hals, rygg og skuldre er å være sikker på at du vasker håret ditt ofte. Du hår utgivelser oljer hele tiden. Denne olje glides naturlig ned pannen bort på ansiktet og fra halsen inn på baksiden. Dette er en reell bekymring under fuktig Vær og økte utendørs temperaturer.


Menn trenger virkelig å eksperimentere når barbering. Ved hjelp av en elektrisk barbermaskin eller en barberhøvel med barbering krem kan påvirke huden. Finne ut hvilke som er det beste alternativet for deg. Sørg for å holde din razors ren, skum-opp bra og bruke barberskum i kvaliteten og/eller soap.


På samme måte må kvinner som bærer makeup også være forsiktig så du ikke bruker produkter som irriterer huden. Hvis du er under behandling av akne, spesielt med aktuell produkter, kan faktisk makeup irritere mer. Hvis du fortsatt føler behov for å bruke ansikts produkter under behandling, må du bruke noncomedogenic (olje gratis) produkter.

No comments:

Post a Comment