Thursday, February 2, 2012

Rask vekt Loss� kan du tape 60 kg I 30 dager?

Er det bedre å miste 2 lbs en dag eller 2 lbs en uke?


Ja er det meget mulig at du kan miste 60 kg i 30 dager, men jeg tror ikke du ønsker å, og her er grunnen til hvorfor:


La oss si at du mister 60 kg i 30 dager... hvor mye av den vekten du mister du tror kommer til å være ren kroppsfett? Husk--kroppsfett gjør oss ser stygt.


Når som helst du prøve å tape mer enn 2 lbs en uke eller 60 kg i 30 dager (2 lbs en dag!)…En større del av vekten du mister er bare skal være vann og muskel. Å miste mye vann og muskel vekt gjør ingenting for å forbedre din ser ut, og det bremser ned stoffskiftet


Treg metabolisme = enklere vektøkning


Hver gang du ser en annonse for vekt-tap som er for godt til å være true…the annonse er i utgangspunktet si "Hei du kan miste 60 kg i 30 dager, men noen av at du mister vekt skal være vann og muskel vekt"


Når du prøver å gå ned i vekt (kroppsfett) for godt og se ditt aller beste vil du definitivt ikke miste noen muskel. Hver gang du mister muskel bremser stoffskiftet ned. En tregere metabolisme gjør det enklere for deg å få vekten


Som et spørsmål om faktum kan du være en av dem som får vekt ved å se på mat. Grunnen til din lett vektøkning er at du sannsynligvis ikke har at mye muskler til å begynne med, og når du prøver å miste 60 kg overnatter du bare kommer til å tape mer muskler gjør det svært enkelt for å få alle vekten tilbake du nettopp mistet!


Jo mer muskler du har, jo bedre du ser. Selv om du hadde to personer av samme høyde og vekt, men begge hadde ulike mengder muskel i sine organer--se personen som har de fleste muskelen alltid bedre ut.


Er opprørende krav som annonser for vekt-tap gjør sant? Kan du lose 60 kg i 30 dager eller 10 kg over natten? Svaret er ikke No men en stor kanskje.


Men hvis du gjør skje å miste 60 kg i 30 dager er du bare kommer til å se verre (på grunn av muskelen du mister) og du kommer til å få det tilbake raskere enn du mistet den (fordi du er metabolisme er tregere nå som du har mistet muskel)


Hva om du har å tape 10 kg i én uke å passere en fysisk eksamen? I dette tilfellet må du kanskje noe annet valg enn å gå på "Dr. hvem er ris kake diett" å miste 10 kg i en uke. Alt du leter etter i denne situasjonen er en hastig fastsette på problemet ditt vekt-tap.


Men hvis du ønsker å gå ned i vekt for godt, se beste, og holde stoffskiftet og brenner med en jevn rate… Du har å tape vekt på et mye lavere rente.


Du vil prøve å tape mer enn 2 lbs en uke eller 3 lbs på mest når du ønsker å gå ned i vekt permanent. Vanligvis når du mister noe over 2 lbs en uke du bare for å miste vekt vann og muskel, som igjen har ingen effekt på langsiktige vekttap eller betydelig bedre slik du ser.


Å miste 2 lbs er en uke mye enklere enn å prøve å miste 10 lbs en uke. En av tingene du kan gjøre for begynner å miste 2 lbs en uke er å erstatte høyere calorie matvarer du spiser med lavere calorie matvarer.


For eksempel er en enkel knep jeg har de fleste av mine klienter gjør å erstatte alle brus og juice de drikke med vann. Drikkevann-knep er veldig lett tatt av mange mennesker---, men mange av kundene mine forteller meg at de ser en forskjell i deres vekt etter drikking bare vann for et par uker.


De andre ting du kan gjøre er å øke daglige fysisk aktivitet. Dette betyr ikke at du må begynne å registrere seg for marathons regelmessig. Du kan gjøre følgende for å gradvis øke din fysisk aktivitet--


* Park på baksiden av parkeringsplasser så du har til å gå mer til destinasjonen
* Du kan ta trappen i stedet for heisen, det trenger ikke være alle flights…walk noen flyreiser og ta heisen resten av veien.
* Spille golf eller leke med barn-hverdagen


Poenget er å bare gjøre noe...Det trenger ikke mye i begynnelsen, men etter om et par uker start å ta 20-30minitue turer i parken eller sitte på en sykkel hverdags.


Langsiktig vekttap skjer ikke i 60 dager eller overnight… det skjer på lang sikt. Bare husk at neste gang du ser en vekt-tap annonse som løfter deg utrolig resultater.

No comments:

Post a Comment