Tuesday, February 21, 2012

Kegel øvelse For et sunt svangerskap

Med Kegal øvelse, svangerskapet kan være mer komfortabel før, under, og etter at barnet er født. Med den riktige kegal øvelsen, kan du styrke vaginal musklene og gir jevnere graviditet. Kegal øvelser styrke musklene bekken, som avkreftet under childbirth. Dette kan føre til problemer med blæren versjonskontroll.


For å finne riktig muskler å målrette, late som at du prøver å stoppe urinating. Presse de musklene i noen sekunder, og deretter slappe av. Gjenta dette med få sekunders mellomrom. Det er så enkelt som. Ingen har å vite at du gjør dem. Bare sørg for at du puster mens du gjør kegal øvelsene.


Det er viktig at du ikke overdriv din kegel øvelse i de første ukene etter fødselen. Ellers kan du bli veldig sår. Tre sett med ti repetisjoner per dag er sannsynligvis ideelt.
Så, hva er andre sunn oppgaver som kan utføres under graviditet? Noen av
de beste er oppført nedenfor.


Svømming: Mange leger og fitness fagfolk bekjenne at svømming er den sikreste øvelsen for gravide. Svømming holder kroppen tonen uten vekt dine ledd. Dette er en sikker kardiovaskulær øvelse som kan hjelpe deg med å holde deg tonet i løpet av svangerskapet.


Turgåing: Walking er en av de beste øvelsene Generelt og spesielt hvis du er gravid. Det er trygt for kroppen, og det kan holde deg i god form. Pass på å strekke grundig før hånden. Sette oppnåelige mål, og alltid bære gode sko.


Yoga: Yoga har et rykte for lindrende stress og press i kroppen. De fleste former for yoga er trygg når du er gravid, så lenge du unngå strengere de. Noen Yoga-instruktører tilbyr selv spesielle klasser for gravide. Mens du gjør yoga, unngå ligger flatt på ryggen og prøver ikke å strekke over.


Med riktig kegal øvelse og trygt kardiovaskulær trening er du godt på vei til et sunt svangerskap.

No comments:

Post a Comment