Saturday, February 18, 2012

"Bodybuilding synder", som forårsake ryggsmerter og savnet Workouts: del 3

Velkommen til artikkelnummer 2 i vår serie "Bodybuilding synder at årsaken tilbake smerte og savnet Workouts". I denne artikkelen skal vi snakke om hvordan bodybuilders har tendens til opprette massiv muskel ubalanser og hva du kan gjøre for å ikke være en av dem.


Hvis du tapte den første artikkelen, kan du lese den ved å klikke på koblingen nedenfor.


Her er en oversikt over artiklene for å se etter:


1. Artikkelen # 1 - Hvis du velger feil øvelser
2. Artikkel # 2 - trening varianter for smertelindring og maksimum resultater
3. Artikkel # 3 - målrettet Stretching
4. Artikkel # 4 - målrettede øvelser
5. Artikkel # 5 - resten-, gjenopprettings- og personskade forebygging


Artikkel # 3 - målrettet Stretching


Strekke kan være stor, men det kan også gjøre eksisterende skader verre eller bringe med seg om nye!


Nøkkelen til å få strekker fungere for deg er å vite hvilke strekninger må du være arbeide videre... og bare fordi en muskel føles stramt, som betyr ikke nødvendigvis at det er behov å bli strukket.


For eksempel, strekke mange mennesker hamstrings fordi de føler stramt og de tror hamstrings er å begrense deres fleksibilitet...


faktum er, mesteparten av tiden hamstrings er "stramt" fordi de er stadig trakk / forlenges skyldes muskel ubalanser som spissen pelvis fremover.


Du kan, når pelvis tipsene frem hamstrings få hevet oppover og holdes konstant i en strukket posisjon...


Og dette er grunnen til at millioner av mennesker kan strekke sine hamstrings hver freakin dag og aldri gjøre noen forbedringer i sin fleksibilitet....


Er du en av dem?


Hvis du er, må du stoppe strekker seg hamstrings din og finne ut nøyaktig hvilke muskler du skal være rettet mot ved å lese resten av denne gjenstand…


Ikke bare gjør dette fremover tipping av pelvis (som er forårsaket av muskel ubalanser) beholde hamstrings stramt og gjøre det svært vanskelig å gjøre forbedringer i muskler fleksibilitet, men det fører også til følgende:


• økt stress / bruk og slitasje fra ankles helt opp ryggraden


For eksempel plasserer fremover tipping av pelvis ujevn press på ankelen, kne og hofte leddene og også mange av vertebrae i ryggen.


• svekker hamstrings, hemmer fungere normalt, og øker sannsynligheten for at hamstring trekker


Når hamstrings er stadig anstrengt grunn av muskel-ubalanser, er muskelen svakt, ikke i stand til å fungere som normalt ville det, prone til skade, og uten å rette opp ubalansen muskel gjenoppretting kan ta opptil 9 måneder til ett år, eller lengre!


• skaper overflødige kurvatur i den lavere og middels ryggraden


Denne tipping av pelvis nettverkssteder overdreven mengder unormal stress på musklene, vertebrae og plater i nedre og midten av ryggen, og dette bestemmer du deg for potensielle skader i musklene i den lavere og middels tilbake...


Plus, det fører også til platene mellom din vertebrae å stilne og forverres mye raskere enn de vanlig måte, og dette setter du opp for Utarte, bulging, utskytende og herniated plater sammen med mange andre rygg betingelser som leddgikt, rygg Stenose, og den oh så populære sciatica!


Dette eksemplet hamstring er bare ett av mange... muskel ubalanser er ansvarlig for nesten alle verke, smerte, skade og betingelsen der ute!


Her er noen flere eksempler på skader / og/betingelser som skyldes muskel ubalanser og kan lett bli forhindret eller eliminert med målrettede strekninger og øvelser:


• øvre rygg og nakke smerte
• skulder skader (rotator cuff)
• smerte med albue og håndleddet (carpal tunnel, tennis, golfspiller, baseball albuen, osv.)
• kneet smerte (løpere kne, chondromalacia, ligament tårer, osv.)
• hoften smerte (IT bandet syndrom, Stress frakturer, etc)
• ankel smerte (Akilles tendonitis, shin frem splint, Verruca valgus, hæl spurs, etc)


Alle disse betingelsene er forårsaket av muskel ubalanser og vil ikke gå bort med mindre du jobber mot å korrigere imbalances…, og den eneste måten å vite sikkert hvilke ubalanser forårsaker smerte eller skade din er å gjøre en rekke fysiske vurderinger som dem som er dekket i vår "miste tilbake smerte videoen" som er utviklet for alle lider av tilbake smerte eller sciatica.


Hva pokker er en målrettet strekning?


Dette er et spørsmål som vi er bedt om ofte, og her er definisjonen vi gi den:


Målrettede Strekk - en strekning eller strekker øvelse som er valgt, basert på fysiske vurderinger, for å målrette en bestemt muskel eller muskelgruppe å øke fleksibiliteten og bevegelsesområdet i dette området og bringe bein og eller leddene tilbake mot den vanlige plasseringen.


Når du sammenligner en målrettet strekke til generelle strekninger som de som er funnet i Yoga, Pilates og banal de din lege, kiropraktor eller fysisk terapeut gir deg, er det ingen overraskelse, de gir liten eller ingen smerte lettelse og nesten alltid mislykkes å bli kvitt problemet.


Konklusjon


Husk at nøkkelen til å eliminere skader og hindre fremtidige de er å identifisere hvilke områder du trenger for å målrette. I neste artikkel vil vi diskutere i detalj, hvordan du adresserer ulike skader som tilbake, hofte, kneet, og skulder smerte med målrettede øvelser. I mellomtiden, må du huske å lese gjennom alle våre detaljerte tilbake smerte artikler, og hvis du har spørsmål, kan du legge dem i vår diskusjonsforum.

No comments:

Post a Comment