Tuesday, February 7, 2012

5 Enkle trinn til en bedre kropp

Hvis bare det var en "bedre kroppen boot camp", ville vi være der hver februar - før våren begynte å vise seg selv og de vakre vinter jakker måtte komme.


Selv om dette ikke er et bedre kroppen boot camp, kan vi tilby 5 praktiske trinn til en bedre kropp.


Følgende fremgangsmåte i ditt eget tempo vil hjelpe deg å miste vekt, få sunnere og være klar til våren når disse jakker kommer av!


Trinn 1: Drikke!


Du har hørt det før: vi bør alle være å drikke minst 8-10 kopper per dag. Men du gjør det?


Er du mellomrom din vann ut gjennom dagen?


Vann vil holde deg fylt, energized og kjører effektivt. Mangel på vann kan sakte stoffskiftet og gjør du forvirre tørst etter sult. Hvis det er ett trinn som er lett å gjøre på veien til vekttap, er det for å drikke mer vann.


Trinn 2: Flytte, flytte, flytte


Vi alle vet at vi sannsynligvis skal logge flere minutter på tredemølle eller elliptisk maskin. Men hva om bygningen utøve mer inn i ditt daglige liv?


Hva med å ta trappene på jobb eller på kjøpesenter? Eller å ta fem minutter å danse til din favoritt sang? Hver liten bit hjelper med vekttap så komme ut der og flytte!


Trinn 3: Spise Dessert


Vi elsker dessert. Faktisk er vanligvis dessert vår favoritt del av måltidet. Det er logisk og naturlig å ønske noe søtt til balansen av den ekstra OST lasagna eller at kylling og brokkoli gryte.


Men hva med å ha en bolle med søt rød jordbær i stedet for disse brownies? Hva med skiver epler med kanel i stedet for chocolate chip cookies?


Ser etter måter å bygge i frukt til dessert i stedet for sugary snacks og du vil lagre en last av calories uten følelse fratatt det søt smaken.


Trinn 4: Kutte ned der du kan


OK, så du ikke vil nekte deg selv ostekake eller din favoritt burger. Du har å spise bursdagskake eller et eksempel på din tante Mathilda berømte kylling potten sektor.


Men har du virkelig trenger å fullføre den?


Starte kutte tilbake på del størrelser nå, ikke nekte deg selv, men å gjøre hva du kan- og du vil finne det gjør en stor forskjell calorie-wise i det lange løp.


Trinn 5: Utfordre deg selv


Det er noen dager der universet er med deg. Du kan gå uten at sjokolade bar, kan du drikke mye vann, og du faktisk ønsker at salat for lunsj.


Gjenkjenne disse dager for hva de er - en sjanse til å hoppe for ut i vekt tap mål og gjøre opp for gangene du føler du har blåst den.


Kjøre med den for så lenge du kan. Utfordre deg selv å gjøre sunneste valgene som mulig, og snart vil du være følelsen så godt om disse valgene, vil du ønsker å gjøre mer.


Så det de er: 5 trinn mot en bedre kroppen. Selv om du ikke kan miste ti pounds i en uke følgende fremgangsmåte (på den andre siden du kanskje...), de vil definitivt komme i gang på veien til vekttap, uten følelse belastede eller sulten.

No comments:

Post a Comment