Thursday, February 23, 2012

5 For Å bedre naturlig Vision - del II

Denne artikkelen er en videreføring av "5 for å naturlig bedre syn" og inneholder 5 mer lett å følge tips du kan implementere i dagliglivet til har en naturlig bedre visjon. Du kan gjøre disse tipsene din daglige vane og nyte en lang sunn visjon uten å måtte bruke noen kontakt linse eller gjennomgår alle lasic kirurgi eller andre optisk kompleksiteten.


Nøkkel # 1
Ernære og hvile øynene


Øynene er undervist av lys, akkurat som kroppen din er undervist av mat og den beste næring for øynene i sollys. For å få denne viktige næring tilbringe minst 15 minutter en dag utendørs –without briller eller kontakter – slik at visuelle systemet kan motta ufiltrert sollys.


Slags innendørs belysning som du bruker, er også viktig. Dr. John Ott, en pioner innen photobiology, utviklet en innendørs lys som er den mest komplette erstatningen for sollys. Den kalles Vita-Lite og lett erstatter alle standard fluorescent rør. Studier har vist at ved hjelp av Vita-Lite øker se-evne, reduserer skinn og eyestrain og forbedrer visual acuity.


Øynene er uthvilt av totalt mørke. Den beste måten å hvile øynene er å lukke dem, og plasser cupped håndflatene over øynene lukket. Du kan palm som dette i så lite som 30 eller 40 sekunder når øynene føler seg sliten eller anstrengt. Når palming, visualisere en hyggelig scene i fantasien-du vil bli forbauset over hvordan uthvilt du føler når du er ferdig.


Nærende og hvile øynene kan gjøres på samme tid i en kort øvelsen at jeg kaller Sun-syklus. Det er gjort som dette: Lukk øynene og ansikt solen (aldri titt på solen med øynene åpne!). La sollys falle på øynene lukket for 5 til 10sekunder. Deretter palm over øynene lukket og stengt ut alle lys for en annen 5 eller 10 sekunder. Gjenta disse to trinnene minst 10 ganger for totalt 3 eller 4 minutter.


Sun syklusen bidrar til å ernære visuelle systemet, øvelser fokusere musklene i øynene og reduserer følsomhet for blending.


Nøkkel # 2
Bruke en Under-korrigert resept


Hvis du bærer briller eller kontakter, hadde du sannsynligvis alle altfor kjent mønsteret for at du trenger en sterkere og sterkere resept år etter år. Dette skyldes en rekke faktorer men i stor grad det kan forebygges ved å bruke en under-korrigert med en under-korrigert resept, vil du sannsynligvis ikke ville kunne lese den nederste linjen i øyet diagram i the doctor's office, kanskje bare én eller to linjer over den nederste linjen, men du vil fortsatt kunne komfortabelt i ditt daglige liv som og kunne kjøre trygt. En under-korrigert resept oppfordrer visuelle systemet å arbeide med briller eller kontakter – og ikke bare passivt avhenger av dem – for å se. Hvis du gjør også øvelser for øyet, deretter som forbedrer din visjon, hva var en gang en under korrigert resept vil til slutt bli for sterk som din egen visjon blir klarere. På dette punktet er det på tide å få en annen under-korrigert resept. På denne måten er du sakte weaning deg selv fra korrigerende linser og din øye syn blir sterkere når briller bli svakere. Ikke alle øyet lege i samsvar med denne filosofien av under rettelse, så det kan ta noen ser på din del å finne en som forstår og støtter denne tilnærmingen. Du kan kontakte Cambridge Institutt for bedre visjon for hjelp med å finne en sympatisk optometrist i ditt område. Åpne web-leseren til: http://www.program-for-better-vision.com


Nøkkel # 3
Øke Kroppsavslapning og god holdning


Det er svært vanskelig, om ikke umulig, å slappe av dine øyne og et sinn og vedlikeholde klar visjon Hvis kroppen er altfor spent. Postural ubalanser og fysisk spenning har lenge vært forbundet med visjon problemer. Det er viktig for deg å finne måter å slippe spenningen og utvikle avslapning i kroppen. I tillegg bør ikke personer med visjon problemer lese eller se på TV mens du ligger nede. I stedet bør de sitte i en avslappet og komfortabel stilling. Dette gjør det enklere for blod og oksygen å sirkulere til hodet og øynene.


Nøkkel # 4
Puste dypt, og regelmessig


Ca. 30% av oksygen du inhalerer går for å ernære muskler, nerver og hjerneceller av visuelle systemet. Se hva som skjer med puste neste gang du er oppslukt i en aktivitet eller er spent. Det vil mest sannsynlig bli grunne og uregelmessig. Du kan også finne at du holder pusten ubevisst i perioder. Puste dypt og rhythmically hjelper visjon. Og det vil holde kroppen mer avslappet, hjelpe deg konsentrere seg lettere over lengre tidsrom og eliminere eyestrain og trøtthet.


Nøkkel # 5
Se åpent og ærlig


Fortid og nåtid følelsesmessig stress kan påvirke visjon, så det er viktig å utvikle den indre vilje til å se. Følelsesmessig, kan det være en del av oss som mener at hvis vi ikke ser noe den kan forsvinne. Selv om dette svaret kan føle seg mer sikker, forsvinner ingenting når vi ikke ser den. I stedet, problemet eller følelsen haunts oss før vi ser på det, og håndtere det åpenlyst og direkte. Utvikle en indre vilje til å se direkte på utfordrende og vanskelige situasjoner og gjøre hva du kan for å slippe følelsesmessig stress som påvirker visjon

No comments:

Post a Comment